banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
borcev_navijac je napisao:
prvo, simpatizer ne nasjedaj na pisanja sarajevske stampe i el.medija, jer to je problem koji ne postoji, mislim na deketa.

drugo, neko je prozvao pojacanja , vaka su na su i ismijava se s njima, dragi moji pa mjesec i po dana ovdje govorite o tome kako su nam po imenima jaka pojacanja, a sad ih ismijavate, kad kupujes igrac ne znas kako ce da igra.

trece, igrali smo uzasno i tu nemam nista vise da kazem.

cevtro, i pored toga sto smo igrali uzasno, smucilo mi se da se onako pljuje po svojoj ekipi ( tu ne govorim o treneru), u situaciji kada pokusavaju da stignu neki zaostatak. Cak i kad gube ja za njih navijam a poslije ih pljujem kad piejm pivu, jer dok se igra ima sanse. Kad je dobro ne treba ti podrska, podrska ti naprotiv bas treb kad je lose.
I sta se dobilo s tim ? u igrace se unio vjerovatno strah koji ce im svaki put kad budu igrali u banjaluci svezati noge, pa ko god da bude trener.

peto, najlakse je kad je lose sve popljuvati, to ti je po logici mozes ucini 1000 stvari jednu ne ucinis i ponih 1000 je zaboravljeno ko da ih nikad nije bilo.

No, eto takav smo mi narod, ukljucujuci i nas ovdje na forumu.

i ja cu vas sad lijepo pozdraviti drugari, do nekog sljedeceg vidjenja

Drago mi je da slucaj Deket ne postoji.

Dalje, igraci su zasluzili da budu popljuvani, barem velika vecina. Mnogi od njih ne trce dovoljno i mene ne zanima sta je razlog. Ustvari, svi znamo da je Maric razlog, ali ostaje pitanje sta ce se preduzeti povodom toga? Hoce li se cekati da nas i Drina odere?
Po imenima pojacanja jesu jaka, ali je vecina totalno nespremna.
Sramota!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 00:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
mislim on je posredovao jer nije bas toliko bistar

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 00:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
zelim zelim je napisao:
jedini krivac je sipovac jer je privatno dogovorio saradnju sa vojvodinom a znamo plod te saradnje

Ma daj, kakav Šipovac, pa on se u fudbal razumije ko mara u kriv qurac... Kakav on i dilovi...

potpisujem

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 00:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma šala bolan. Navijač nemoj se ljutiti. Nadam se da je ovo u afektu. Jebiga sviju nas boli poraz i tebe sigurno. Neophodan si nam ovdje, ali marić je izgubio svaku podršku jednostavno je vrijeme da ode. Upropastio nas je. Znam da i ti tako misliš!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
borcev_navijac je napisao:
prvo, simpatizer ne nasjedaj na pisanja sarajevske stampe i el.medija, jer to je problem koji ne postoji, mislim na deketa.

drugo, neko je prozvao pojacanja , vaka su na su i ismijava se s njima, dragi moji pa mjesec i po dana ovdje govorite o tome kako su nam po imenima jaka pojacanja, a sad ih ismijavate, kad kupujes igrac ne znas kako ce da igra.

trece, igrali smo uzasno i tu nemam nista vise da kazem.

cevtro, i pored toga sto smo igrali uzasno, smucilo mi se da se onako pljuje po svojoj ekipi ( tu ne govorim o treneru), u situaciji kada pokusavaju da stignu neki zaostatak. Cak i kad gube ja za njih navijam a poslije ih pljujem kad piejm pivu, jer dok se igra ima sanse. Kad je dobro ne treba ti podrska, podrska ti naprotiv bas treb kad je lose.
I sta se dobilo s tim ? u igrace se unio vjerovatno strah koji ce im svaki put kad budu igrali u banjaluci svezati noge, pa ko god da bude trener.

peto, najlakse je kad je lose sve popljuvati, to ti je po logici mozes ucini 1000 stvari jednu ne ucinis i ponih 1000 je zaboravljeno ko da ih nikad nije bilo.

No, eto takav smo mi narod, ukljucujuci i nas ovdje na forumu.

i ja cu vas sad lijepo pozdraviti drugari, do nekog sljedeceg vidjenja

Drago mi je da slucaj Deket ne postoji.

Dalje, igraci su zasluzili da budu popljuvani, barem velika vecina. Mnogi od njih ne trce dovoljno i mene ne zanima sta je razlog. Ustvari, svi znamo da je Maric razlog, ali ostaje pitanje sta ce se preduzeti povodom toga? Hoce li se cekati da nas i Drina odere?
Po imenima pojacanja jesu jaka, ali je vecina totalno nespremna.
Sramota!
Igrači djeluju sasvim ok, mislim da se njima nema šta puno prigovoriti, oni su samo produžena ruka nas navijača, ja im samo zamjeram to što smo morali kiksati bodove zbog toga da smijenne trenera, znači moglo je i drugačije, mogli su reći da hoće smjenu...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I ovaj post koji je ostavio borcev_navijac ostavlja utisak kao da je on necim uvrijedjen.

Prijatelju, ovo nije nista licno. Igrace nisam psovao tokom meca, jer sam bio u stanju soka zbog uzasa koji sam gledao na terenu. Urlao sam zadnjih 20-ak minuta kada sam vidio da su se igraci probudili i kada se vidjela zelja. Dakle, ovo sto mi pisemo nemoj da shvatas licno, jer nam je svima tesko. Nema potrebe za izigravanjem uvrijedjene mlade. Navijaci ce uvijek pohvaliti dobre poteze, ali i kritikovati lose.

