banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 20:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma ja ga trpiti vise ne mogu ma ni minut. Ovo nije fudbal sto mi igramo dok nas on vodi! On je bolestan covjek.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
subzero81 je napisao:
kod kuće i na strani ne znam da li si bio na ss.ba dok se pisalo tamo o borcu, ako nisi propustio si jednu cinjenicu od sustinskog znacaja za svu ovu pricu.

borcev navijac je glavom i bradom gospodin dzimi maric

pa cisto da znas

:D :D :D :D

Bio sam. i čisto da znaš ja znam da borcev_navijač nije Zoran Marić. 8)

A o tome ko je borčev_navijač nećemo raspravljati :lol: :lol: :lol:

Sam bog ga je poslao na ovajforum :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Danas je srijeda, kasno je da se danas mijenja trener, bez obzira na sve, do juče je možda još i moglo, ali dans nikako ne, to bi bilo i suviše neoszbiljno, nadam se da nećemo zijaniti ta tri boda u subotu, ali recimo da me jako zanima kakav rezultat se očekuje u drugom kolu iako je to gostujući teren...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Danas je srijeda, kasno je da se danas mijenja trener, bez obzira na sve, do juče je možda još i moglo, ali dans nikako ne, to bi bilo i suviše neoszbiljno, nadam se da nećemo zijaniti ta tri boda u subotu, ali recimo da me jako zanima kakav rezultat se očekuje u drugom kolu iako je to gostujući teren...

koliko ja znam , uvijek se ocekuje pobjeda, a narocito u drugom kolu porotiv novopecenog premijerligasa, remi ce nekad da se tolerise :), a poraz mora da ima debela opravdanja objektivnog karaktera. Ovo sve bez razlike kod kuce ili na strani :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Svi smo se slozili da se iz prva 3 kola mora izvuci 9 bodova. Ako se to ne desi ocekujem da Dzimija proguta mrak.

borcev_navijac i ostatak Uprave :D odradili su dobar posao potpisivanjem Stajica na 2 godine.
Bravo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh da naravno, ja ću morati jednom prilikom da napišem detaljno izvinjenje upravi , ipak sam ja ovdje bio najveći kritičar, ali izvinjenje ide kada slika bude potpuna... hahahahha

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Eh da naravno, ja ću morati jednom prilikom da napišem detaljno izvinjenje upravi , ipak sam ja ovdje bio najveći kritičar, ali izvinjenje ide kada slika bude potpuna... hahahahha

Da slika će se nadam se kompletirati nakon subote. Kad se to desi ja takođe pišem izvinjenje :evil3: jer ovo što je urađeno sa igračkim kadrom je za svaku pohvalu

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kod kuće i na strani je napisao:

Da slika će se nadam se kompletirati nakon subote. Kad se to desi ja takođe pišem izvinjenje :evil3: jer ovo što je urađeno sa igračkim kadrom je za svaku pohvalu

И ја се придружујем :) мислио сам све најгоре о управи, али ствари које су се десиле у задње вријеме, стварно су ме пријатно изненадиле

Poslednji put menjao Шајин dana 28 Jul 2010, 16:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Како се ближи утакмица ја све више имам осјећај да ће Марић да побједи и остане и након Широког..
Ако и ово зајеб... са оваквим тимом онда стварно..
Може га спасити само екстремно боља игра јер има одличне појединце за наше услове

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da ne bude uvijek jednoumlje na forumu,moram priznati da mi se jedna stvar ne sviđa. Kod pojedinih članova ovdje osjećam da je averzija prema Mariću nadmašila želju za pobjedom nad Širokim! da ne bih bio grublji pa da kažem da bi voljeli da doživimo neuspjeh.

Ne sviđa mi se to nikako,jer nam u goste stiže vjerovatno jedini pravi konkurent za titulu,i pobjeda u subotu vrijedi 6 a ne 3 boda,a uz to se radi i o najprefriganijoj ekipi u Ligi koja će sigurno iskoristiti našu slabost ako sa tribina ili na terenu osjete neodlučnost ili nedostatak podrške,ili ne daj Bože zvižduke našim igračima.

