banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 31 Jul 2010, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Moja iskustva sa IPTV (odnosno OPEN TRIO paketom) su za sada odlicna...sto se tice slike, tona, sve funkcionise besprijekorno...internet fercera na 1,5 Mb/s, telefon fiksni mi treba...

Mene samo nervira neprofesionalnost (amaterizam) ljudi koji rade tamo...cekanje po mjesec dana, nemaju odgovor na postavljena pitanja i sl.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
HRT2 je jedan program koji nosi jednaku vrijednost kao i 30-ak drugih kanala koje su stavili u ponudu...

Prije 4 dana odem da aktiviram identifikaciju dolaznih poziva na fiksnom telefonu... Prvo što su retardirani pa nemaju ni neki zvanični obrazac da potpišem nego teta za šalterom odštampa screenshot ekrana gdje se vidi zakačena navedena usluga. I ja se potpišem ispod slike (ispod "Unesi" i "Prihvati zahtev")... Kaže biće u toku dana aktivno... Evo još nije aktivirano a vjerujem da se sve zasniva na jedan klik mišem... A ja klikćem na papir ali se ništa ne dešava :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
mr.no je napisao:
Je li to definitivno?

Изгледа да јесте. Само ХРТ1 стоји у понуди на сајту...
http://www.mtel.ba/menu/2751/programski ... tv_paketi/

mangia je napisao:
HRT2 je jedan program koji nosi jednaku vrijednost kao i 30-ak drugih kanala koje su stavili u ponudu...

Потпис

Чуј, скуп им канал? :confused2:
Нова услуга (а не видим да баш нешто рекламирају :confused2: ), многима прескупа и сад још избацују атрактивне канале :confused2:
Имају неке чудне потезе...

mangia je napisao:
Prije 4 dana odem da aktiviram identifikaciju dolaznih poziva na fiksnom telefonu... Prvo što su retardirani pa nemaju ni neki zvanični obrazac da potpišem nego teta za šalterom odštampa screenshot ekrana gdje se vidi zakačena navedena usluga. I ja se potpišem ispod slike (ispod "Unesi" i "Prihvati zahtev")... Kaže biće u toku dana aktivno... Evo još nije aktivirano a vjerujem da se sve zasniva na jedan klik mišem... A ja klikćem na papir ali se ništa ne dešava :)

Питање је да ли је "тета" кликнула. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
mangia je napisao:

O, daaa...manje -vise svi znamo kako izgleda to... :-?

Poslednji put menjao pusonja dana 31 Jul 2010, 16:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
mangia je napisao:

Upravo tako. Slažem se u potpunosti ako si mislio 30-ak drugih kanala zajedno koje su stavili u ponudu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 16:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
evo ja gledao onu prvobitnu ponudu i ima hrt2 a sad se odjednom izgubio. Nikakvo obavjestenje nista. E to mene ubija u pojam, potpises ugovor na 2 god. sav sretan sto si se rijesio Elte, ali ne obracas paznju na ona sitna slova "imaju prava izmjene" itd itd... Nista od Telekoma dok to ne kupi svabo i uvede malo reda.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
lose lose, stvarno sam bio pun hvale, nije mi smetala ni cijena, deset maraka gore-dole nije problem ako je usluga kvalitetna ali ovo sa hrtom me izbacilo iz takta,,jos mi lik iz mtela objasnjava kako nista ne propustam, sve ima na drugim kanalima, ..jedino ako ubace sport klub kao kompezaciju(kako kazu)...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
Stvarno ne mogu da vjerujem sta su uradili i to par mjeseci nakon startanja sa ovom uslugom, dakle uskoro bi mogli izbaciti i HRT1 i Novu i RTS1 i 2 i NatGeoWild, MTV Hits i ostale kanale, jer su im jednostavno preskupi i da ostave ovih par domacih i pokoji strani koji niko ne gleda, kao npr. ovaj MGM koji emituje katastrofalno lose filmove ili ovaj Baby TV.... Jadno ............

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
charles je napisao:
lose lose, stvarno sam bio pun hvale, nije mi smetala ni cijena, deset maraka gore-dole nije problem ako je usluga kvalitetna ali ovo sa hrtom me izbacilo iz takta,,jos mi lik iz mtela objasnjava kako nista ne propustam, sve ima na drugim kanalima, ..jedino ako ubace sport klub kao kompezaciju(kako kazu)...

