banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
jel zavrsila pres konferencija jeli govno podnijelo ostavku

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Borac u srcu je napisao:
Ćelo kao auto prikolica, koji god novi trener dođe on mu se prikači, po meni jedan od lošijih trenera znam ga iz mlađih kategorija

Bitno je da se uvalio i da mu plata lijeze svakog mjeseca. Boli ga uvo.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
zelim zelim je napisao:
jel zavrsila pres konferencija jeli govno podnijelo ostavku

Da je mislio podnijeti podnio bi je odavno, tu samo motka pomaže. Vjerovatno priča - kako ne treba kloniti duhom i izvoditi zaključke na osnovu jedne utakmice i da će biti bolje mada slijedi teško gostovanje... ma znaš Marića samo sere

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zli mrkvić je napisao:
Simpatizer je napisao:
Pa dobro, mozda sam i ja pretjerao po pitanju Stajica. Za njegovo prebrzo "bacanje u vatru" krivo je ono vojvodjansko govno.

Pisem u afektu, ne zamjerite mi. :wink:

Njegova spremnost u ovom trenutku leži u činjenici da nije odradio pripreme pod vodstvom dirigenta Marića!

Ja sad vidim koliki je onaj Baja gospodin. Nešto se počelo šaputati poslije Sarajeve i onog poraza i čovjek rekao ćao! Baja izvini!

Sjetimo se samo:

Svake sedmice pripremna utakmica, karantin prije tekme itd.

Ma on jedini ovo može uigrati u kratkom roku!

Baja vadi nas iz govana!

I još nešto gledam kolika je ovaj Marić stoka, čovjek se našao inatiti ljudima sa zapada! Ljudi ga psuju, što je i logično, a on umjesto da se poklopi ušima i da sagne onu glavušu, digao nos i gleda u ljude u fazonu da li ste vi normalni. Ja veću budalu u životu nisam vidio. Ma da znam gdje stanuje sad bih išao da ga tučem.

Uprava je posebna priča, o tome kasnije sad treba prvo govno otjerati.

Slazem se sa tobom oko Baje. Sve ovo smo zasluzili zato smo ga otjerali. Ne mi, nego idioti iz Uprave.

Napisi ovdje je li bilo jos kakvih neugodnosti zahvaljujuci Upravi.
zelim zelim je napisao ovo oko sokova, treba sve anomalije ovdje ispisati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:49 
Majstor
Majstor

Simpatizer je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Simpatizer je napisao:
Pa dobro, mozda sam i ja pretjerao po pitanju Stajica. Za njegovo prebrzo "bacanje u vatru" krivo je ono vojvodjansko govno.

Pisem u afektu, ne zamjerite mi. :wink:

Njegova spremnost u ovom trenutku leži u činjenici da nije odradio pripreme pod vodstvom dirigenta Marića!

Ja sad vidim koliki je onaj Baja gospodin. Nešto se počelo šaputati poslije Sarajeve i onog poraza i čovjek rekao ćao! Baja izvini!

Sjetimo se samo:

Svake sedmice pripremna utakmica, karantin prije tekme itd.

Ma on jedini ovo može uigrati u kratkom roku!

Baja vadi nas iz govana!

I još nešto gledam kolika je ovaj Marić stoka, čovjek se našao inatiti ljudima sa zapada! Ljudi ga psuju, što je i logično, a on umjesto da se poklopi ušima i da sagne onu glavušu, digao nos i gleda u ljude u fazonu da li ste vi normalni. Ja veću budalu u životu nisam vidio. Ma da znam gdje stanuje sad bih išao da ga tučem.

Uprava je posebna priča, o tome kasnije sad treba prvo govno otjerati.

Slazem se sa tobom oko Baje. Sve ovo smo zasluzili zato smo ga otjerali. Ne mi, nego idioti iz Uprave.

