banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jest vala, sto volim kada neko sa strane pocne da pametuje o necemu o cemu nema pojma...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Upravo,angazuj Karacica dok je jos slobodan,uzece ga Hajduk milion posto cim ispadnu od Bukuresta i naprave prvi kiks u hrvatskoj ligi.

Ili bar Baju,Jagodica.....

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Чича Дража je napisao:
Жао ми је што сте стартовали ,поразом,али чини ми се да се овако морало завршити.Превише еуфорије око свега,а наступ у Европи катастрофа.Постали сте,немојте се љутити,клуб једне партије,а то никада није добро.Можда се нећете сложити са овом оценом,али је тако.Опет понављам да ми мје жао што се поражени,а оним што Борац користе у дневнополитичке потребе могу само да кажем : Џаба сте кречили...Иду избори и октобар па размислите драги Лешинари коме дајете глас.Можда ће неко рећи да увлачим политику у све,али она је одеавно у Борцу.Сигуран сам да прави навијачи и спортисти то виде...

osnovno nepoznavanje materije ali jbg bitno je imati stav o svemu

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka

mislio sam kad prespavam da cu se ohladiti, ali nista jbg nisam ni spavao, suvise su velike traume od sinoc najvaznije je sad podrzati igrace zbog zvornika bice ovo ljudi sve u redu imamo igrace jos kad se to preraste u tim ma ima da gazimo odreda

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Imati stav, a ne imati mozga, neprocjenjivo... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ja brate nisam odspavao vise 3 sata. Muka ziva...

Ako danas otjeraju debila vjerujem da mozemo do 3 boda u Zvorniku. Cini mi se da je RBA pisao o tome da igraci bojkotuju kretena i sad relativno hladne glave mislim da je to sasvim ocigledno. Dok se uglavnom skandiralo protiv Dzimija igraci su se vukli po terenu, ali kad se pocelo jace skandirati i protiv njih, nakon 0-3, odjednom se vidjela zelja da se nesto uradi.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bez obzira ne tezak poraz ja sam vidio i neke stvari koje su mi donijele optimizam pod uslovom da Maric spakuje kofere. Ali o tome kasnije
Na primjer Stajic i Nikolic ce biti prava pojacanja. Obojica su crkla od trcanja. NIkolic je to radio cak i nerezonski stalno je jurio po dva igraca zeleci da dodje do lopte. Stajic konkretan daje loptu kad treba zna da se zagradi i stane.
Lose stvari su Benovic i Muminovic koji kao da je ispao iz aviona. Njih pod hitno treba mijenjati kao i Srecu koji se pogubio
Inace nisu igraci nista odigrali u drugom dijelu, sve je bilo stihijski, vise na zelju nego na uigranost

Na presu Maric se neocekivano pojavio :)
Umjesto da sa obrazom kaze da odlazi krenuo je sa klasicnim izvlakusama ...Hocete li podnijeti ostavku nakon prozivki sa tribina
Ne ja imam ugovor i odradicu ga do kraja :angry4: .
Na pitanje zasto nije osvjezio vezani red, mrtav ladan je rekao da nema igraca na klupi , Na konstataciju sta su Jandric i Grahovac rekao je da oni nista ne bi unijeli novo :confused1:

P.S. MI smo na forumu ali i licno predlagali upravi da dovedu ovog Zakagica , sinoc jedan clan uoprave kaze joj sjajan je :x jeste ali sad ima ugovor sa Sirokim a igrao je u Kozari uzassss

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, momak ima 18-19 godina i jos nam uvali 2 komada. Jedan aplauz za Klibera. :lol:
EDIT: 1 gol. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:58 
Bič božji
Bič božji

Ma ljudi da ste malo samo više dolazili na treninge sve bi vam bilo jasno, a sada čekamo potez uprave i igračima opet možemo pomoći samo mi, znači u ponedeljak ako bude smijenjen što više da vas dođe na trening da im pomognemo da iz ovoga oni izađu još jači...
Jedini koji je sinoć baš podbacio je benović, ali onja ko malo pažljivije gleda fudbal isto je mogao vidjeti i u Lozani, pa onda i u revašu na gradskom, pa ovo sinoć za mene i nije neko razočarenje što se tiče njega, ali na toj strani imamo više opcija pa se nadam da tu neće škripati...
Mogu još reći da sam više očekivao od mumija...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakva steta sto ne udje ona Stevina u zadnjoj sekundi glavom!

