banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jul 2010, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da da ono što je Lozana odigrala na Gradskom je izgleda pravo lice i ne znam za čim vi žalite pa nismo bili ni blizu mnogo su jači, a pravu jačinu našu ćemo vidjeti u subotu sa sebi ravnim.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Borac u srcu je napisao:
Da da ono što je Lozana odigrala na Gradskom je izgleda pravo lice i ne znam za čim vi žalite pa nismo bili ni blizu mnogo su jači, a pravu jačinu našu ćemo vidjeti u subotu sa sebi ravnim.

jA I DALJE MISLIM DA SMO MI JAČI OD loZANE...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Banjolučani nakon uspjeha u minulom šapionatu i u novom sigurno će imati jednu od glavnih uloga. Odlično su pazarili, u prelaznom roku doveli su čak deset novih igrača, to su: Avdukić, Marčetić, Mikić, Muminović, Nikolić, Raspudić, Srećo, Benović, Vidaković i Stajić. Otkad se takmiči u Premijer ligi BiH, Borac nikad nije imao jači i kvalitetniji tim i s razlogom razmišlja o duploj kruni i ponovnom izlasku na međunarodnu fudbalsku scenu.

Joj Đimi razjebeš li ovu ekipu linč ti ne gine. Od mene imaš još pet minuta prvog poluvremena ako ne budemo vodili 1-0 do ns ću te ganjati. Bez obzira na sve i da ostvarimo pobjedu ja sam za smjenu ove budale. Ne zna raditi svoj posao i tačka. Dovesti Baju i pokupiti sve što se može pokupiti dva kupa i prvenstvo.

Ej igrači nisu imali karantin pred Lozanu, a sjetimo se kako je to Baja radio. Baja je za ovog izguba izmislio svijet. Jooooj Bože još samo ovu želju mi ispuni i biću najsrećniji čovjek na svijetu! Upravo reaguj!!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Simpatizer je napisao:
Trijumfalno od starta
Datum: 29.07.2010 18:07
Autor: Vladimir Grbić, Dario Knezović
Derbi prvog kola Premijer lige BiH igra se u petak (20.30) na Gradskom stadionu u Banjaluci, gdje Borac dočekuje ekipu Širokog Brijega.

Nakon eliminacije iz evropskog takmičenja, "crveno-plava" ekipa traži pobjedu protiv Širokog koja bi joj zaliječila rane. U klubu su svjesni da su gosti kvalitetna ekipa, ali ipak najavljuju trijumfalni start sezone.

"Široki je dobra ekipa koja je kvalitet pokazala i u Evropi. Ipak, smatram da smo jači nego prošle godine i da smo sposobni da osvojimo tri boda", rekao je Stojan Malbašić, pomoćni trener Borca.

Ekipa sa Gradskog stadiona u prošloj sezoni zauzela je treće mjesto u Premijer ligi i u Banjaluku donijela pehar Kupa BiH. Ove godine cilj je izlazak na evropsku scenu, ali i borba za titulu.

"Skoncentrisani smo na prvenstvo i želimo da napravimo što bolji rezultat. Imamo ekipu za sami vrh tabele i, uz dosta rada, možemo da se borimo za titulu prvaka", naglasio je Malbašić, a zatim se osvrnuo na ispadanje od Lozane u drugom kolu kvalifkacija za Evropsku ligu:

"Eliminisani smo od jače ekipe i moramo još mnogo da radimo da bismo dostigli taj nivo. Ove godine smo bez velikog iskustva ušli u evropske mečeve, ali ćemo izvući pouke koje će nam pomoći u budućnosti".

Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca, nema velikih kadrovskih problema pred sutrašnji meč. Van stroja će biti jedino Borislav Mikić, koji nije trenirao sedam dana zbog udarca u koljeno.

Nogometaši Širokog Brijega uvelike su preboljeli poraz i ispadanje od Austrije u Evropskoj ligi. Mislima su okrenuti startu prvenstva i gostovanju u Banjaluci. Protivnik je Borac, njihov veliki dužnik od prošle sezone.

"I Borac je, baš kao i mi, prebolio taj europski šok, tako da će to biti utakmica u kojoj će obje momčadi težiti nekakvom iskupljenju. Borac je blagi favorit. Znatno su se pojačali u odnosu na prošlu sezonu, igraju doma, pred svojom publikom, što nije nevažno. No, ako mi pružimo igru kao protiv Austrije u obje utakmice, uvjeren sam da nećemo izgubiti", riječi su kapetana Širokog Brijega Dalibora Šilića.

