banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
:D :D

ja vam kazem da su spijuni medju nama :D :D

e ovo nije normalno, kao da je neko prepisao slagerove rijeci, daj Boze i da se ostvare

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hahahaha, a onaj neimenovani igrač sam ja :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo da se prijavim ja ću da počnem na zapadu a vi nastavite :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

trebalo bi se organizovati pa kad nas trenerski mag izadje na teren da se odmah pocne sa salvom zvizduka pa da ga fino uz muziku ispratimo za NS

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Hahahaha, a onaj neimenovani igrač sam ja :D :D

:lol:

Kako je Adzic dobro skrpio clanak. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da nije to nas cjenjeni kolega brigatebl

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
120 000 pa ko mu potpisa toliki ugovor, pa za ove pare... aaaaaaaaa

Sve će odnijeti što smo od Evrope zaradili, pa da su ljudi znali da kupovanjem ulaznice isplaćuju Marića dali bi još po 10 KM da ide odmah.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 26 Jul 2010, 21:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Čađo je napisao:
Evo da se prijavim ja ću da počnem na zapadu a vi nastavite :D

Видиш, могли би се договорити да сви идемо на запад ову прву утакмицу, ти крени ми остали ћемо те пратити, то је већ солидан број људи, вјерујем да ни остали неће нијемо гледати...

Poslednji put menjao skypostman dana 26 Jul 2010, 21:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:15 
Bič božji
Bič božji

Ja sam prvi bio za to da mu se da šansa, zaista, ali ovakve treninge ja još nikada nisam vidio, iako sam gledao svakakvog fudbala, mislim da se oavako nigdje ne radi, ekipi treba šok, a zna se šta može biti šok, to je smjena trenera, ali do srijede, ako se to ne desi do srijede, treba ga pustiti, pa ćemo čekati utakmicu, ali onda će nam trebati i njegova sreća, jer sa ovakvim odnosom prema igri i dresu sreće će nam trebati jako jako puno, da odmah u startu nebi biuli kratki za pokoji bod...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo ljudi treba i Malbašića otjerati on minira sve trenere

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam prvi bio za to da mu se da šansa, zaista, ali ovakve treninge ja još nikada nisam vidio, iako sam gledao svakakvog fudbala, mislim da se oavako nigdje ne radi, ekipi treba šok, a zna se šta može biti šok, to je smjena trenera, ali do srijede, ako se to ne desi do srijede, treba ga pustiti, pa ćemo čekati utakmicu, ali onda će nam trebati i njegova sreća, jer sa ovakvim odnosom prema igri i dresu sreće će nam trebati jako jako puno, da odmah u startu nebi biuli kratki za pokoji bod...

Ja sam ga jako dugo branio, cak i onda kada je ogromna vecina bila protiv njega. To sam radio prije svega zato sto nisam za cesto mijenjanje trenera, ali da sam tada znao da lose vodi treninge poslao bih ga u materinu prvom prilikom.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:20 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
Samo ljudi treba i Malbašića otjerati on minira sve trenere

Ma sa svima sa kojima sam pričao ovih dana rekli su da je Ćelo izuzetno loš čovjek, pa stoga i njemu treba povjeriti nove poslove, sa svojim poltronskim ponašanjem najbolje će voditi pjetliće...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
Šajin je napisao:
ЦД!!

1. Viteski Ples - Moj grad (5:12)
2. Miroslav Janjanin - Nosim te u srcu (4:02)
3. Viteski ples - Dobro vece, Banjaluko (3:37)
4. Luka Magicna (3:59)
5. Ljepsa Srpska(Za ljepsu Srpsku) (3:54)
6. Medeni mjesec - Krajino mati HQ (3:07)
7. Medeni Mjesec - Ovdje zive dobri ljudi(Ljuta Krajina) (3:15)
8. Medeni mjesec - Himna navijaca Borca (2:48)

+
9. Mars na Drinu (2:26)
10. Mars na Drinu (instrumental) (3:14)
11. Boze pravde, instrumental kratki (1:26)
12. Ivana Zigon i Kosovski Bozuri - Oj Kosovo Kosovo (3:07)
13. Himna kosovskih junaka(Hriste Boze) (2:34)
14. Vidovdan (3:28)
15. Emby ft Ministar - plavi grad (2:56)

Пјесму Крајина је наша заклетва нисам убацио јер не могу да ађем квалитетну верзију. нашао сам двије верзије, али код једне има прекид од неколико секунди, а код друге је веома лош звук и недостаје неколико секунди на крају.