@RBA
Meni vecina igraca ne djeluje ok, cak me frapira koliko su nespremni. E sad, druga je stvar ako su sabotirali onog kretena.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Igrači su super, ovi što su sad došli!
Vukelja mi se nikad nije sviđao i zato na klupu. Olja danas cijelo vrijeme na klupi! Stajić i Nikolić odličan tandem!!!! Avdukić odličan itd.

Danas pola igrača nije bilo na klupi i to dosta govori. Govori da je došao kraj Mariću. A to i on zna pošto se srdačno pozdravio sa "Ćelom" ovaj suzu pustio!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:13 
Bič božji
Bič božji

zli mrkvić je napisao:
Igrači su super, ovi što su sad došli!
Vukelja mi se nikad nije sviđao i zato na klupu. Olja danas cijelo vrijeme na klupi! Stajić i Nikolić odličan tandem!!!! Avdukić odličan itd.

Danas pola igrača nije bilo na klupi i to dosta govori. Govori da je došao kraj Mariću. A to i on zna pošto se srdačno pozdravio sa "Ćelom" ovaj suzu pustio!

Mi imamo ekipu za velika djela i to ćet svi vidjeti, treba nam samo malo vremena, prva pauza ekipa na mini pripreme i odmah će stvari biti bolje, mrkviću nisi našao onaj moj post o sakanu...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Koji???

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:16 
Bič božji
Bič božji

zli mrkvić je napisao:
Koji???

Hahahahahah pa onaj u kojem sam rekao da će Sakan sledeći na klupu...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:18 
Bič božji
Bič božji

Al nas demontira onaj Zakarić, svaka mu čast... biće ono igrač...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma dobro svako ovde od nas poznaje bar jednog fudbalera borca i svi smo znali dosta toga kakvo je stanje u ekipi cak su se i treninzi pratili ali ovo veceras je veliki stres za istinskog simpatizera borca .takode mislim da su igraci trebali traziti smjenu prije prvenstva .

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:D

On je već igrač. Nego gledam sinoć Markića. Šteta!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:22 
Bič božji
Bič božji

zelim zelim je napisao:
ma dobro svako ovde od nas poznaje bar jednog fudbalera borca i svi smo znali dosta toga kakvo je stanje u ekipi cak su se i treninzi pratili ali ovo veceras je veliki stres za istinskog simpatizera borca .takode mislim da su igraci trebali traziti smjenu prije prvenstva .

Upravo to je poenta svega, ko je pažljivo gledao utakmicu, na početku drugog poluvremena Vule je okupio ekipu na terenu i pokušali su se izdići, ali eto nije išlo, njima samo zamjerka zbog toga, a za ostalo ja nisam uopšte razočaran toliko igrom pa čak ni zalaganjem, ali protiv ekipe kakav je široki dovoljno je da samo malo podugneš ručnu i ostalo ste vidjeli...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:

Mislim da bi pogriješili. Zbog nijhove ne uigranosti kriv je Marić, da je on prije otišao i ostavio ovakvu ekipu svi bi na igrače skočili zbog njihove forme. Ovako Baja ima posla. Hoću reći sad je pravo vrijeme za njegov odlazak.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:25 
Bič božji
Bič božji

Ma ljdi, pa nismo mi bili toliko loši, ja sam tamo vido potencijal, to je važno, valjda će se naći neko ko to može ukomponovati...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ma zalaganje nije problem mada kod pojedinih igraca se moglo vidjeti da misle da su potpuno sigurni u svoj status u klubu

Ono s' cim sam sagalasan je da su igraci morali takodje ponesto reci ovoj upravi o situaciji u svlacionici.

Maric je uspio posvadjati i ljude koji se znaju godinama tako da je i ovaj rezultat veceras, izmedju ostalog, posljedica medjuljudskih odnosa

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo Baja! Ja samo vjerujem u njegov sistem rada. Znači Pripremne utakmice sa Crvenom zemljom itd. Daš 5 golova i odmah imaš sigurnost, onda karantin pa ti pij prije tekme! Baja zna posao samo njemu vjerujem!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Izgleda da je uvređen borcev, zaista u klubu se dešavaju mnoge dobre stvari i ovo ga je je pogodilo, a i vi isto ponašate se kao mala djeca pa ne možete toliko klonuti duhom poslije jednog poraza a do juče su mnogi govorili da bi mjenjali poraz za odlazak Marića... Nije dobro što smo ovako izgubili, sve na s boli ali kako se to pojedinci ponašaju, pljujete po svemu, i vjerovatno ste usput negdje i ovog navijača načepili, možda je Ćelo :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:30 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Ma zalaganje nije problem mada kod pojedinih igraca se moglo vidjeti da misle da su potpuno sigurni u svoj status u klubu

Ono s' cim sam sagalasan je da su igraci morali takodje ponesto reci ovoj upravi o situaciji u svlacionici.

Maric je uspio posvadjati i ljude koji se znaju godinama tako da je i ovaj rezultat veceras, izmedju ostalog, posljedica medjuljudskih odnosa

Baš tako, morali su odaslati upravi signal, to je ono što im ja zamjeram, čak sam se nadao da će neki igrači biti pozvani na razgovor...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]