banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2010, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Zvezdi pored napadača pod hitno treba i štoper ili čak dvojica.

Zvezdi treba manje mafijaša i menadžera u i oko kluba, normalna uprava, sportski direktor, trener koji zna da radi svoj posao i neko normalan i stručan da vodi omladinsku školu. To bi otprilike bilo to...

Lukići, Adžići i ostali marginalci mogu da se izmetu sa nekom brezovom metlom i da je pride nabiju sebi u dupe... Ko će da odgovara za ovu sramotu i propast? Gdje su ta velika pojačanja? Velemajstor Koroman, bivši kapiten Milovanović i bivši reprezentativac Karleuša?

Citiraj:
Вратите Александра Јанковића, кратко и јасно!

Uh taj bi dao ogroman doprinos tituli... Al' Partizanovoj. Kakav Janković i ostali polaznici i ispisnici Đorine škole sa pro licencama i trenerskim dipolomama. Nema taj veze sa mozgom, a autoriteta ima manje od onog sadašnjeg mučenika što ga neki zovu trenerom Zvezde...

Nema od toga ništa, od smjena i nadanja da će nečijim drugim dolaskom, stvari izgledati bolje. Adžić neće otići, a trener će opet biti neki poslušnik sa zadatkom da gura Boževićeve i ko zna čije još igrače u tim... I to je to.

Možda Lukić postane i trener. Ko zna?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ја сам се написао на овом форуму. Ништа се ново/неочекивано/већ виђено није десило. И нема потребе ништа да пишем.

Него... Цигани у Чехословачкој - други дио:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qI0wCfzp3QE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Боли сваки пораз Звезде. Испали смо у првом колу, у којем догодине нисмо носиоци... Ово ме већ престаје бољети. Ратко ће отићи, Аџић неће, Лукић поготово. Вадићемо се на домаће првество, у којем ћемо заузети одлично друго мјесто и бићемо задовољни тиме. Можда и будемо први. Можда и неким чудом побиједимо Партизан у једној од 2 или 3 утакмице, због чега ћемо опет до неба бити срећни и задовољни. Постајемо мали сељачки клуб. То је проблем. У клубу у којем важе сва правила осим спортских, фудбалских, нема мјеста европским амбицијама. А Звезда без европе у сваком смислу, зове се Партизан. У Звезди одавно не играју најбољи-доступни играчи, не тренирају најбољи-доступни тренери, не воде нам клуб најбољи-бивши играчи или спортски радници.
Нпр. да ли је неком, било ком у тој управи, "стручном штабу" забридио образ, макар на тренутак, кад гледа синоћ Исаха, који већ одавно грије клупу Гуми и Савиу? Момку је умро брат прије 7 дана...

Није битно ко ће бити тренер. Уопште. Осим ако није странац, са иоле изграђеним именом. Сваком наредном ће неко други састављати тим, или бар пола тима. Јанковићу такође, у чије вријеме смо морали гледати Миланка Рашковића умјесто Молине. Паметном доста. Тако да и не вриједи ако је мали Аца талентован тренер, са неком визијом игре.
Екипа је физички неспремна, поготово ова "појачања".

Нада. Ево чему се ја надам, шта бих волио. Што је објективно-врло тешко да ће се догодити.
Одлазак управе. Свих редом. Лукић, евентално да остане, али да се не мијеша у спортски дио. Нови тренер, нови спортски директор. Са искуством на том мјесту, са везама у иностранству, са каријером, са мозгом. Тачније, све што Аџић нема.Директор омладинске школе, обавезно. Озбиљан ауторитативан, бивши фудбалер.
Тренер. Пошто је немогуће лицитирати именима, имамо двије варијанте. Јанковић, Гроф, Муслин или поменути профил странца.
Нови тренер да пробере у овом кукољу нешто жита, мислим да га има, макар да се догура до полусезоне. Онда тај кукољ који је коцкар згрнуо у клуб, продати, рјешити га се, како тако. Купити штопера и нападача. Обојицу са преко 190 цм и са преко 85 кг. :wink: Покушати задржати Пају, ако је већ тражио 200.000 јура за останак, дати му, обавезно. Кад су могли навући за Коромана, ЈК, Миловановића...
Са озбиљним тренером, без менаџерских играча, са потенцирањем младих - можда се имамо чему надати.

Gocias je napisao:
Понављам се из године у годину.

Не понављаш се.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Постајемо мали сељачки клуб.

То је то.

Bigmen, све потписујем само би ја и Лукићу најрадије ногу у дупе. Нисам ја бирао Аџића и Достанића. Ко гарантује да Лукић опет не изабере два медиокритета за спортског директора и тренера?

