Talija je napisao:
Šteta što više nema bombona "505 s crtom" da mu kažeš - nema papirića al hvataj crtu.

Može bit' da su sad neka druga vremena al meni nikad niko nije prilazio sa nekakvim fazonima, upoznavanje je išlo drugačije, udvaranje nedugo zatim ali kroz neku klasičnu priču, pa te pozove na piće, ako odbiješ zna na čemu je.
Ovi današnji fazoni i fore su mi nekako... smiješni.

Ipak...bilo je toga uvijek, vjerujuči u evoluciju, vjerovatnije mi je da je "varijanta sa bombonima" nastala ranije (u originalu bez pitanja, sa toljagom...). Ili bar paralelno. (zamišljam orangutana kako
joj nudi pra-ružu...)
Prosto, biće da si imala sreće (?) da ne naletiš na ove "primal" zavodnike.
A onih "klasičnih" i dalje ima.
MonaLisa je napisao:
tensSa je napisao:
Imamo lezbe na forumu, vau...

a možda sam ja muško, jesi li se to zapitao ikad?

Pravilo interneta br. 30 kaže: "There are no girls on the internet".

Talija je napisao:
Šta ste spopali Lisu, ostavite curu na miru.

Je l' Mira ta drugarica što joj se upucava?

MonaLisa je napisao:
A evo šta je moja prijateljica doživila prije par dana:
Dolazi konobar, donosi ceduljicu sa brojem telefona i imenom.
-Šta je ovo? Ko je to?
-Svidjela si se momku, hoće da ideš sutra sa njim na piće ili večeru.
-Pa zašto sam to nije rekao?
-Žurio se, rekao je da ti dam broj pa da mu se javiš.
-Ako ne zna sam da priđe ne zanima me.
-Ali on ima najnovijeg BMW-a!
Ne zna se ko je veći retard od njih dvojice.
Eh, dobre stare '90-e, kad izađeš iz kafane a na brisaču Mercedesa po 20 brojeva telefona, eventualno karminom na staklima, na nekima i ime...a još ako pada kiša, veselju nikad kraja.

Što me podsjeti, prije nekog vremena, u Zagrebu, na semaforu, i prolazi Aston Martin DB9...skoro niko od pješaka ni da trzne, tek dvije cure, relativno gole, ga "ošmekaše" preko "zunzara" naočala, i jedna reče: "Jaao, vidi kako dobar Mercedes, da mi je znati gdje ovaj izlazi..."
Tako da, konobar je samo radio svoj posao, a "dasa" očito jeste bahat/sirovina, ali mu je računica skroz realna, samo drugarica nije iz tog filma...
Ah, velkam tu dojčland...: )