banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

ANKETA - ZA KOGA NAVIJATE
FK Borac 42%  42%  [ 48 ]
FK Crvena Zvezda 31%  31%  [ 35 ]
FK Partizan 18%  18%  [ 20 ]
Ostali klubovi 10%  10%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 114
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
skypostman je napisao:
Занимљиво питање, за Партизан знам од малих ногу и тешко ће се та љубав избрисати. С обзиром да нисам рођен у БЛ, неприродно би било да читав живот навијам за Борац. Али доласком у БЛ рађа се и друга љубав, она према Борцу, свом локалном клубу. Ако би којим случајем играли Борац и Партизан, ипак би се одлучио за Борац јер ту је моја раја, мој град, мој клуб... Наравно не мора се напомињати да сам већ пар година ту на истоку као симпатизер који увијек плати улазницу и не улазим за џабака као многи који се куну у црвено-плаве боје...

Мислим да ће у будућности све мањи број дјеце у БЛ готивити БГ великане, и треба да буде тако, али не требају се стварати непријатељства, разумијем навијачке сукобе и све то али никад нећу разумјети да неког Србина убијеш или му нанесеш зло само зато што готиви други клуб, поготово у ова времена кад нас је сваким даном све мање.

Још један глас за Борац, за Републику Српску.

БУДИ БОРАЦ

potpis.
samo kod mene je Zvezda umjesto Partizana, ali Borac prvo ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 14:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Samo Borac i Rekreativo iz BL! U ovoj prilici sam ipak glasao za Borac, mada se ne mogu odluciti izmedju ta dva tima koji mi je drazi...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Док сам био мален таман у оно вријеме при крају рата и послије рата, увијек се постављало питање "за кога навијаш? Партизан или Звезду?" ја сам ето говорио Партизан, али да будем искрен нисам знао ни једног јединог њиховог играча,а у исто вријеме се подразумјевало да се навија и за Борац јер је то клуб из нашег града,само што сам тада јако мало знао о Борцу.Тек око шестог разреда основне сјећам се да се мало више почело у мом окружењу причати о Борцу. Чак се понекад и химна Лешинара пјевала кад смо ишли на излете са школом.Никад нисам нешто претјерано био привржен БГ близанцима, али сам се увијек радовао њиховим успјесима. и тако је остало и до данас. За Борац навијам, али увијек пратим значајније утакмице свих српских клубова и увијек ми је драго кад остваре добар резултат, небитно да ли је у питању, ЦЗ, Војводина, Партизан, или било који други клуб.
Поготово у задњих 4-5 година , ја сам постао мало зрелији, а и због свих дешавања у овој нашој напаћеној држави почео сам још више да цијеним и поштујем оно што је наше, и домаће.
нека врста локал патриотизма или шта већ. ја нисам имао никога на кога ћу се угледати, али ето макар ће моја дјеца знати који путем да крену и увијек ћу их учити да максимално цијене и воле све што је наше.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
kad sam bio klinac navijao sam za splitski hajduk,neki su me upozoravali da Srbin ne moze da navija za hajduk vec za zvezdu il partizan,tada nisam skonto o cemu govore..tek malo kasnije sam skonto..tamo 1987,88 poceo sam da navijam za Borac,islo se na svaku Borcevu tekmu,i dosla je 1990 i onda su neki likovi poceli da se bratime sa sarajevskim hordama zla,sjecam se utakmice sa sarajevom zajedno su izasli na centar terena i klanjali ,da bi sve kulminiralo pred kraj 1990,bila je izborna kampanja,SDA je imala miting u gradu,doslo je stotine autobusa iz Cazina,Buzima itd a bas taj dan se igrala tekma Zvezda Borac i pojedini likovi su medju lesinare donjeli te zelene zastave,i onda je veca grupa lesinara otisla na zapadnu trebinu gde je bila veca grupa delija sa srpskim zastavama i pridruzila im se,posle je dosao bari 1991 i tako sam poceo da navijam za zvezdu

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 17:14
Borac=Partizan=Liverpool!
Jednostavno ne mogu da se odlucim, za svaki tim imam po jedno srce:) Ali kada bi im se ukrstili putevi na stadionu u Banjaluci, ipak bih voljela vidjeti kako nas Borac dobija svjetsku silu Liverpoola:)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 17:14
_zoka je napisao:
Partizan.Za Borac u svakoj drugoj prilici osim u susretu sa Partizanom...

