banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ovo sto je RBA napisao vezano za to da NES prenosi nase gostujuce utakmice je odlicna ideja, a istovremeno i sasvim ostvariva. Trosak maltene nikakav, ubacis novinara u bus i imas kvalitetno izvjestavanje sa gostujucih livada. Ako vec treba da slusam subjektivno izvjestavanje neka to barem bude u nasu korist :D, a ne da tamo neki lokalni krkan pljuje po klubu i kad ne treba.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Ovo sto je RBA napisao vezano za to da NES prenosi nase gostujuce utakmice je odlicna ideja, a istovremeno i sasvim ostvariva. Trosak maltene nikakav, ubacis novinara u bus i imas kvalitetno izvjestavanje sa gostujucih livada. Ako vec treba da slusam subjektivno izvjestavanje neka to barem bude u nasu korist:D, a ne da tamo neki lokalni krkan pljuje po klubu i kad ne treba.

Hehehehehe, ma nemožeš ni da zamisliš kako bi pristrasnog izveještača imali sa utakmica, čak mislim da bi sudije imale problema sa njim ako bi nas pokušale pokrasti, vjeruj mi znam čovjeka...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:)
Jos samo da borcev_navijac procita tvoj predlog i predstavi ga nadleznima u klubu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Да ли ће бити сезонске за исток ове године, има ли ишта од тога, она жена код које сам резервисао улазнице ми рече да ће се знати након Лозане??? И колико ће улазнице коштати ове сезоне за исток и запад?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fino si izreklamirao jedan radio a drugi ne pomenu :D :D :D :D Ali i to je prava stvar, ako neće TV daj barem da nas za početak stalno prati neka radio stanica. Totalni kolaps na tom marketinškom planu a mogli bi uzeti neku kintu da su pametni i ne trebamo se ograničiti samo na Banjaluku već agresivno krenuti sa dobrim idejama i na sticanje odanih navijača u okolnim gradovima to treba i lešinari da rade da ih ima bar pola istoka, sramota je da u Rijeci ima onoliko Armade a 2,5 puta manji grad a mi sa regijom preko 500 000 i ne možemo imati 5000 lešinara. Svi se trebaju malo angažovati

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, i to je relevantno pitanje. Sad je ipak veci komfor na stadionu, realna je promjena cijena.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Да ли ће бити сезонске за исток ове године, има ли ишта од тога, она жена код које сам резервисао улазнице ми рече да ће се знати након Лозане??? И колико ће улазнице коштати ове сезоне за исток и запад?

Još nije urađena numeracija sjedišta, a mislim da je to jedan od uslova za zapad, a za istok, pa mislim da sezonske već imaš kod lešinara, ali možeš provjeriti kod njih...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
skypostman je napisao:

Još nije urađena numeracija sjedišta, a mislim da je to jedan od uslova za zapad, a za istok, pa mislim da sezonske već imaš kod lešinara, ali možeš provjeriti kod njih...

Знам да има код Лешинара, али то су навијачке.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Jeste da nema veze sa fudbalom ali ima sa ovom zadnjom diskusijom
Citiraj:
Banjalučki Borac m:tel, koji će naredne sezone igrati u Kupu EHF, prilikom žreba, u utorak, biće u podređenom položaju.

Momci iz Republike Srpske su slobodni u prvom, a u drugom kolu Kupa EHF za rivala bi mogli da dobiju: Portovik (Ukrajina), Nekse Našice (Hrvatska), Haukar (Island), Makabi Rižon (Izrael), Crvenu zvezdu (Srbija), Pelister (Makedonija), Aon Fivers (Austrija), Alingsas (Švedska), Dobruđu (Bugarska), Ankaru (Turska), te šest gubitnika iz kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima su: Tatran Prešov, A1 Bregenc, Dramen i Bešiktaš u Grupi 1, te Metalurg Skoplje, Zaporožje, Dinamo Minsk i Porto u Grupi 2.

Susreti drugog kola igraće se 2. i 3. oktobra, a revanši sedam dana kasnije.

pa da im pokazemo ko je jaci :D :D :D

al ono sto bi mene izbilo je to da i dodje do ovog mece u dvorani bi bilo vise delija nego lesinara i to bi vecinom bili banjalucki gani

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako je tačan onaj podatak što ga je iznio oficijelni spiker da je prodato 6900 karata za Lozanu,onda je poražavajuće da mi za jednu takvu utakmicu ne možemo imati potpuno rasprodat stadion sa tako malim kapacitetom. Ovoliki grad....

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa druze zar nisi vidio da nije bilo slobodnog mjesta na utakmici

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidio sam,čak i stepenice su bile pune,ali nisu prodane sve ulaznice...znači da su redari pustali dzaba,vjerovatno...

doduše,na istoku je bila jedna rupa pri dnu,pored onog mjesta za Švajcarce...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ta rupa je bila vjerovatno zato sto oni koji su kasno dosli nisu vidjeli da pri dnu ima slobodnih stolica. Bila je mrtva glava na Istoku, masa ljudi je stajala gore iznad stolica.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
samo jedno pitanje:
da li je ATV-u u većem interesu da prenosi utakmice Zvezde ili utakmice Borca ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
samo jedno pitanje:
da li je ATV-u u većem interesu da prenosi utakmice Zvezde ili utakmice Borca ?

