banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 04 Avg 2010, 16:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
charles je napisao:
ne vjerujem da nesto izbacuju, nema logike...

Избацили ХРТ2 па је то питање (шта избацују) логично питање.

charles je napisao:
danas mi je drug koji radi u mtelu procitao spisak, uglavnom od semptembra ubacuju, bel,simic,slobomir,dm,svet,sport klub,tv 1000 ,halmark,fox life ,crime,history ,..nisam sve nabrojao uglavnom oko 25 novih programa...

Значи битно је да је 25 нових програма. Битан им је квантитет, а квалитет?

Dce/02 je napisao:
Tačno. Uvek u takvim ugovorima postoji klauzula koja omogućava provajderu da može izmeniti programsku šemu. Tako da tu klijent ne može u principu ništa.

Тачно. Само, мтел је у старту избацио јако атрактиван канал из понуде. Нису још ни стартали како треба, а већ избацују боље канале. Шта је сљедеће? Који канал ће да излети из понуде ове услуге, која је ионако многима прескупа?

И још се потписује уговор на 24 мјесеца. Предуго.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 18:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
kad kazem nema logike pri tom mislim na potencijalne korisnike koje sigurno nece privuci takvim potezom..iskreno se nadam da je hrt 2 jedini koji je izletio, a od buducih kanala koje najavljuju sigurno ima 5-6 odlicnih kojih za sada nema u ponudi, tako da je to dobar potez..uostalom moji roditelji ce cesce gledati bn music umjesto history i obrnuto...tako da je ovdje kvalitet diskutabilan pojam , iako se vecinom generalno slazemo sta je to dobar kanal....sa nabrojanim kanalima usluga bi zaista bila ok jer se i dalje po kvaliteti slike ne mogu porediti sa vecinom operatera...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
charles je napisao:
danas mi je drug koji radi u mtelu procitao spisak, uglavnom od semptembra ubacuju, bel,simic,slobomir,dm,svet,sport klub,tv 1000 ,halmark,fox life ,crime,history ,..nisam sve nabrojao uglavnom oko 25 novih programa...

Druže, koliko je to sigurno? Mislim, upravo sam u procesu ubjeđivanja ukućana da pređemo na iptv i pored izbacivanja hrt2, a ovi bolodvani kanali bi mi puno pomogli.
Naravno, za mene je pun pogodak sportklub + 4 arene sport, ne treba mi ništa više. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 14:05 
Pripravnik
Pripravnik

ha..koliko je sigurno?On kaze provjerena informacija, samo je problem sporija procedura kod iptv-a nego kod kablovskih operatera...novi kanali bi trebali biti do septembra najkasnije u opticaju..nazovi korisnicki servis mtela , ima kod njih spisak programa koje planiraju pa ces vidjeti detaljno o cemu se radi..ja sam zapamtio navedene...arene se stvarno odlicne, jos sport klub i to je to...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Nemojte se previse loziti ako obecavaju TV1000. Rotiraju filmove, Brave Heart sam gledao 5 puta u zadnjih par mjeseci, evo ima i veceras. Kad god pogledam, Brave Heart!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Нема везе. Добар је филм :)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Meni su u mtel-u obećali identifikaciju poziva prije 10 dana... Evo jutros testirao i još ništa... Ne bi riječ rekao da mi tuka za šalterom nije rekla "Danas u toku dana..."

Ako su jedan klik mišem otegli 10 dana bolje da ne zamišljam šta će biti sa tim kanalima...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik

vidim da poslednjih dana umjesto minimaxa navece ukljucuju program film plus..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 14:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
charles je napisao:
vidim da poslednjih dana umjesto minimaxa navece ukljucuju program film plus..

Pa nije samo posljednjih dana, tako je bilo otkad sam dobio IPTV, inace na tome nikad nisam vidio dobar film, a ni na MGM-u!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 14:05 
Početnik
Početnik

Moj probni period od mjesec dana je uveliko prosao, ali jos nije iskljucen HBO a ni sport paket, mislim ne znam sta im je, ali eto, koristim HBO on demand dok jos mogu, inace Videoteka je cisto s*anje, Dusko Dugousko kosta 2.00KM + PDV... MISLIM >......Jedino su emisije KVIZOLOGA besplatne...

Onda je ipak HBO paket dobar, jer dobijes ove kanale i HBO on demand, gdje su svi filmovi besplatni, ali mi se nesto ne placa dodatnih 7,5 + PDV jer ionako ce mi racun biti povelik......

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 22:27 
Pripravnik
Pripravnik

na MGM prema rasporedu na netu ima stvarno odlicnih filmova..ja kad god prebacim druga glupost ide..(ni meni nisu iskljucivali kanale jedno dvadesetak dana..)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 22:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Što se tiče rasporeda za MGM neki indijanski sajtovi samo prepišu raspored sa stranice MGM-a , a pri tom zaborave da uključe vremensku razliku pa povedi računa o tome.

Inače, kad je meni instalirana IPTV lik mi je označio sve pakete, e sad mene zanima kad prođe probnih mjesec dana da li oni isključuju pakete ili to treba ja da uradim na set boxu.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2010, 11:12 
Početnik
Početnik

miki je napisao:
Što se tiče rasporeda za MGM neki indijanski sajtovi samo prepišu raspored sa stranice MGM-a , a pri tom zaborave da uključe vremensku razliku pa povedi računa o tome.