Проблем је... ко умјесто Лукића? Ја бих лично волио неког младог и неког ко чак и нема "бивши фудбалер ФКЦЗ" у биографији. Неко ко ће бити близак властима (што је неизбјежно док је Звезда оваква каква је, ничија и свачија), а ко ће организовати клуб као модерну фирму, ко ће бринути о логистици, о финансијама и организацији. И ко ће довести доброг спортског директора и доброг тренера и не мјешати им се у посао, а заштити их од утицаја са стране, од новинара и мафијаша - менаџера.

Рецимо... Peter Canyon из Челзија би био идеалан! 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Slika

а колика мрцина јеботе :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А ми умјесто њега довели Достанића:

Citiraj:
Vladimir Petrović Pižon se radovao u četvrtak uveče. Kako i ne bi kada je njegov Temišvar uspeo da stigne od 0:3 do 3:3 kod kuće protiv Mipe i obezbedi plasman u narednu rundu.

U prvom meču u Finskoj rumunski tim je pobedio 2:1, ali je Mipa u revanšu od 18. do 25. minuta postigla tri gola!

U drugom poluvremenu je Temišvar topio prednost gostiju pogocima Aksentea u 53. minutu i Zikua u 83, a u 92. je Kisovski doneo veliku radost domaćinu.

http://www.mondo.rs/s178755/Sport/Fudba ... _cudo.html

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
bigman je napisao:
Не понављаш се.

Да, понављам се. (ово ме прозиваш због прве утакмице са Слованом :wink: )

Уосталом сви се понављају, а оно што ме опасно нервира да сваке године у јулу/августу читамо исте/сличне коментаре.

Што рече колега Bigman,питање је да ли ћемо сљедеће сезоне уопште бити носиоци у овом претколу, да заплачеш :roll: .

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 13:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[-o< [-o< [-o<

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Slika

Slika

Slika

Slika

SlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хахахах и Лукића и Лукића :lol: :lol: :lol:

Slika
Slika

Poslednji put menjao Gocias dana 06 Avg 2010, 15:16, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
[-o< [-o< [-o<

Slika

Vuce citas mi misli! Kad bi on dosao to bi bio nas najbolji transfer u zadnjih 5 godina..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Želja sa slike vam se hoće ostvariti, ali ne ovaj u kaputu, već Srpski Murinjo... Inače ja ne vjerujem ni da bi povratak Muslina bio djelotvoran. Ima on rezultate i sve to, ali je forsirao taktiku, koja je sad debelo prevaziđena, a od odlaska iz Zvezde, nije baš pokazao zavidan nivo rezultata ili neki hvale vrijedan trenerski rad. Uglavnom od odlaska, karijera mu ide silaznom putanjom... A on spada u red trenera koji zagovaraju disciplinu i ne dozvoljava da mu se neko miješa u posao, tako da i nije baš realna opcija...

Teško će se naći neki stručan, a dovoljno lud, da se prihvati posla... Rekoh ranije, da to ne može biti kvalitetan i autoritativan stručnjak, već neki poslušnik, koji će prihvatiti da mu drugi sastavljaju tim. Nema tu puno nade u bolje dane...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.politika.rs/rubrike/sportski-dan/Dostanic-napustio-Zvezdu.sr.html
Na sajtu Politike baš znaju izabrati sliku uz članak. Izgleda kao da još uvijek nije došao sebi, i nije mu jasno šta se dešava.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Džaba,ja je opet volim i uvijek ću biti uz Zvezdu. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јеботе, тачно треба увести елиминациони тест код психијатра за тренере Звезде:

Citiraj:
Sećam se jedne velike istine koju je rekao jedan veliki čovek koji je bio na čelu Zvezde dugi niz godina: „Svi igrači koji su u Zvezdi su dobri igrači i u Zvezdi ne postoji loš igrač“. Ja bih samo dodao da su to najbolji igrači, najolji u Srbiji, na Balkanu i u ovom delu Evrope, da ne kažem i šire. To su igrači u koje mi verujemo i sve sam vam rekao time.

http://sportal.rs/news.php?id=33026

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
shoole je napisao:
Citiraj:
Sećam se jedne velike istine koju je rekao jedan veliki čovek koji je bio na čelu Zvezde dugi niz godina: „Svi igrači koji su u Zvezdi su dobri igrači i u Zvezdi ne postoji loš igrač“. Ja bih samo dodao da su to najbolji igrači, najolji u Srbiji, na Balkanu i u ovom delu Evrope, da ne kažem i šire. To su igrači u koje mi verujemo i sve sam vam rekao time.