Neku ligu četvorke to je najveći interes, nema ovdje interesa finansijskog u domaćim ligama. Pa u Srbiji niko ne prati tu Ligu, stadioni im prazni kao da kuga vlada, u Evrpi godinama ne mogu proći kolo - dva, a tako će biti i ovdje možda će se gledati dva - tri kola i to se neće gledati više nego što bi se Borac gledao. Ljudi će vidjeti da je farsa da mali ne mogu uzeti boda da tu nema nikakve igre ali Zvezda gotovo uvijek pobjeđuju ili Partizan isti klinac i gledanost će pasti. Pa ako je tako daj da banjalučka TV prenosi Borac.
U Hrvatskoj je propao projekat Derbi kola, nem gledanosti nema sponzora, propao je i u BiH, a ATV će se obogatiti od Zvezde ma daj pričaj to nekom drugom.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s177737/Fudbal/Luki ... _SFRJ.html

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Ako je tačan onaj podatak što ga je iznio oficijelni spiker da je prodato 6900 karata za Lozanu,onda je poražavajuće da mi za jednu takvu utakmicu ne možemo imati potpuno rasprodat stadion sa tako malim kapacitetom. Ovoliki grad....

нешто се ту не поклапа дефинитивно. мој друг је сат времена прије утакмице отишао да подигне резервисане карте и онако успут питао има ли још карата, а момак му за шалтером одговорио да нема...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čovjek vremenom sazri,nekad su mi ove prijateljske sa Zvezdom pred izbore išle na živce,nisam čak ni htio ići na njih iziritiran što nam umjesto toga ne šalju igrače na kaljenje kao šampionu Leotaru,ali sad bih volio da dodju jer to je 100 000 km za klub od ulaznica,najmanje...A u prevodu to znači da od tih para možemo dovesti tri igrača klase Mikića na godinu dana,kojem je po mojim informacijama plaćeno 37 000-38 000 km.....

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Borac u srcu je napisao:
Neku ligu četvorke to je najveći interes, nema ovdje interesa finansijskog u domaćim ligama. Pa u Srbiji niko ne prati tu Ligu, stadioni im prazni kao da kuga vlada, u Evrpi godinama ne mogu proći kolo - dva, a tako će biti i ovdje možda će se gledati dva - tri kola i to se neće gledati više nego što bi se Borac gledao. Ljudi će vidjeti da je farsa da mali ne mogu uzeti boda da tu nema nikakve igre ali Zvezda gotovo uvijek pobjeđuju ili Partizan isti klinac i gledanost će pasti. Pa ako je tako daj da banjalučka TV prenosi Borac.
U Hrvatskoj je propao projekat Derbi kola, nem gledanosti nema sponzora, propao je i u BiH, a ATV će se obogatiti od Zvezde ma daj pričaj to nekom drugom.

uf prosiri ti to.

idemo jednostavnije.
prvo, ocigledno da ima neki interes cim ce prenositi tih 10 utakmica zvezde.
drugo, zvezda ima najvise navijaca(simpatizera), ajmo reci, na prostoru koji ATV pokriva svojim signalom, i sasvim je normlano da ce se gledati vise nego utakmce borca.
trece, ja nisam rekao da ce se obogatiti od prenosa zvezde, ali profitirace vise nego od utakmica borca

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Čovjek vremenom sazri,nekad su mi ove prijateljske sa Zvezdom pred izbore išle na živce,nisam čak ni htio ići na njih iziritiran što nam umjesto toga ne šalju igrače na kaljenje kao šampionu Leotaru,ali sad bih volio da dodju jer to je 100 000 km za klub od ulaznica,najmanje...A u prevodu to znači da od tih para možemo dovesti tri igrača klase Mikića na godinu dana,kojem je po mojim informacijama plaćeno 37 000-38 000 km.....

I to je relativno, uzećemo te pare ali će okrenuti od Borca ponovo mnoštvo navijača, dolaze da pokažu dominaciju a našu marginalnost, da nas ponize a sebe dižu... ali zašto spominješ izbore u ovom, ja mislim da je nešto drugo, oni ne trpe konkurenciju ma gdje a ovdje se počeo stvarati osnov da u dogledno vijeme ne budu najomiljeniji klub, da im se ne prodaju obilježja da im navijači odavde ne dolaze više u tolikom broju i hoće to da presjeku... Pa gdje su bili 10 godina, zašto u ovom trenutku dolazi predsjednik Zvezde kad se Borac budi iz mrtvih, sigurno nije cilj da ga podrži da bude još jači

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]