banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 10:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nemam komentar. Organizacija sta je to?

Vise o svemu sutra.

A stoka ostaje! Obratite paznju na izjavu.

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-40134.htm

STRASNO!

AJ Borac!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ako Bog da mi smo večeras dobili svoju utakmicu. Mislim da marić treba da ide svojoj kući na spavanje a sa sobom nek povede i vukelju (svog ljubimca). Svi ovi večeras koji su bili na utakmici da bi bili viđeni hvala im i sretno. LJUDI ČOVJEK ME PITA U PO' UTAKMICE A JEL' RASPUDIĆ POTPISAO ZA BORAC???!!??!?!?

Citiraj:
posebno se isticao jedan sto je sjedio sa desne strane ulaza\izlaza na zapadnu tribinu i bas se trudio da zapali publiku

E taj(Rene) čovjek nam je štampao majice, onaj trans IDEM NA STADION ZBOG TEBE je on postavio.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
све већ речено..
нема потребе писат дупле постове.

шта је ту је.. надамо се да ће бит боље.

е да..
столице.. мсм.. јесу их поставили и све то..
ал` кад сједнеш нема ни лијево ни десно..
толико је остало мало пролаза да сви морају устат ако ти мислиш проћи негдје..
сјебано..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Šta reći, a ostati pametan, ili kako jedan moj kolega kaže, svaka koja ostane zlatna...

Nisam razočaran, ni najmanje, još ako sutra čujemo i tu spasonosnu vijest da je neko ostao bez posla, onda jebeš lozanu, dolaze nam bolji dani...

Umjesto da iskoristimo tih nekih 15 minuta u uvodu utakmice i jurnemo ka njima dok su još zbunjeni mi izašli kao da iz lozane imamo 0-2, ali to je marić, treba li tu dodati još nešto, o igračima neću dugo jer je samo Avdukić zaslužio pozitivnu ocjenu, sve ostalo je ipod prosjeka, ali i ispod svojih mogućnosti, dakle može to i mora bolje... Šta reći na ono epohalno otkriće gdje izraziti ljevak igra desnog beka, mislim da je to za rubriku vjerovali ili ne...

Posebna stvar je organizacija utakmice... Moram vam reći da je nekoliko mjesta od nas sjedio delegat UEFE, KOji je izašao sa punim notesom i digitalnom kamerom punom slika, kazna nam ne gine, samo je pitanje kakva će biti i dal će nam kao olakšavajuću okolnost uzeti to što smo ispali, jer mislim i da smo prošli da bi stadion bio suspendovan, čovjek je sve uredno zabilježio i ima da nam se najebe mame...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Šta reći, a ostati pametan, ili kako jedan moj kolega kaže, svaka koja ostane zlatna...

Nisam razočaran, ni najmanje, još ako sutra čujemo i tu spasonosnu vijest da je neko ostao bez posla, onda jebeš lozanu, dolaze nam bolji dani...

Umjesto da iskoristimo tih nekih 15 minuta u uvodu utakmice i jurnemo ka njima dok su još zbunjeni mi izašli kao da iz lozane imamo 0-2, ali to je marić, treba li tu dodati još nešto, o igračima neću dugo jer je samo Avdukić zaslužio pozitivnu ocjenu, sve ostalo je ipod prosjeka, ali i ispod svojih mogućnosti, dakle može to i mora bolje... Šta reći na ono epohalno otkriće gdje izraziti ljevak igra desnog beka, mislim da je to za rubriku vjerovali ili ne...

Posebna stvar je organizacija utakmice... Moram vam reći da je nekoliko mjesta od nas sjedio delegat UEFE, KOji je izašao sa punim notesom i digitalnom kamerom punom slika, kazna nam ne gine, samo je pitanje kakva će biti i dal će nam kao olakšavajuću okolnost uzeti to što smo ispali, jer mislim i da smo prošli da bi stadion bio suspendovan, čovjek je sve uredno zabilježio i ima da nam se najebe mame...

Ma to je on samo slikao za "fejsa" :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
када креће првенство бих??

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Na sta mislis,zbog cega bi nas trebali kazniti?

Vidim da jos jedan kolega gore pominje katastrofalnu organizaciju,a ja izasao sa ubjedjenjem da je sve proslo maximalno korektno i da je jedina dobra stvar sto cemo dobiti pohvale za organizaciju,ali ocito sam propustio mnogo toga....

PS Vidio sam Curguza u holu stadiona poslije utakmice,nece valjda on biti sledeci trener?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ево конкретно... на истоку на излазу су постављене оне сијалице као да се више не мора свјетлит телефонима и да не ломимо вратове..
међутим.. СИЈАЛИЦЕ НЕ РАДЕ.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Vidim da jos jedan kolega gore pominje katastrofalnu organizaciju,a ja izasao sa ubjedjenjem da je sve proslo maximalno korektno i da je jedina dobra stvar sto cemo dobiti pohvale za organizaciju,ali ocito sam propustio mnogo toga....