Ne samo zbog naseg jednog boda,vec bi njima otkinuli 2,a Maric bi i tako bio otjeran kao sto ce i biti u toku dana,vjerovatno.

A i ovaj sudija nas je zayebao bar za jedan od onih ofsajda,a i da je penal svirao ne bi mu mogao niko prigovoriti nista.

Yebo mu ja mater!

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Avg 2010, 09:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
I ja brate nisam odspavao vise 3 sata. Muka ziva...

Ako danas otjeraju debila vjerujem da mozemo do 3 boda u Zvorniku. Cini mi se da je RBA pisao o tome da igraci bojkotuju kretena i sad relativno hladne glave mislim da je to sasvim ocigledno. Dok se uglavnom skandiralo protiv Dzimija igraci su se vukli po terenu, ali kad se pocelo jace skandirati i protiv njih, nakon 0-3, odjednom se vidjela zelja da se nesto uradi.

mislim da su zaigrali onog trenutka kad su shvatili da je dzimi proslost u borcu jednostvno bekovi su se pomjerili preko centra vule je izasao na centar i skratio teren sto smo i trazili i u prvom poluvremenu od njega te se igralo na manjem prostoru a onda stajic i nikolic mogu praviti pritisak na njihove halfove pa su poceli da pod pritiskom izijaju loptu napamet dosta puta i u aut eto malo je falilo i da uzmemo bod mada ga nismo zasluzili

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene je Mumi najvise razocarao. Slab u duelima, uopste ne probija, neodlucan, ne trci....katastrofa!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
eto malo je falilo i da uzmemo bod mada ga nismo zasluzili

Zasto mislis da nismo zasluzili bar bod?
Smatras da je Siroki toliko bolji bio i imao vise sansi?

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Avg 2010, 09:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:03 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Kakva steta sto ne udje ona Stevina u zadnjoj sekundi glavom!

Ne samo zbog naseg jednog boda,vec bi njima otkinuli 2,a Maric bi i tako bio otjeran kao sto ce i biti u toku dana,vjerovatno.

A i ovaj sudija nas je zayebao bar za jedan od onih ofsajda,a i da je penal svirao ne bi mu mogao niko prigovoriti nista.

Yebo mu ja mater!

Stevo smo mi podizali sa tribina kada je ulazio na teren, on je žrtva trenerskog maga i neopravdano je sjedio na klupi, a moram vam reći da ste ga svi osudili nakon 45 minuta u lozani, a ja sam rekao da nije problem u njemu nego u sistemu igre...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Siroki je bio daleko bolji i mi nismo zasluzili bod. Da smo igrali sa zeljom cijelu utakmicu kao sto smo igrali zadnjih 30 minuta bila bi druga prica, ali to je sad sta bi bilo kad bi bilo.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo tako Stanceski je lose igrao gusio igru, ali na borbenosti mu ne mogu zamjeriti jednostavno on trci kao lud . Boka je pogrijesio kod drugog, vule kod treceg gola.

P.S. Kad smo govorili za Zakarica Kliber nije bio u klubu

Poslednji put menjao Brigate BL dana 01 Avg 2010, 09:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:08 
Bič božji
Bič božji

Opet kažem, ako ga smijene sutra, u ponedeljak svi na popodnevni trening da podržite igrače, vjerujem da su u ovih šest mjeseci rada sa marićem prošli pravi pakao, kako kaže onaj testament :" ko je džimija poznavao ni pako mu neće teško pasti"...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
" ko je džimija poznavao ni pako mu neće teško pasti"...

:lol:

@Brigate
Hvala za info. Izvinjenje Kliberu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Citiraj:

vidi ovako da bi uzeo makar i bod protiv sirokog malo je da igras 30tak minuta vec bi morao i vise dalje nebi bilo ni fer jer kod 0-3 smo trazili od bevande da stanu sto je on jasno i pokazao ka istuku to je vidjelo bar 50 ljudi ovo iz razloga da nas ne ponize i ubiju igrace totalno u mozak jer tesko se vratiti kad te neko kuci bas demolira a za sedam dana je drina eto zato nismo zasluzili bod

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Igraci su ubijeni u pojam . Vule mi je nakon prvih priprema rekao da goreg trenera ni demagoga nije imao u zivotu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]