banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
на енглеском је лакше :)
да ли можда зато што се опустиш макс и боли те уво или што си се накупио фора из филмова.. бога питај :)
углавном, баш је фора.. :)

иначе, није проблем причат с цуром кад је нормална, увијек се ту нађе нека тема..
међутим кад дигне нос у облаке а ти ту као нешто покушаваш.. ма само шамар свезат и отјерат у пичку материну :angry4: :angry4: :angry4:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Hvala za ideju!!!!!!!! Sad cu bas pokusati da se pravim englez. Ko zna, možda i prođe. Uglavnom sad kad je onaj trenutak iza mene male su šanse da ponovo zalevatišem. Što se tiče alkohola - nikad! Njegov smrad jedva i sam podnosim i stvarno ne želim da me se gnuša osoba prema kojoj imam neka osjećanja. A, ono istina, pošteno se smijala mojoj smušenosti. Šta se može kad tako utiče na mene...

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 17:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:49
spavac je napisao:
al ovoj mojoj sto se gledamo ispod oka svaki dan nikako da pronadjem priliku da joj kazem da ima noge boli glava...

ajde vec kad se gledate svaki dan prelomi to preko jezika. i budi 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 21:57 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sladje mi je ovako da se gledamo....

nemoj se praviti englez arhangel, pogotove ne dole kod nas..

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
TaškoBL je napisao:
Nije problem prici "obicnoj" curi, da upotrebim ovaj ruzan izraz. Ali jeste "drugacijoj" :D :oops:
Ili bar onoj koju mi tako dozivljavamo. :)

Ok, ako pod "drugacija" mislimo na "onu sto ima ono nesto" (bla, bla...i tu se spetljaš...) a ne drugaricu nasg Drugacijeg, onda jest' problem, fakat... I jos ako si tip kom pada na pamet da samo takvima prilazi, tu ti dodje ono "ali"...

P. S.
Spavac, rece:"Noge"? Posavjetuj se sa Hristovom...:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 15:32 
Boze me prosti, al tu si bukvalno u go*nima Euroth...ako zalegnes sa tom sto je opisujes... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Molim? Opisujem?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Euroth je napisao:
TaškoBL je napisao:
Nije problem prici "obicnoj" curi, da upotrebim ovaj ruzan izraz. Ali jeste "drugacijoj" :D :oops:
Ili bar onoj koju mi tako dozivljavamo. :)

Ok, ako pod "drugacija" mislimo na "onu sto ima ono nesto" (bla, bla...i tu se spetljaš...) a ne drugaricu nasg Drugacijeg, onda jest' problem, fakat... I jos ako si tip kom pada na pamet da samo takvima prilazi, tu ti dodje ono "ali"...

P. S.
Spavac, rece:"Noge"? Posavjetuj se sa Hristovom...:lol: :lol: :lol:

Mislim na drugaciju a ne na Drugaciju... Drugacije treba stapom otjerati... :lol:
Ajd sto je ona Drugacija, nego pokupi jos jednu Istu pa i ona postane Drugacije. Da se razumijemo :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 18:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma ni Hristov tu ne moze pomoci... :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 19:54 
Euroth je napisao:
Molim? Opisujem?

Citiraj:
Ok, ako pod "drugacija" mislimo na "onu sto ima ono nesto" (bla, bla...i tu se spetljaš...)

Na ovo mislim, uletio si bukvalno u shit ako se spetljas sa ovako necim... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 00:23 
Pripravnik
Pripravnik

zamislite - studira engleski! Ijao djevojko šta mi to radiš ?!?!?!?!? Ljudi izgleda da sam se zacopao. Biću sa njom ako me bude htjela makar bilion puta budalu od sebe napravio. Jedno veče smo imali baš zanimljivu konverzaciju. Sadržaj - tajna. Ovaj put nisam bio toliko smušen, valjda zbog engleskog koji nam oboma leži bolje od maternjeg.

Hvala kolegi na savjetu, i na ukazanoj grešci. Evo sad je ispravljeno

Poslednji put menjao arhangel_mihail dana 20 Jul 2010, 18:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
arhangel_mihail je napisao:
zamislite - studira engleski! Ijao djevojko šta mi to radiš ?!?!?!?!? Ljudi izgleda da sam se zacopao. Biću sa njim ako me bude htjela makar bilion puta budalu od sebe napravio. Jedno veče smo imali baš zanimljivu konverzaciju. Sadržaj - tajna. Ovaj put nisam bio toliko smušen, valjda zbog engleskog koji nam oboma leži bolje od maternjeg.