Trener kluba s "Pecare" Ivo Ištuk ima velikih problema s igračkim kadrom, uoči gostovanja kod Banjalučana. Naime, Brazilac Vagner, zbog upale pluća, još je u mostarskoj bolnici. Postupno se oporavlja, ali će s nogometnih terena, kako sada stvari stoje, izbivati najmanje dvadesetak dana. Utakmicu će zbog ozljeda sigurno propustiti Hrvoje Mišić, Mario Ljubić i Boško Peraica, te prvi vratar Dejan Bandović, koji se ozlijedio na posljednjem treningu. Dakle, "plavo-bijeli" će znatno oslabljeni ući u novu sezonu i derbi s aktualnim pobjednikom Kupa BiH

da li se promjenio termin odigravanja ili je ovo jos jedna novinarska greska?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma otkud sad petak

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ja mislim da je to neka greska da se nije promijenio termin odigravanja!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subota, 31. 07. u 20:30 Pustite ovo iz Nezavisnih

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Људи немајте бриге, ово само кад је текст постављен на страницу Независних :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E Beograđani sad mogu slobodno doći u Banjaluku iz Evrope su isprašeni pa sad imaju vremena, mogu ovim našim zatucanim seljacima (koji izgleda još žive u devedesetim) glumiti veliki klub. Ljubitelji prethodno navedenih imaće priliku da razmjene poglede sa Jeremićem i da dodirnu Reljića a vjerovatno će im se ukazati i ta čast da sponzorišu klub sa kojim evrićem

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Siroki sutra igra bez nekoliko igraca, a najvaznije je to sto nece biti Vagnera, a vjerovatno ni Bandovica.
Ako Maric i ovo uprska stvarno mu treba "cestitati".

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Cinjenica da je lozana drugoligas pobijelila u gostima danski prvoligas govori sama za sebe da je potcjenjivanje lozane zbog cinnice da je drugoligas bila greska svih onih koji su sa omalovazavanjem govorili o tom klubu.

A s druge strane, sad ovaj nas rezultat s lozanom ( koju smo iskreno lako mogli i proci) govori da smo zuaista jaka ekipa

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, i ne slazem se sa onima koji tvrde da smo mi propustili nekakvu sansu. Mozda u prvoj utakmici. U ovoj drugoj jasno se vidjelo da Lozana ima tehnicki potkovanije igrace.

Jednostavno, mi nismo izgubili od njih na svom terenu a danski prvoligas jeste. To su cinjenice.
Naravno da smo mogli odigrati i bolje ali to sad ostavimo i okrenimo se Sirokom. Ekipu za Evropu treba napraviti ranije. Sad imamo odredjeni broj kvalitetnih igraca, mozda trebamo na zimu dovesti desnog beka a na ljeto jos 2 igraca i to je to. Ovog ljeta smo morali angazovati veci broj igraca, jer bi se ona ekipa od proljetos obrukala protiv Lozane.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Simpatizer je napisao:
Da, i ne slazem se sa onima koji tvrde da smo mi propustili nekakvu sansu. Mozda u prvoj utakmici. U ovoj drugoj jasno se vidjelo da Lozana ima tehnicki potkovanije igrace.

Jednostavno, mi nismo izgubili od njih na svom terenu a danski prvoligas jeste. To su cinjenice.
Naravno da smo mogli odigrati i bolje ali to sad ostavimo i okrenimo se Sirokom. Ekipu za Evropu treba napraviti ranije. Sad imamo odredjeni broj kvalitetnih igraca, mozda trebamo na zimu dovesti desnog beka a na ljeto jos 2 igraca i to je to. Ovog ljeta smo morali angazovati veci broj igraca, jer bi se ona ekipa od proljetos obrukala protiv Lozane.

apsolutno se slazem s tobom.

da je ostala ekipa od proljetzos, bila bi katastrofa, a za sledecu evropu vec cemo imati jaku i uigranu ekipu, i mislim da vec sledece godine imamo pravo da se nadamo , pa da ne pretjeram, grupnoj fazi

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih bio zadovoljan da, ako naredne godine budemo igrali u kvalifikacijama Lige Evrope, prodjemo u 3. pretkolo, a onda da igramo bez nekog veceg opterecenja. Meni je bitno samo da se vidi odredjeni napredak iz godine u godinu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
borcev_navijac je napisao:
Simpatizer je napisao:

apsolutno se slazem s tobom.

da je ostala ekipa od proljetzos, bila bi katastrofa, a za sledecu evropu vec cemo imati jaku i uigranu ekipu, i mislim da vec sledece godine imamo pravo da se nadamo , pa da ne pretjeram, grupnoj fazi

Лиге шампиона... :D

Зна ли се које су цијене улазница и кад ће бити пуштене у продају?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Само се Ви сладите са Звездом :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesi li se oporavio od sinocnjeg cirkusa? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

НИсам и тешко да ћу, све добро су сјебали ѕа 90 минута
ал о томе на другој теми....
Тај високи је дошао из Румуније и био је на проби . Не свиђа ми се гомилање играча јер Борцу је требаоп један десни бек да употпуни конкуренцију . Такође мора се ослободити вишка лијевих бекова и везњака

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To oslobadjanje treba zapoceti od Olje. Ne znam sta je sa Srecom, nije mi djelovao spreman.
Boga pitaj u kakvoj je formi Vidakovic...
Imamo mi tu problema, nije lose da imamo vise igraca dok ne budemo sigurni ko je sposoban a ko nije.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na treninzima je normalana kao i Vidakovic on ima dobru loptu naprijed, sto nam je trebalo a cini mi se da ce Stajic biti prejak

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]