Evo sada ću i ja malo opširnije o igračima i svemu ostalom, što ima veze sa fudbalom...
Prvo bih samo da napomenem da sam tim koji je sinoć igrao ja sastavio prije pet dana i nažalost bio sam u pravu...
Petra je sinoć bio na tribinama?! E tako se uništavaju igrači, nadalje u prvoj Vule bio kapiten, a sinoć Olja, pa onda Žara, mislim ima dosta nelogičnosti...
Avdukić, čini mi se da smo konačno dobili golmana, ali sačekaćemo još malo, mada i iz ovog sinoć je vidljivo da ima kvalitet...
Žara, ma mislim šta reći za desnog beka koji igra lijevom nogom, marićev igrač broj jedan, univerzalac bez mane i straha... još očekujem da zaigra napadača pa da kompletira svoju ulogu u Borcu...
Boka ????
Vule ???? Mislim da svi shvatate zašto ovi upitnici, odbrana sa Petrom i Leom bila daleko sigurnija nego ova koju gledamo u zadnjh 6 mjeseci, a da u njoj glavnu rolu igra Vule, možda je on i dobar igrač, ali mislim da pored njega svi drugi vise, jer on se ne postavlja kako treba i uvijek onaj drugi vodi sve duele na terenu... sinoć je boka muku mučio sa onim crncem, mislim da će ga sanjati neko vrijeme... Dakle odbranu zarotirati, pokušati nekako drugačije jer ovako ne ide... Stoje daleko, nema linije na terenu, ofsajd jednostavno misaona imenica, ne skraćuju teren, pa onda kao posledica toga dolazi umaranje veznog reda koji stalno mora da igra na širokom prostoru...
Benović, samo pokazao konstataciju da je i u Lozani bio lošiji od Stupara, a sinoć se to vidjelo, bez i jedne ofanzivne akcije i bez i jednog pokušaja centaršuta, dakle to su omiljeni džimijevi bekovi, do centra i doviđenja...
Sakan, korektno odradio posao, ali obzirom da je pod veliko presijom marića (ko je gledao treninge shvatiće) mislim da i nije mogao bolje, njega je trema definitivno pojela, ali ipak nije potpuno podbacio...
Stančeski, možda i najveće razočarenje, puno više sam očekivao od njega, ali...
Olja Jandrić

, hahahahaha, pa dali je taj čovjek sinoć igrao uopšte, evo zamolio bih ostale da me podsjete koliko puta se sastao sa loptom, a moram vas podsjetiti da to naš kreator igre...
Muminović, mislim da će nam taj pomoći, ali ipak još nije sto posto u ekipi, znači tajming nije dobar, a direktan je krivac i za gol, ali ipak gol je splet nespretnih intervencija više igrača...
Mikić, sinoć usudio bih se reći, najbolji na terenu, najborbeniji , vezni igrači su ga nepotrebno umorili ispucavanjima lopte koje je on trebao da pokupi u skoku ??!!, znači zbogom pameti...JEDNOSTAVNO BAČEN JE ULUDO...
Vukelja, sinoć je bila žestoka konkurencija kako odabrati najlošijeg, ali eto ovaj momak prednjači po svom nezalaganju i nezainteresovanosti na terenu, a posebno po svojoj sebičnosti, pa se nadam da će mu taj gol koji je sinoć postigao pomoći u daljoj karijeri, sretan put...
Nikolić, pokušao nešto i pokušao, ali opet napadač da igra na onako širokom prostoru i da se terenom kreće pedesetak metara u jednom, pa onda i u drugom pravcu, to jednostavno ne ide...
Srećo, sreća pa nije igrao više...
marić, trener svih trenera, izumitelj natprirodnog i neprirodnog, sretan ti put kući i uživaj na nekom drugom mjestu...