banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jul 2010, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
"Gasprom" turnir u Beogradu?

Ruska kompanija planira da organizuje turnir između fudbalskih klubova kojima je sponzor - Crvene zvezde, Šalkea i Zenita.

Šta može da uradi bogata kompanija koja sponzoriše nekoliko fudbalskih klubova? Da organizuje trijagonal?!

"Gaspromnjeft" i Crvena zvezda potpisali su nedavno ugovor prema kome će u narednih pet godina generalni sponzor srpskog kluba biti ruski energetski gigant.

Najprofitabilnija svetska kompanija u 2009. je već sponzor Zenitu iz Sankt Petersburga i Šalkeu iz Gelzenkirhena.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, koje prenosi "Sportski žurnal", turnir pod pokroviteljstvom "Gaspromnjefta" mogao bi da bude organizovan u Beogradu.

Generalno, ovaj energentski gigant planira da svake godine organizuje turnir na kojem bi učestvovali svi timovi koji su pod njihovim "patronatom".

To znači da bi prvi turnir bio u Sankt Petersburgu, Gelzenkirhenu ili Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Navijaci Slovana:

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
17.07.2010 09:24

Исах напустио припреме
Смртни случај у породици

Slika

Везиста црвено-белих, Авал Исах, отпутовао је кући, у Гану, због смрти брата. Након сахране, Исах ће се вратити на припреме, али ће то вероватно бити тек када екипа дође за Београд.

За Исаха је ова вест сигурно застрашујући ударац и питање је у каквом психичком стању ће наш играч бити. Уколико се томе дода да тренутно није у првом плану, да ће пропустити 4-5 дана припрема, као и да се у Звезду вратио Миловановић, закључак је да су пред Исахом тешки дани, како на приватном, тако и на професионалном плану.

http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2704

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Са Бурсом, 2 - 2. По ономе што се види на снимку, Короман је убрзао игру али и добио опет црвени картон због кошкања. Никад се опаметити... Трифуновић се некако највише истиче на припремама, одбрана још увијек није "наштелована". Лијепо отварамо контре, коначно! Миловановић одмах у првом мечу показује какво ће појачање бити, разорна десница и даље ради. Поново је актуелан долазак Деспотовића и то би било то укратко :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja sam odgledao citav mec i utisci su manje vise pozitivni
stameni je bio siguran nije puno grijesio. Bekovi su bili solidni. Ninkov je u formi ali se vidi da mu nedostaje Laza, po desnoj strani mu je prvo Kadu smetao. Tosic je ispadao ali se vidi da je kvalitet. Stoperi su nam nazalost spori, Psiholjub je udarao kao po obicaju.
Guma je pogrijesio kod gola ali je puno trcao mada bi ga ja stavio na klupu. Kadu je ojacao ne gubi duele ali je bio na krilu gdje nije pokazao bog zna sta. Deki nije kreativac ali je sutirao tri cetiri puta i bio blizu gola. O Koromanu ne treba trositi rijeci probija se iako je van forme.
Najveci problem ce nam biti napadaci. Perovic i Subasic su imali samo akciju na pocetku i nakon toga su bili bezopasni. Kasnije je usao jevtic ali osim pritiska nije nista doprineo igri. Otrovenje priprea i igrac koji treba dobiti ozbiljniju sansu je Trifunovic. Em je najvisi em najopasniji od nasih napadaca, ima cudan laznjak i bas zna biti opasan.
E sad i ono sto me obradovalo / Vesovic / ima pregled igre i odlican prijem ne komplikuje i puno trci. Od momka iz ekipe sa saznao da je na treninzima najvredniji i da ga Dostanic bas gotivi jer sve upija . Vrlo lako bi mogli dobiti dobrog igraca.
Od ostalih zamjena Jeremic je bio u sansi, Savio standardno tukao, dok je MIkic bio na poziciji stopera, a NIkolic na pocetku desni bek.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 18:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2010, 13:34
Slika

Звезда - Слован ; Сви заинтересовани из Бања Луке и околине нека ми се јаве приватном поруком!

Да моји другови на Маракани сви, певају о Звезди..

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Сад сам угледао да се фудбалски дерби поклапа са кошаркашком утакмицом Игокеа-Звезда! Какав баксузлук! Толико ми је било драго да гледам Звезду овде... Сад не знам шта да радим. Пу!

Иначе, Цигани, ко иде на Слован? Ја радим у петак, ал` ако би се искомбиновали за превоз и повратак одмах посије текме, било би добро да одемо. Претпостављам да ће Делија у овој сезони бити још више, а за дерби ће бити лудница.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne mogu na Slovan jer sam na moru, a kada je derbi, pa nije valjda i satnica tih utakmica ista :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дерби је 23.10., као и кошаркашка утакмица. Ма мени је криво јер сам мислио бити присутан на оба догађаја. Не знам кад су преноси.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
solidno je odigrala Zvezda, ipak je Bursa prvak Turske

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Idem ja na mec

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Слован тукао Кошице 2:0 у домаћем првенству: http://www.slovanfutbal.com/index.php?ID=16058.