Zato,ako se neko prepoznao,još nije kasno da napravi klik u glavi,i ako je baš neophodno da želi neuspjeh da bi se otjerao Marić,neka ga želi u drugom kolu protiv Drine!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ма какви звиждуци играчима...
Јасно је да је људима Марић трн у оку али кажем ти нешто осјећам да ће Борац добити Широки...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
da ne bude uvijek jednoumlje na forumu,moram priznati da mi se jedna stvar ne sviđa. Kod pojedinih članova ovdje osjećam da je averzija prema Mariću nadmašila želju za pobjedom nad Širokim! da ne bih bio grublji pa da kažem da bi voljeli da doživimo neuspjeh.

Ne sviđa mi se to nikako,jer nam u goste stiže vjerovatno jedini pravi konkurent za titulu,i pobjeda u subotu vrijedi 6 a ne 3 boda,a uz to se radi i o najprefriganijoj ekipi u Ligi koja će sigurno iskoristiti našu slabost ako sa tribina ili na terenu osjete neodlučnost ili nedostatak podrške,ili ne daj Bože zvižduke našim igračima.

Zato,ako se neko prepoznao,još nije kasno da napravi klik u glavi,i ako je baš neophodno da želi neuspjeh da bi se otjerao Marić,neka ga želi u drugom kolu protiv Drine!

Вјеруј ми да јесте, толико ми је мука гледати га више и онај његов "фудбал". Шта ће бити ако одиграмо нерјешено, опет ће остати. Против Дрине ништа друго осим побједе не долази у обзир, да је неко други опростио би му и пораз , али овом дебилу никад.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sistem i principi kad se uspostave tad se postaje pravi klub, ajde da vidimo kako će ići... Ima tu još jedna stvar, najveći klubovi u svojim ligama a Borac jeste to u našoj, trebali bi da pored puke želju za rezultatom u taj zamišljeni sistem uglave još jednu stavku, da klub mora da igra ofanzivno, moderno, brzo i kod kuće i na strani ( i da se kad se raspravlja o treneru ubuduće uzimaju takvi profili trenera)...

Pazite, ako se tamo nekim "selima" može "pregledati" kroz prste kad dođu u goste pa igraju bunker, frka, panika, nabijanje, Borac ako hoće da bude, a mora tako da se razmišlja, jak klub za naše uslove ako ne i najjači jer ima taj potencijal, onda mora da ima prepoznatljivu igru e tad se ozbiljnije može razmišljati i o Evropi...

Jer šta znači sistem u kom se vrednuju samo rezultati, malo nedorečeno ima li još kakvih kriterijuma: tužno je ako to znači da Marić može ostati na klupi ako i dalje bude gnjavažom lopte, bunkerom, mučenjem očiju navijača i naravno uz veliku dozu sreće izborio Evropu. Bojim se da će nam se to odbiti o glavu. Sreća neće vječito moći da nas služi i šta ako usred sezone sve zasere, ovi kvalitetniji treneri budu zauzeti ili ne budu htjeli preuzeti da ispravljaju njegove brljotine, šta onda?

I zašto nismo igrali neke prijateljske utakmice sa kako neko reče nama ravnima pa da se vidi ima li kakvog napretka u igri, pa da ne moramo čekati 5 kola i slušati njegova prenemaganja i izvlakuše da bi ga otjerali? Ali ajd nek ide kako ide vi iz uprave ste relevantni, mnogo ste dobrih poteza vukli, najbolja poslijeratna uprava pa ajde da vidimo kako će ići, želim da ide kako svi želimo pa ako tako bude nek ostane Marić. A ovo da se igračima redovno isplaćuju primanja, da se izmiruju dugovi, da se vodilo računa i o ugovorima i da se plaćaju obeveze socijalno, zdravstveno pa to je jedna od najljepših vijesti u posljednjih... jer je to garancija održivosti ovakve ekipe

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

ЦД је нарезан. Можда је могло и боље, а можда и није... укуси се разликују... мислим да ни редослијед није толико битан, јер ако уопште ово дође до оног што пушта музику, он ће да буде тај који ће да одлучи шта ће се пуштати.

