Prosle godine, otprilike u ovo vrijeme, kod drugarice na rodjendanu... Taman saznao da sam primljen na fakultet, pa da se zalije... Citav razred se skupio, i jos neki njeni likovi... I muvao se ja sa nekom njenom drugaricom, koju sam znao i od ranije, kontam to je taman savrsena prilika da ubodem.
Pila se tekila... I zalivala votkom...
Ojoj...
I tako casa na casu, sve ide savrseno, zove ta mala da izadjemo ispred malo... Ja reko to je to!
Hah, samo sto smo izasli, mene poce raditi sve ono sto sam popio
Tu ispred bacim peglu, odstojim malo, vratim se dole, i kao dobar sam... Krenem na najbolju drugaricu od te male, ide prica, meni opet muka, ispegliram tu u separeu, ona poce vristati... Ovi moji me odnesose u wc... Ja kleknem na koljena, zagrlim solju, noge naslonim na vrata, nema sile da ko udje. Konobari lupaju da otvorim, jebu sve zivo... Ova mala dolazi, donosi mi vodu, dusa
Kao opet sam dobar, izlazim iz wc-a, i tek tada vidim kakav sam haos unutra napravio, ova drugarica kojoj je rodjendan place, ljudi se vec razbjezali... Ova mala mene vodi napolje, tu vec gubim svijest, prekid filma, dodjem sebi vidim ona sa mnom sjedi, tjesi me, cekamo taksi valjda, promrmljam joj adresu, prekid filma... Budim se u takisju, ona sa mnom, vodi me kuci, dusa

Tada je jos uvijek kontala da ce od nas biti nesto
Ponovo zaspim... Taksi se parkira pred mojoj zgradom, ona me probudi, taksista ceka da se plati... I tu je vrhunac veceri, kazem ja njoj "E ajd ti to rijesi... Hvala ti... Cucemo se" i izlazim...
Dodjem do stana, stara vidi kakav sam, nista ne govori... Legnem da spavam...
I evo vec godinu dana nisam se javio ni ja njoj ni ona meni