Svaki komentar je suvisan :roll:

Muslin: "Hoću, znaju se i uslovi"
:wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
shoole je napisao:
Citiraj:

Svaki komentar je suvisan :roll:

Muslin: "Hoću, znaju se i uslovi"
:wink:

Волио бих, мада сумњам... Када се није успио договорити са Џајом, како ће тек са Лукићем све са Аџићем.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У БЕРАНАМА ПОБИЈЕДИЛА ДОМАЋИ ТИМ У ХУМАНИТАРНОЈ УТАКМИЦИ

Градски стадион у Беранама. Гледалаца: око 8.000. Судија: Милош Недић (Беране). Помоћници: Милош Асовић (Беране) и Драгиша Дрљевић (Беране). Стријелац: Микић у 5. минуту. Жути картон: Н. Николић (Црвена звезда).
БЕРАНЕ: Асановић, Булић, Вукићевић, Аковић, Руговац, Вучетић, Радовић, Томовић, Бојовић, Лалевић, Цимбаљевић. Играли су још: Пачариз, Рајковић, Милановић, Пауновић, Зејниловић, Шабановић, Дошљак, Радоњић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Савио, Пајић, Игњатијевић, Јеремић, Лазовић, Микић, Рељић, Субашић, Перовић, Богдановић. Играли су још: Павловић, Бинић, Цветковић, Н. Николић, Срећковић, М. Николић, Мијовић.
Давид није успио да савлада фудбалског Голијата, али је и поред пораза екипа Берана приказала достојан отпор реномираном противнику, једном од највећих фудбалских имена са простора бивше СФРЈ, екипи Црвене звезде.
Хуманитарна утакмица између поменутих противника резултатски је ријешена већ у петом минуту, када је Микић, усамљен на другој стативи гола Асановића искористио сјајан центаршут из корнера Богдановића и главом послао лопту у лијеви горњи угао гола Беранаца.
Што се тиче игре то је било и најзанимљивије што је виђено у сусрету између комбинованог београдског састава и беранског друголигаша. По неколико прилика и полуприлика, посебно у првих 45 минута игре, служиле су само да додатно појачају пјесму београдских и беранских навијача. Београђани су јуче осјећали као домаћини, јер је огроман број присутних на стадиону био управо дио навијачке породице Црвене звезде.
Утакмица је почела свечано. Предсједник Александар Ћулафић уручио је слику храма Ђурђеви ступови предсједнику ФК Црвена звезда Владану Лукићу. Након тога су им представници Епархије будимљанско-никшићке уручили захвалнице за организовање хуманитарне утакмице, чији је комплетан приход намијењен за изградњу храма св. Симеона Мироточивог у Беранама. Признања су добили капитени Бобан Аковић, Никола Игњатијевић, као и предсједник Удружења навијача Александар Ћулафић.
Експедиција Црвене звезде је у Беране допутовала у суботу вече, а испред хотела "Ил соле", гђе су Београђани били смјештени, дочекали су их чланови управног одбора Удружења навијача "Црвена звезда" Беране. Јуче, на дан утакмице, комплетна делегација београдског тима, на челу са предсједником клуба Владаном Лукићем и члановима удружења из Берана обишла је манастир Ђурђеви ступови, гђе је и сједиште Епархије будимљанско-никшићке. Након тога је организован свечани ручак, којем су поред фудбалера оба тима присуствовали и представници управних одбора клубова, као и чланови и пријатељи удружења навијача из Берана.
Владан Лукић је обишао и започети храм св. Симеона Мироточивог у центру Берана, за чији је наставак радова ће бити преусмјерен и цјелокупни приход од продатих карата.
Након завршетка утакмице, експедиција "црвено-белих" се није задржавала у Беранама. Гости су са стадиона пошли до хотела "Ил соле", гђе су били смјештени и након подијељених ланч-пакета кренули за Београд.
СаШа РадуновиЋ

Лукић: Поштујемо наше светиње

Непосредно након утакмице, предсједник ФК Црвена звезда Владан Лукић је казао да је сусрет са Беранама представљао, прије свега, хуманитарни гест београдског клуба.
- Данашњи сусрет нам такмичарски није био битан. Прије свега, ово је била хуманитарна утакмица и данас смо доказали зашто имамо упориште у народу и због чега је Црвена звезда омиљена на овим просторима. Доказали смо да знамо да вреднујемо све наше светиње и да можемо да помогнемо у изградњи храмова који чувају нашу вјеру - истакао је Лукић.

Ако ништа направили су фин потез...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7MINsXd-R4w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 13:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Da li se zna hoce li biti prenosa Smederevo-Zvezda na Atv-u?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]