Али још важније од свега је да неко(по могућности из управе) преузме тај ЦД. ја сам урадио шта сам могао, још ћу вечерас однијети тај ЦД у кафић Корнер испод Градског стадиона и оставити га тамо, па ако га неко преузме, онда супер, а ако не преузме, ником ништа. Главно је да смо ми покушали. само да се зна да сам пјесме стављао како сте ви рекли, а не по неком свом личном одабиру

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Svaka tebi čast, fino odrađeno samo ja nisam zato da brzaš sad kad si dotle dogurao i da prospeš trud.

Ako ne ideš u subotu na tekmu sačekaj sljedeću (ili daj nekome ko može to prosljediti "DJ") pa otiđi do onog DJ objasni mu o čemu se radi, da bi bilo dobro da se puštaju te pjesme koje veličaju grad i klub i da se tako zagrijava atmosfera... bla bla naseri mu tamo, upakuj malo priču i uvali mu CD... Nemoj tako, trudiš se odradiš dobru stvar i onda prospeš sve, dovrši to što si počeo

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 18:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Borac u srcu je napisao:
Svaka tebi čast, fino odrađeno samo ja nisam zato da brzaš sad kad si dotle dogurao i da prospeš trud.

Ako ne ideš u subotu na tekmu sačekaj sljedeću (ili daj nekome ko može to prosljediti "DJ") pa otiđi do onog DJ objasni mu o čemu se radi, da bi bilo dobro da se puštaju te pjesme koje veličaju grad i klub i da se tako zagrijava atmosfera... bla bla naseri mu tamo, upakuj malo priču i uvali mu CD... Nemoj tako, trudiš se odradiš dobru stvar i onda prospeš sve, dovrši to što si počeo

Pa ta varijanta mu uvijek ostaje,ako ne uspije ovako,tj ako niko ne pokupi CD.

On te pjesme ima na kompu i uvijek ih moze narezati na CD koji kosta pola marke,tako da ne vidim kako ce njegov trud biti prosut.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 21:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ja msm da ce na utakmici sa Sirokim Borac igrati samo napad napad i napad, tj. to ce biti Mariceva taktika jer nije valjda toliko glup da u utakmici kojoj mu pobjeda treba za opstanak u klubu igra zatvorenu igru sa ciljem da izvuce remi. Bolje bi bilo da Borac pobjedi u svakom slucaju a Dzimija ce kad tad otjerati, ali netreba sad prizeljkivati poraz od Sirokog zbog trenera...Kad malo bolje pogledate da u slucaju poraza otjeraju Dzimija i dodje novi trener, njemu bi trebalo dosta vremena da se upozna sa igracima koji se skoro (vecina) medjusobno ni neznaju...Al u svakom slucaju nek u subotu bude sta bude, ja se necu ljutiti ni zbog pobjede ni zbog poraza ni zbog remija...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Pa ta varijanta mu uvijek ostaje,ako ne uspije ovako,tj ako niko ne pokupi CD.

On te pjesme ima na kompu i uvijek ih moze narezati na CD koji kosta pola marke,tako da ne vidim kako ce njegov trud biti prosut.

ЦД сам оставио у Корнеру. Да ли ће неко покупити, појма немам. У суботу нећу бити на утакмици, али и ако будем ишао, ја не идем на запад, и не знам никога ко иде на запад тако да би то неко други морао одрадити. у сваком случају, пјесме су сачуване на компу тако да није проблем опет нарезати.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ajmo sad rba, schlager, borcev navijac ili ko god od vas ide na zapad pokupite taj cd i samo ga prebacite DJ-u, ajmo matorci pokret Borac zove :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dolazi u Borac i ofanzivni vezni iz OFK poznat mi je facom vidjecu kako se zove

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]