Napisi ovdje je li bilo jos kakvih neugodnosti zahvaljujuci Upravi.
zelim zelim je napisao ovo oko sokova, treba sve anomalije ovdje ispisati.

naravno sverc kroz vip lozu i najmanje pola se bunilo na cjene karata

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad god smo odigrali loše 1. poluvrijeme Baja je gotovo uvijek znao vući u svlačionici prave poteze a i dosta je drčan zna zagalamiti, prodrmati ekipu. Kako neko reče ono je gospodin i on ili Jagodić trebaju doći jer su upućeni u sve i brzo bi izvukli uši ovim manekenima, pogotovo Baja

A karte kao da gledamo Evropu, možeš u regionu gledati Evropu za te pare, pretjerano brate. Treba biti istok 3,5, zapad 6, Vip 10 najviše

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 31 Jul 2010, 22:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Mani je bilo smjšno pošto sam sjedio blizu smrada na zapadu- cijeli istok navija dzimi, dzimi puši kurac a budala u tom ritmu cupka nogom. Dalje dok je raja izlazila sa tribine, prije 90 minute niko nije prošao da mu nije spomenuo familiju! Ove nove klupe su skroz zgodne- znaš gdje govno sjedi , sjetimo se samo onih prijašnjih. Ja u životu takvog čovjeka nisam vidjeo!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
naravno sverc kroz vip lozu i najmanje pola se bunilo na cjene karata

:lol:

Znaci, ne zna se ko pije a ko placa. Hocemo li se ikad otarasiti tog jajarskog mentaliteta? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
Nesto mi nikako nije jasno zasto su navijaci zeljeli odlazak velimir stojnica kad je on sigurno najuspjesniji borcev trener poslednjih godina. Znaci pod njegovim vodjstovm borac je dominirao ligom i to sto je izborio izlazak u evropu je iskljucivo njegova zasluga. Pa mi nikako nije jasno zasto su navijaci skandirali da ode i radovali se kad je smijenjen ne kaze se dzabe "Ne mijenjaj konja koji pobjedjuje". Tako da je moje skromno misljenje da bolje od ovog indijanca Marica niste ni zasluzili, jer vjerujem da je ostao Stojnic da bi Borac duplu krunu bez problema uzeo. Tako da trazili ste dobili ste....

Poslednji put menjao staar dana 31 Jul 2010, 22:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:56 
Majstor
Majstor

zgrozio sam se kada je onaj cupo redar napao sav usplahiren covjeka koji je kupio ispred sokove kaze ili ces to baciti ili vracaj ali neces uci a covjek kupio karte a on prodaje sky kolu na trebini za dve marke stoka seljcka kao on menader kursadzija itd jebo ga sipovac usta

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

staar je napisao:
Nesto mi nikako nije jasno zasto su navijaci zeljeli odlazak vladimira stojnica kad je on sigurno najuspjesniji borcev trener poslednjih godina. Znaci pod njegovim vodjstovm borac je dominirao ligom i to sto je izborio izlazak u evropu je iskljucivo njegova zasluga. Pa mi nikako nije jasno zasto su navijaci skandirali da ode i radovali se kad je smijenjen ne kaze se dzabe "Ne mijenjaj konja koji pobjedjuje". Tako da je moje skromno misljenje da bolje od ovog indijanca Marica niste ni zasluzili, jer vjerujem da je ostao Stojnic da bi Borac duplu krunu bez problema uzeo. Tako da trazili ste dobili ste....

Ajde ne lupetaj! Idi na forum Lesinara pa njima pisi o tome. Ovdje niko nije bio za Stojnicevu smjenu!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

staar je napisao:
Nesto mi nikako nije jasno zasto su navijaci zeljeli odlazak vladimira stojnica kad je on sigurno najuspjesniji borcev trener poslednjih godina. Znaci pod njegovim vodjstovm borac je dominirao ligom i to sto je izborio izlazak u evropu je iskljucivo njegova zasluga. Pa mi nikako nije jasno zasto su navijaci skandirali da ode i radovali se kad je smijenjen ne kaze se dzabe "Ne mijenjaj konja koji pobjedjuje". Tako da je moje skromno misljenje da bolje od ovog indijanca Marica niste ni zasluzili, jer vjerujem da je ostao Stojnic da bi Borac duplu krunu bez problema uzeo. Tako da trazili ste dobili ste....