PS Vidio sam Curguza u holu stadiona poslije utakmice,nece valjda on biti sledeci trener?

Lakše je nabrojati zbog čega nas neće kazniti. Ljudi sjede na stepenicama i na istoku i na zapadu, baklja na zapadu zapaljena, ma čova je samo slikao. Tačno mi sad krivo što ga nisam slikao kako to radi.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sta reci za tekmu, vidim drugi su je dosta dobro analizirali, previse smo usli oprezno u utakmicu, sto nas je i skupo kostalo, vidjela se iz aviona trema kod nasih igraca, a dosta je tu vjerujem kumovao i Maric sa svojim: "Ima vremena, utakmica traje 90 min". Vidi se da smo jos ne uigrani, previse forsirane duge lopte koje nisu nista dobro donijele. Ipak mislim da cemo u domacem prvenstvu igrati mnogo bolje pogotovo kako prvenstvo bude odmicalo. Ja da sam na mjestu Sipovca zahvalio bi se na dosadasnjoj saradnji Maricu i osvojenom kupu i poslao ga kuci, taktika mu je previse zicerska, sto neko kaze tacno se vidjelo da je naredio nasim bekovima da ne prelaze centar, tek su se otvorili kad smo primili gol. Bolja Lozana iz dvomeca i zasluzeno prolazi dalje, po meni glavni razlozi za ispadanje su losa takticka postavka od strane Marica previse oprezno, ne iskustvo igraca igranja ovakvih utakmica (sem par njih), trema skoro kod svih igraca.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ma nemogu oni nama suspendovati stadion, jedino sto mogu je uruciti novcanu kaznu...Stadion nemogu suspendovati jer smo ispali iz Evrope i na njemu se vise nece igrati Evrposke utakmice (barem ne u ovoj sezoni), a ovi nas nemogu suspendovati za utakmice u BiHPL...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
goran2909 je napisao:
када креће првенство бих??

31. jula

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:24 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Za sve i najmanju primjedbu je izvadio fotoaparat i to uslikao i onda upisao u bilježnicu, mislili naši levati da ga strpaju na klupu, kao neće on ništa vidjeti, a on mangup se pope na tribinu i sjede među narod... a najviše je pizdio na to što je evidentno ušlo daleko više ljudi nego što ima stolica, posebno u vip zoni i onda je tražio da se ljudi sklone sa stepenica, a uredno je to sve uslikao, pa je onda objasnio i da se na istoku ne smije sjediti na stepenicama i da su redari to morali da spriječe, nadalje uslikao je onu baklju na zapadu i dim koji je napravila ispod krova, opomenu je da se na stadionu ne smije pušiti, uslikao je one ljude na zidiću itd itd itd...
Uredno je slikao sve transparente na istoku koje su podigli lešinari, uglavnom Šipovcu su se muda dobro oznojila, a bgm i Tegeltiji koji je to sve pokušavao izgladiti, čovjek samo odmahuje glavom...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:
Uredno je slikao sve transparente na istoku koje su podigli lešinari, uglavnom Šipovcu su se muda dobro oznojila, a bgm i Tegeltiji koji je to sve pokušavao izgladiti, čovjek samo odmahuje glavom...

E sta je pisalo na onim transovima, bio sam na istoku pa nisam mogao procitati

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:30 
Bič božji
Bič božji

sam_protiv_svih je napisao:
Ma nemogu oni nama suspendovati stadion, jedino sto mogu je uruciti novcanu kaznu...Stadion nemogu suspendovati jer smo ispali iz Evrope i na njemu se vise nece igrati Evrposke utakmice (barem ne u ovoj sezoni), a ovi nas nemogu suspendovati za utakmice u BiHPL...
Pročitaj šta sam napisao, sreća je pa smo ispali, ali stadion ti mogu kazniti za sledeću sezonu, inače ta naci organizacija uefa je najosjetljivija kao na fazonu bezbjednosti, onaj ko je vidio kako je pizdio na to što su stepenice bile zakrčene skontaće o čemu je riječ, a ko nije vidio, jebiga...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:33 
Bič božji
Bič božji

[/quote]

E sta je pisalo na onim transovima, bio sam na istoku pa nisam mogao procitati[/quote]

Hehehehe, na jednom je bila podrška mislim za boku, nisam najbolje uspio uhvatit, a na drugom se ekipa uredno zahvalila POMOĆNIKU SPORTSKOG DIREKTORA, plaćeno spavanje u Švici, sa porukom da i on od njih ima obezbjeđeno besplatno pušenje.... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 00:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Citiraj:

Elemenata za kaznu je mnogo. Nazalost

Sjedenje na stepenicama. Uslikano

Baklja na zapadu!!!??? Uslikano
Veci broj ljudi u VIP lozi nego sto je predvidjeno.

Trazeno je od policije da "ukloni" ljude sa stepenica. Ljude koji su regularno kupili kartu za VIP.

Majmuni koji su "obezbjedjivali" VIP pustali su svoje fensere da udju bez ulaznice za VIP.