Inače, kad je meni instalirana IPTV lik mi je označio sve pakete, e sad mene zanima kad prođe probnih mjesec dana da li oni isključuju pakete ili to treba ja da uradim na set boxu.

Pa tako je kod sviju, jer dobijas sve kanale u probnom periodu, ako uzmes IPTV za naredne 2 godine, iskljucice ti oni pakete koje nisi odabrao nakon probnog perioda (ako si uzeo OpenDuo ili OpenTrio) .... Evo meni su juce iskljucili, 10tak dana nakon isteka probnog...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 20:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2008, 22:30
Pozdrav svima, evo danas gledam racun za IPTV, open trio paket i koliko vidim da je i RTV taksa uracunata u cijenu od 55 KM, sad ne znam da nisu greskom zaboravili obracunati RTV taksu. Da li je jos neko dobio racun i jeli mu obracunata RTV taksa?

Edit 21:13
Sad citao na mtelovom sajtu i pise slijedece:

Citiraj:
Pretplata za fiksnu liniju uključuje i dodatne usluge (identifikacija pozivajućeg broja, poziv na čekanju, konferencijski poziv i preusmjeravanje poziva). RTV taksa nije uključena.

Sad mi nista nije jasno!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Vratih se sa odmora, pa da javim jos neke impresije. Nazalost, posto sam bio na odmoru, propustio sam dobrih deset dana probnog perioda, ali sta bih sad.

Sve u svemu, i dalje su utisci vise pozitivni nego negativni. Ovo sa HRT 2 i meni ide na zivce, ali olaksavajuca okolnost po mene je sto se u Laktasima HRT 2 moze uhvatiti i na obicnu antenu, mada je slika nekad bolja, nekad losija.

Medjutim, ono sto niko ne spominje je ponasanje prijema IPTV kanala po losem vremenu. Neki dan je bilo oblacno, zaduvao je neki vjetric i padala neka kisica, znaci nikakvo veliko nevrijeme, a smetnje su bile tolike da se maltene nije moglo gledati. Ne znam je li to slucaj i kod ostalih, ali bas je bilo bez veze. Laik sam, pa razmisljam da li to ima veze sa tim sto su kod nas telefonske veze nadzemne (bandera sistem), pa to proizvodi probleme.

Ostalo je okej. U julu sam napravio oko 23 KM na pozive fiksno-fiksno, pa ne mogu docekati da konacno prodje taj probni period i instaliraju sistem kako treba, da bar razmisljanje o racunu i pozivima skinem s dnevnog reda.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 19:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Feb 2006, 23:05
Ljudi jel se može naći negdje na internetu taj spisak kanala koje predvidjaju, ili bar neka zvanicna informacija. Posebo me interesuje sport klub, gdje cu gledati onda Premier ligu???????AAAAAAAA :(

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik

ja nisam imao problema sa losim vremenom, naravno jos niko ne zna kako ce se ponasati kad zabijeli snjesko :wink: ali sto se tice dosadasnjih oluja i nepogoda bar kod mene nije bilo smetnji...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 21:21 
Pripravnik
Pripravnik

spiska nema na netu, ako hoce neko iz korisnickog servisa da ti nabroji,,probaj njih nazvati...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 16:23 
Početnik
Početnik

vlade_divac je napisao:
Vratih se sa odmora, pa da javim jos neke impresije. Nazalost, posto sam bio na odmoru, propustio sam dobrih deset dana probnog perioda, ali sta bih sad.

Sve u svemu, i dalje su utisci vise pozitivni nego negativni. Ovo sa HRT 2 i meni ide na zivce, ali olaksavajuca okolnost po mene je sto se u Laktasima HRT 2 moze uhvatiti i na obicnu antenu, mada je slika nekad bolja, nekad losija.

Medjutim, ono sto niko ne spominje je ponasanje prijema IPTV kanala po losem vremenu. Neki dan je bilo oblacno, zaduvao je neki vjetric i padala neka kisica, znaci nikakvo veliko nevrijeme, a smetnje su bile tolike da se maltene nije moglo gledati. Ne znam je li to slucaj i kod ostalih, ali bas je bilo bez veze. Laik sam, pa razmisljam da li to ima veze sa tim sto su kod nas telefonske veze nadzemne (bandera sistem), pa to proizvodi probleme.

Ostalo je okej. U julu sam napravio oko 23 KM na pozive fiksno-fiksno, pa ne mogu docekati da konacno prodje taj probni period i instaliraju sistem kako treba, da bar razmisljanje o racunu i pozivima skinem s dnevnog reda.

Ja za ovih mjesec i po, koliko koristim IPTV nikad skoro nisam imao smetnji, sem jedno jutro kad je bio prekid veza, ali je taj dan bilo vrijeme uobicajeno, vreli, suncani ljetnji dan..... Meni je to bas prednost kod IPTV-a , sto nikad nisam imao nekih smetnji, sto se zna desiti i sa kablovskom ,jer i oni izgube signal............

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 16:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Apr 2009, 18:12
vlade_divac je napisao:

Prije će biti da je mnogo veće nevrijeme u tom periodu bilo u Bg ili gdje im je već glavni headend,čisto sumnjam da je nadzemna mreža prouzrokovaa probleme...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]