Bravo, znaš kako, i prvi put kad je baja bio trener nešto ga oni nisu gotivili i pjevali su mu ono: Odlazi Baja liži nam... i sad isto izmisljali mu nekakve gluposti onih par vođa koji glume bogove a ostali povodljivi ko ovce pošli njihovim putem i rasturili su onakvu igru i tim i što kažeš bolje nismo ni zaslužili, a Baja gospodin čim je vidio o čemu se radi a i tražio je par pojačanja a umjesto toga spremalo se nekoliko najboljih za odlazak i on je gospodski digao sidro

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Organizacija 0, znači ova uprava će samo tako otjerati narod sa stadiona svojim postupcima. Nije ova smrad liga Evropa pa da uvodiš reda. Ali rekao sam o upravi poslije vijesti o statusu Gamadi u našem klubu!

Ali ovo mi je zapalo za oko. Danas veliki naslov sa slikom bankara HVALA PREMIJERU. Alo bolan ko je lud čovjek do prije godinu bio u PDPu pa prešao u SNSD da sačuva direktorsko mjesto.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
staar je napisao:

Bravo, znaš kako, i prvi put kad je baja bio trener nešto ga oni nisu gotivili i pjevali su mu ono: Odlazi Baja liži nam... i sad isto izmisljali mu nekakve gluposti onih par vođa koji glume bogove a ostali povodljivi ko ovce pošli njihovim putem i rasturili su onakvu igru i tim i što kažeš bolje nismo ni zaslužili, a Baja gospodin čim je vidio o čemu se radi a i tražio je par pojačanja a umjesto toga spremalo se nekoliko najboljih za odlazak i on je gospodski digao sidro

Ovo je trebao napisati Lesinarima a ne nama koji mislimo svojom glavom. Mi nismo zasluzili Marica i njegove idiotluke.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Borac u srcu je napisao:
staar je napisao:

Ovo je trebao napisati Lesinarima a ne nama koji mislimo svojom glavom. Mi nismo zasluzili Marica i njegove idiotluke.

Slažem se ali dobro je napisao sem što je krivicu adresirao na pogrešnu adresu

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tacno. Ali evo, sto bi se reklo, i Lesinarima doslo iz guzice u glavu. Ako Maric i ovo veceras prezivi treba mu spomenik dici. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

staar je napisao:
Nesto mi nikako nije jasno zasto su navijaci zeljeli odlazak velimir stojnica kad je on sigurno najuspjesniji borcev trener poslednjih godina. Znaci pod njegovim vodjstovm borac je dominirao ligom i to sto je izborio izlazak u evropu je iskljucivo njegova zasluga. Pa mi nikako nije jasno zasto su navijaci skandirali da ode i radovali se kad je smijenjen ne kaze se dzabe "Ne mijenjaj konja koji pobjedjuje". Tako da je moje skromno misljenje da bolje od ovog indijanca Marica niste ni zasluzili, jer vjerujem da je ostao Stojnic da bi Borac duplu krunu bez problema uzeo. Tako da trazili ste dobili ste....

Sad će sve do jednoga Lešinara reći daj Baju on je najbolji! Svi smo spremni da ga zamolimo da se vrati i simpatizeri i navijači!

A ja nešto kontam, Baja je genije, najbolji taktičar kada je uspio toliku masu da zajebe čemu se naši protivnici mogu nadati! :D

Samo vas gledam:

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja čak mislim da je Stojnić bolji trener od Jagodića mada je i ovaj drugi napredovao, jer je nekako britkiji što bi se reklo, zna zagalamiti, dići ekipu iz letargije, a i stručnjak je jak i poznaje ovu ligu i fudbal pa više ni sam ne znam koliko je mladih generacija izveo u Borcu i imao je mnogo uspjeha, da mu je dati ovaj tim razvaljivao bi a Jagodić je onako mirniji, činimi se da je prvi bolji za ovu situaciju

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E da hoće li mi neko reći ko je Ćelo jbg. ne kontam. Tegeltija?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 23:14 
Majstor
Majstor

jel ti to ozbiljno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]