Sve je to fino zabiljezio cika Delegat.
"Sreca" pa smo ispali pa kazna mozda i ne bude rigorozna.

A da ne pricam o staklenim flasama koje smo sklanjali da i to ne uslika.

Organizacija??? Sipovac??? To jedno sa drugim ne ide. Pa covjek nije u stanju sa delegatom progovoriti dvije rijeci. Engleski, sta li je to pita se Sipovac.

A Dzimi ko Dzimi. Stara prica. Nemam komentar

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma organizacija za prvi evropski meč po meni Ok, šta sad, kao da je delegat Bog, mora opravdati platu ali pazite, ako je UEFi draže da ima prazne stadione kakvih je bila većina onda nek kazne jebem ih u po... Ambijent prelijep, malo više ljudi ušlo ali šta se oni prave majmuni, prva je utakmica, treba da stigne opomena iz UEFe za ubuduće i da nas pohvali za odličnu atmosferu, jedna baklja upaljena, pa šta, zašto nisu izbacili onu seljačku reprezentaciju BiH na svakoj utakmici prekid jer seljačine bacaju baklje, ponašaju se kao varvari ako izgube meč, i što ih nisu izbacili... a nama će naplaćivati po zapaljenoj cigareti, ma daj pustite te priče. Ako je zaista tako nek idu u PM, šta bi uradili da smo napali gostujuće navijače. A istadion nam je ... da ga nema u regionu, Slovenci neki dan igraju kvalifikacije za LŠ a publika na istoku stoji na nekoj livadi nema ni tribina, nek njih kazni pizda im mat...
Biće sve Ok ova ekipa je najbolja u BiH ali trebamo nastaviti dalje u istom ritmu na svim poljima, nema popuštanja i razočarenje...
Boli njih srbovanje u Banjaluci na sve strane, ma nek puknu i oni i seljaci iz SA ali BiH nikad nećemo prihvatiti

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 01:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne vjerujem da ce kazna biti rigorozna. Opalice nas novcanom kaznom i to je to. Neka retard Sipovac izvadi iz svog dzepa!

A sad o atmosferi i o utakmici.

Ja sam, ljudi moji, jedva dosao sebi.
Na Istoku poprilican broj njuski koje ranije nisam vidjao, dosta ljudi stoji iznad zadnjeg reda stolica...ko zna koliko gamadi je uslo preko stele! Ili su stampali vise ulaznica od predvidjenog kapaciteta?

Utakmica k'o utakmica, moja nadanja su splasnula nakon sto sam vidio sastav ekipe.

Moze li neko zamoliti kapitena da ne muci i sebe i nas svojim prisustvom na terenu? Dajte vise, zahvalite mu se i zabijte ga u neku fotelju u klubu! Ozbiljno mi se penje na onu stvar a ne bih zelio da mu psujem familiju kao sto su to veceras radili mnogi.

A tek o Zarinom boravku na desnoj strani bi se mogao roman ispisati. Ali nije kriv on, vec mag na klupi.

Jos jedan tragicar je bio Stanceski. Taj ne da loptu pa makar mu mater umrla! DAVI, DAVI, DAVI nasu igru. Veceras nijednom nije pravovremeno predao loptu. Ostaje nam nada da ce mu se forma dizati kako sezona bude odmicala. Neka se ponovi prosla godina i neka bude dobar u kljucnim utakmicama.

O novim igracima necu previse, posto nisu zasluzili (cast izuzetku). Mikic je izgubio sve duele veceras i on moze odraditi sezonu u ligi a onda sut karta.
Muminovic? Brate, on meni djeluje toliko preplaseno da je to nenormalno. Pod hitno pokusati sve da se vrati Cupo! Sa Muminom treba ozbiljno porazgovarati i objasniti mu sta se od njega ocekuje.
Nikolic- ocajan! Sad mi je jasno kako smo ga uspjeli dovesti. Totalno nespreman igrac, a takvi mi se najvise gade!
Sreco-kao da nije ni usao.

I za kraj jedna pozitivna stvar. Avdukic je GOLMANCINA! Klasa je, nema sta. Pravovremena istrcavanja, svaka visoka je bila njegova. Pun pogodak!

Ne treba ocajavati. Lozana je, po meni, veceras odigrala mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Imaju nekoliko klasnih igraca za nase uslove. Onaj crnjo u spicu je zvijer, ali to se vidjelo i prije 7 dana. Uz to, svi njihovi igraci su bolji tehnicari od nasih i to moze vidjeti i najveci laik.

Pozitivno je to sto smo ipak ostali neporazeni na svom terenu i sto smo zabili gol iz smislene akcije. Za nas je ovo neki novi pocetak i sljedece godine ocekujem ozbiljniju pripremu za evropske meceve, jer sad znamo gdje smo i sta smo. Samo ostaje mali problem na koji ne mozemo utiacati, a to je zrijeb. Ovaj put nas nije zapala neka azdaja i iznabijala...

Maricu, mars iz kluba!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]