:) :) :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Rekoh da se oglasi i neko od starije garde :-)
CRVENA ZVEZDA je zivot!!!
U vreme kad sam se rodio navijati za ZVEZDU je bio deo nacionalnog ponosa i zato nije slucajno da vecina srpskog zivlja u Krajini navija za ZVEZDU.Vremena su se promenila,medjutim ne znam ni jednog pravog navijaca koji je promenio klupske boje,jbg to se ne radi,to je uz ljubav prema detetu najvernija ljubav.Zbog nje i s'njom sam prosao mnogo toga,proputovao pola sveta,dobijao batine u zagrebu i vinkovcima,ali i bio najsretniji covek u Bariu i Tokiju.
Sta bi bilo kad bi ZVEZDA i Borac jednog dana zaigrali jedni protiv drugih?
Bez obzira na krajnji rezultat znam da bi deo mene bio sretan,a deo tuzan,a utakmicu ili utakmice bih obavezno gledao sa zapada,bas kao i 1988.god!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 19:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Samo Borac!!!
Nas klub, nas grad !!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
sikman je napisao:
Rekoh da se oglasi i neko od starije garde :-)
CRVENA ZVEZDA je zivot!!!
U vreme kad sam se rodio navijati za ZVEZDU je bio deo nacionalnog ponosa i zato nije slucajno da vecina srpskog zivlja u Krajini navija za ZVEZDU.Vremena su se promenila,medjutim ne znam ni jednog pravog navijaca koji je promenio klupske boje,jbg to se ne radi,to je uz ljubav prema detetu najvernija ljubav.Zbog nje i s'njom sam prosao mnogo toga,proputovao pola sveta,dobijao batine u zagrebu i vinkovcima,ali i bio najsretniji covek u Bariu i Tokiju.
Sta bi bilo kad bi ZVEZDA i Borac jednog dana zaigrali jedni protiv drugih?
Bez obzira na krajnji rezultat znam da bi deo mene bio sretan,a deo tuzan,a utakmicu ili utakmice bih obavezno gledao sa zapada,bas kao i 1988.god!

Па гдје си ти човјече? Заборавио рају са форума?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 13:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
За Звезду! Као што су неки већ рекли, за овај клуб навијам од малена, то се не може никако промијенити (+ у Бањалуци сам тек од `95.).
Идем и на Борчеве утакмице, прослављам свако побједу, а кад би играли Звезда и Борац (тј. играли су неке пријатељске и баскет), сједио сам на неутралној трибини, али сам у срцу био за црвено-беле.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Rođen u Banjaluci-živim za Partizan!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Liverpool FC
Barcelona
Internazionale FC
Partizan
Dinamo ZG

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Zeljo (s Predgradja) :D
Borac
Partizan
Inter

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Obozavam ljude koji navijaju za 10 klubova...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Hertzog je napisao:
Obozavam ljude koji navijaju za 10 klubova...

Ne znaš brojati, niko nije nabrojao 10 :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 22:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
ili drzava :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
E ovako kao djete naravno Partizan ili Zvezda ja sam odabrao Partizan samo da prkosim ljudima iz porodice koji su svi navijali za Zvezdu..Do prije 4.god mislio sam da je to neka jaka ljubav,da bi sve dao za Partizan i tako to. Ali polako krecem navijati za Borac :) Vrhunac je tekma sa Sarajevom 7.4.07 od tad za mene postoji samo BORAC 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
borac_sampion je napisao:
E ovako kao djete naravno Partizan ili Zvezda ja sam odabrao Partizan samo da prkosim ljudima iz porodice koji su svi navijali za Zvezdu..Do prije 4.god mislio sam da je to neka jaka ljubav,da bi sve dao za Partizan i tako to. Ali polako krecem navijati za Borac :) Vrhunac je tekma sa Sarajevom 7.4.07 od tad za mene postoji samo BORAC 8)
Kad završiš sa borcem kreni kasnije za Zvezdu :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
live je napisao:
borac_sampion je napisao:
Kad završiš sa borcem kreni kasnije za Zvezdu :lol:

Или ипак, немој! :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
[/quote]Kad završiš sa borcem kreni kasnije za Zvezdu :lol:[/quote]
Или ипак, немој! :lol:[/quote]Dobro si,nek razmisli :lol:[/quote]

hehe ma samo Borac Bog i pobjeda :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]