Ајд сад ви то фино сложите по неком редослиједу како мислите да треба и евентуално додајте још неке пјесме. па да са нареже тај ЦД. ко зна можда га стварно успијемо добацити до оног ди џеја на западу :lol:

Izbaciti sedmu, pjesma je dobra, ali nije za stadiona...na to mjesto dvanaestu i to je to...
ostalo je sve ok, ali po meni ili za reprezentacije ili za nesto drugo...da dodam znaci samo prvu listu (prvih 8 pjesama pustati sa izmjenom umjesto sedme na to mjesto dvanaesta)
tih osam pjesama ne moze biti bolje, pjeva se o gradu, Krajini, Borcu, navijacima i Kosovu...srce puno, pjesme sve lijepsa od lijepsa, nekompleksaske, ne moze bolje...

Poslednji put menjao Niko kao Borac dana 26 Jul 2010, 21:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:24 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Ja sam ga jako dugo branio, cak i onda kada je ogromna vecina bila protiv njega. To sam radio prije svega zato sto nisam za cesto mijenjanje trenera, ali da sam tada znao da lose vodi treninge poslao bih ga u materinu prvom prilikom.

Kolega, ispravak netačnog navoda, ON UOPŠTE NE VODI TRENINGE, čovjek dođe i stoji sa strane, treninzi sa zagrijavanjima i istezanjima traju oko 60 minuta, važno je napomenuti da je do utakmice sa Širokim ostalo još 5 dana, ekipa je trebalo da je pod punim opterećenjem na treninzima, pa se intenzitet smanjuje od trećeg ili četvrtog kola i ekipa se uvodi u takmičarski ciklus i počinje se sa treninzima smanjenog intenziteta...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

One naljepnice vadim iz šteka i počinjem da ih ljepim po gradu

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sarajevo je prosle godine u prva dva domacinstva izgubilo 4 boda (Velez 1-1 i Sloboda 1-1) i to nije uspjelo nadoknaditi do kraja prvenstva i ostalo je bez Evrope iako je sve ostale domace pobjedilo sem remija sa Zeljeznicarem,cak je pobjedjivalo i u gostima,nas u BL,pa Zelju na Grbavici,pa nekoliko remija na strani,ali ipak je ostalo kratko za Evropu zbog ta dva pocetna kiksa....

Sta hocu da kazem? Hocu da kazem da u BH ne vazi ona "prvenstvo je dugacko",jer liga je toliko domacinska da bismo eventualne kikseve kuci jako tesko nadoknadili posto imamo jaku konkurenciju za Evropu,zato ne bi trebalo Maricu pretjerano sansi davati,jedan kiks i-zbogom!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:30 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Sarajevo je prosle godine u prva dva domacinstva izgubilo 4 boda (Velez 1-1 i Sloboda 1-1) i to nije uspjelo nadoknaditi do kraja prvenstva i ostalo je bez Evrope iako je sve ostale domace pobjedilo sem remija sa Zeljeznicarem,cak je pobjedjivalo i u gostima,nas u BL,pa Zelju na Grbavici,pa nekoliko remija na strani,ali ipak je ostalo kratko za Evropu zbog ta dva pocetna kiksa....

Sta hocu da kazem? Hocu da kazem da u BH ne vazi ona "prvenstvo je dugacko",jer liga je toliko domacinska da bismo eventualne kikseve kuci jako tesko nadoknadili posto imamo jaku konkurenciju za Evropu,zato ne bi trebalo Maricu pretjerano sansi davati,jedan kiks i-zbogom!

Ma to je ono najvažnije, ja sam već ranije rekao da ova ekipa mora iz prva tri kola da uzme 9 bodova, pa onda u četvrtom u Zenicu da odigra jednu dobru utakmicu, a ako bi i iz tog kola izašla neporažena mislim da bi istakli kandidaturu za najviši plasman, ali opet kažem subota će nam biti pokazatelj gdje smo trenutno i šta nam je raditi...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo malo zabave u ova tmurna "Maricevska" vremena:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3kwxZ5t-oUk[/youtube]
:D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:
Kolega, ispravak netačnog navoda, ON UOPŠTE NE VODI TRENINGE, čovjek dođe i stoji sa strane, treninzi sa zagrijavanjima i istezanjima traju oko 60 minuta, važno je napomenuti da je do utakmice sa Širokim ostalo još 5 dana, ekipa je trebalo da je pod punim opterećenjem na treninzima, pa se intenzitet smanjuje od trećeg ili četvrtog kola i ekipa se uvodi u takmičarski ciklus i počinje se sa treninzima smanjenog intenziteta...

RBA 1987 eks VB 1987 za trenera Borca!!! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]