:angry4: :angry4: :angry4:
Slazem se u svemu, osim ove kompenzacije, sport klub mozda jeste dobar kanal, ali ipak sve zavisi koji sadrzaj koga interesuje... Mislim da su mogli komotno izbaciti i MGM, BabyTV, Bloomberg, Vesti, RTR Planeta, France 24, ExtremeSports, DaVinciLearning, MTVDance, VH1Classic, Mezzo a da zadrze HRT2 i da ubace jos koji dobar kanal, medju njima i SportKlub............... Mislim nemaju ni jedan Fox i jos izbace HRT2, iskreno meni je najvise zao Simpsona :-? !

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Meni je malo ta priča šuplja... Ok skup tamo vamo ali ne postoji uopšte u ponudi... HBO je skup ali ima cijenu... Šta ako neko hoće da plati 10KM samo za taj jedan kanal a njega nema ni kao dodatni paket...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik

mogli su da izbace pola navedenih ali kvantitet kanala je marketinska nuznost, naizgled bogata ponuda a ustvari ljudi gledaju 10-15 programa nezavisno koji operater je u pitanju...nije mi jasno kako tako uslovno receno ozbiljna kompanija sebi dopusta takve propuste,ne vjerujem da nisu znali sta ce biti sa hrtom(i oni valjda sklapaju nekakve ugovore,stiteci svoje interese) , ako je tako ispada da je u pitanju klasicna navlakusa koja ce im donijeti vise stete nego koristi....ako je u pitanju druga varijanta da je hrt za prava prikazivanja u medjuvremenu trazio neku x cifru a njima se ne isplati opet prave gresku jer ce neko od konkurencije sigurno platiti...prilicno nelogican potez u svakom slucaju, ..ja sam potpisao ugovor pa nema povratka mada i nemam neku alternativu tako da bih vjerovatno ostao njihov korisnik i da hrta nije uopste bilo u ponudi...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Sve je to ljepo, ali ja mrzim kada moram biti ogranicem brojem kanala, uvjek volim raditi u svojoj reziiji :).Satelitska + antene za domace kanale i to je to :).

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
a jel se moze otkazati iptv ako oni pogase te kanale sto najavljuju?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
moze ali moras platiti razliku do isteka ugovora.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
A gde su tu prava potrosaca?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 18:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Iz eltinog ugovora:

Citiraj:
Priključkom na kablovski TV sistem Banja Luka, izvođač garantuje pretplatniku kvalitetan prijem 32 TV kanala (kasnije i više), u skladu sa prijemnim mogućnostima grada. Vrstu TV programa koji će se gledati određuje komisija koju biraju pretplatnici i jedan predstavnik opštine.

Dakle, dužni su pružiti minimum 32 kanala, i tu se ne navodi koja. Dakle, mogu da ubace neki novi, da izbace stari... manje više, kako im volja, sve dok ima 32+ kanala. Vjerujem da je sličan ugovor i kod IPTV-a (nisam ga potpisao niti vidio, pa neznam) i nigdje nije obavezujuće da neki kanali budu u programskoj šemi. Ako si nešto ovako potpisao, onda nema pogovora.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Tačno. Uvek u takvim ugovorima postoji klauzula koja omogućava provajderu da može izmeniti programsku šemu. Tako da tu klijent ne može u principu ništa.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

danas mi je drug koji radi u mtelu procitao spisak, uglavnom od semptembra ubacuju, bel,simic,slobomir,dm,svet,sport klub,tv 1000 ,halmark,fox life ,crime,history ,..nisam sve nabrojao uglavnom oko 25 novih programa...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
charles je napisao:
danas mi je drug koji radi u mtelu procitao spisak, uglavnom od semptembra ubacuju, bel,simic,slobomir,dm,svet,sport klub,tv 1000 ,halmark,fox life ,crime,history ,..nisam sve nabrojao uglavnom oko 25 novih programa...

А шта избацују?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik

ne vjerujem da nesto izbacuju, nema logike...ove nabrojane su trebali imati i u samom pocetku...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]