Problem je sledeci,
trebam postaviti u liftu poster a2 formata na kojem ce biti 10ak slika, nevezano za sta. Isto tako to treba fino da izgleda a ne da bude samo naljepljeno, recimo kao mali billboard. Medjutim posto ce to stajati u liftu godinu dana i posto cu morati mjenjati slike svakih mjesec dana, moram naci neki mehanizam preko kojeg cu moci lako mijenjati postere. Pali su mi na pamet ramovi, ,edjutim posto u BL ima dovoljno seljaka i nenormalne dijece, a da ne pricamo o odraslima koji bi otkinuli ram kako bi uokvirili nesto kuci, moram to dobro zalijepiti za lift. Razmisljao sam da recimo zalijepim lijevi,donji i desni ram a da gornji mogu otvarati svakih mjesec i mijenjati slike otvarajuci gornji, medjutim morao bih neki kljuc napraviti odnosno kada gornji legne nakon sto se postavi slika da se moze zakljucati kako ne bi vadili poster itd... Uglavnom zanima me gdje u BL mogu naci najveci izbor ramova ili jos bolje ako se neko time bavi, posto mi treba u vecim kolicinama i kao sto sam objasnio poseban...
Isto tako, ako neko ima bolju ideju kako to izvesti, puno zahvalan.
Recimo ovako nesto, mada mi je ovo preskupo. I fino izgleda pa bi neko pozelio za kucu...
http://lunabazar.ba/shop/aluminijski-klap-ramovi.html