:confused2:

Mjenjaj to i u o... Brze, dok se drugaciji nije registrovao i krenuo sa potragom :lol:

Ne znam kako neko uopste moze da ostvari tu vrstu konverzacije na engleskom, a da je sa nasih prostora. Ja znam engleski vrloooooo dooooobro, ali kad sam muvao jednu holandjanku zapinjao sam samo tako... Znam ja sta bih rekao, al' ajd ti brate to na stranjski prebaci. A i pitanje je hoce li skontati... Posto se u kampu po citav dan igrao frizbi i fudbal, na kraju se sve svelo na:
"Frizbi?"
"OK. Beer?"
"Surely!"
:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Мени је ствар са енглеским то што сам КОНКРЕТНИЈИ.. :)
Некако то брже иде него са овим нашим :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neman pojma u čemu je stvar.
Engleski govorim negdje od 3. godine, neko sam vrijeme i bio na govornom podrucju plus sto je manje-vise jedini vid komunikacije sem njemačkog zapadno od Slovenije, ne računajući Francusku...
Tako da mi, generalno, ne zapinje.
Mada, vjerovatno nije do tog, vec prosto neki podsvjesni trip, maltene kao da to nisi ti vec neki Englez, pa šta bude, biće njemu.
Jedna mogućnost.

P. S.
A španski? Jeste probali tako?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 02:09 
Pripravnik
Pripravnik

Djevojka me natjerala da priznam sledeće. Naime prije onog mog blamiranja sa ispadanjem vilice, trokiranjem i englezanja sreli smo se jednom prilikom dok je bila na popodnevnoj kafi sa društvom i kako sam bio umoran, nadrkan, iznerviran sa sve nekih 300 čudesa samo veseo i raspoložen nisam bio (čitaj nisam bio pri sebi, ni pri čistoj svijesti ni pri zdravoj pameti) proradio mi je tik a njeno društvo se baš zakačilo na to pa sam bio primoran da dam ovu izjavu:

"Gospođice, niti Vam se nabacujem, niti Vam namigujem, ovo što Vi smatrate namigivanjem mi je zapravo tik od ranjavanja".

Nemereš belivet kakav je to smijeh bio. Sinoć mi je rekla da je to uz engleski bilo presudno. Zamisli i ona je taj dan bila u istom izdanju. Čak i takav sjebendisan sam je primjetio ali nisam bio raspoložen za daljnje nerviranje tog dana. U takvom stanju ne bih mogao baš ništa da trpim.

Ne, nisam probao španski niti ću se ikada potruditi da ga naučim jer smatram da smo isuviše bombarbovani tim jezikom.

@Euroth maltene kao da to nisi ti vec neki Englez, pa šta bude, biće njemu. To jeste mogućnost ali je potpuno isključena bar u mom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam, samo je to vjerovatno podsvijesni razlog zašto se ljudi kraj savršeno dobrog svog jezika u jednom trenutku samo "prebace"...
Naravno da ne vazi u slucajevima kad je to jedini moguci vid komunikacije (i.e. sa engleskinjom...).

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Sa Engleskinjom je nekako najlakše samo kad se savlada onaj teški akcenat, ne bih volio ponavljati situacije sa Australijankama, Irkinjama ili nisam imao priliku Amerikankama. U one prije dvije navedene varijante to uopšte nije engleski već nekakva kvazi jezičina teška za slušanje i dosta nerazumljiva. Bilo je i slučajeva sa drugim nekim strankinjama koje osim svog maternjeg kao jedini strani jezik govore engleski ali jako dobro psuju na našem.
Ah, šta ćeš galebarilo se u svoje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 13:00 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Jul 2010, 15:47
ili da se pravo urokas pa da bude "james...james dean"

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
arhangel_mihail je napisao:
Sa Engleskinjom je nekako najlakše samo kad se savlada onaj teški akcenat, ne bih volio ponavljati situacije sa Australijankama, Irkinjama ili nisam imao priliku Amerikankama. U one prije dvije navedene varijante to uopšte nije engleski već nekakva kvazi jezičina teška za slušanje i dosta nerazumljiva. Bilo je i slučajeva sa drugim nekim strankinjama koje osim svog maternjeg kao jedini strani jezik govore engleski ali jako dobro psuju na našem.
Ah, šta ćeš galebarilo se u svoje vrijeme.

Nađe li se išta sa domaćeg govornog područja? :)

Dodži doždi mala da miješamo jezike. :P

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
АЛЕКСАНДАР je napisao:
међутим кад дигне нос у облаке а ти ту као нешто покушаваш.. :angry4: :angry4: :angry4:

...e tako ja, dignem nos u oblake i niko me ne startuje :D 8) .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]