Ја сам од петка на мору и нема ме 10 дана. Дакле, ништа Слован.
Али ионако очекујем катастрофалан фудбал. Ми неуиграни, преопрезни (да не примимо го на Маракани), постављени дефанзивно, а немамо тренутно расположеног нападача. Једино да лудом Короману не дође жута минута, па уради нешто соло. А сигурно ће Цигани бити на нивоу,видим да су се пожељели да Север грми.

Тако да се договарамо за одлазак на првенствене утакмице...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
safari je napisao:
solidno je odigrala Zvezda, ipak je Bursa prvak Turske
"Karleuša" blago rečeno katastrofa.Vilotić,malo manje kritičan od "Karleuše", ostali "jaje jajetu".Valjda će biti bolje,jbga tek su pripremne utakmice.Bursa,šampion Turske ništa posebno

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
GUZVA ZA SEZONSKE KARTE

Približava se početak sezone za naše prvotimce i prva utakmica sa Slovanom (Bratislava), 29. jula na Marakani. Zato i ne čudi što je gužva u prostorijama Marketinga FK Crvena zvezda na Marakani sve veća.

Učlanjuju se navijači, odmah kupuju i sezonske karte i sve je izvesnije da će najbolji navijači na svetu ove sezone premašiti sebe iz prošle sezone i kupiti više od 11.000 godišnjih karata, koliko je prodato pre godinu dana.
Zato obaveštavamo sve one koji su svoju sezonsku kartu kupili onlajn da, uz dokaz o kupovini, godišnje karte mogu podići u prostorijama Marketinga FK Crvena zvezda na Marakani od 9–17 svakog radnog dana.

Obezbedite svoj dragoceni primerak na vreme.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li negde na netu prenos utakmice sa Hannoverom???

Shoole, kakvo je stanje za sutra, ima li ista od clanarina i shop-a?

Edit: opet nije uspela transakcija, a imam 25.000 dinara na racunu... Nema mi druge nego cekati da se ovde uclanim ili kada odem u BGD...

Videces kada mi dodje 10 kartica :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 18:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Otvaranje je definitivno 26 ... sutra se nalazim sa ljudima iz agencije pa cu znati nesto vise
vodimo rotib Hanovera 2 1
dolazi nam Nikola Vujosevic

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju pobeda 3-2 i 3 raylicita strelca, a sto je najbitnije i na ostalim utakmicama smo davali 2+ golova sto je odlicno... Ne znam kakva je igra bila ali ovo je fenomenalno rezultatski

Napred Zvezdo!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Komšije žele da gledaju Zvezdu

Slika

Marketing fudbalskog kluba Crvena zvezda započeo je pre nekoliko meseci realizaciju projekta prenosa svih utakmica Zvezde u svim državama bivše Jugoslavije.

Ovaj projektat je pred realizacijom i može da bude veliki doprinos realizaciji ideje o regionalnoj ligi.

Jedna liga može da opstane ako postoji komercijalni interes, ako u Sloveniji, Hrvatskoj ili Makedoniji žele da gledaju utakmice Crvene zvezde, kada igra sa npr. Spartakom, Javorom, interes će biti još veći ako se mečevi budu igrali sa klubovima iz tih zemalja.

Zvezda je već potpisala petogodišnji ugovor o prenosu deset utakmica koje igra kao domaćin u prvenstvu Srbije, računajući i utakmicu sa Partizanom. Preostale utakmice “crveno-beli“ su ustupili Zajednici superligaša, kako bi oni kroz prodaju TV prava mogli da obezbede sredstva za rad. Odmah po poptisivanju ugovora sa TV Foks marketing Zvezde je ponudio prava na prenose Zvezdinih utakmica regionalnim televizijama u okruženju.

U Makedoniji bi utakmice Crvene zvezde prenosila TV „Sitel“, u Crnoj Gori TV „Atlas“, u BiH „ATV“, a u Sloveniji i Hrvatskoj „Športklub“.

“Tačno je da smo u završnim pregovorima sa više televizija iz regiona, koje su bile zainteresovane za direktne prenose Zvezdinih utakmica. Za nas je to normalno, jer je Crvena zvezda najveći sportski brend bivše Jugoslavije i ima veliki broj navijača u svim državama na ovim prostorima. Na ovaj način mi obezbeđujemo dodatnu reklamu za naše sponzore koji će sada imati imati reklamne sekunde i na televizijama u regionu, a gledaoci iz cele bivše Jugoslavije će videti njihove reklame na stadionu i opremi igrača”, rekao je poslovni direktor Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić će u četvrtak otvoriti prodavnicu u centru Banjaluke, uz prisustvo mnogobrojnih bivših i sadašnjih sportista, kao i javnih ličnosti iz Republike Srpske i Srbije.

“To neće biti obična prodavnica, nego mesto okupljanja zvezdaša u najvećem gradu Republike Srpske. U njoj će moći da se učlanjuju u klub, da kupuju pretplatne i karte za svaku utakmicu Zvezde, da se druže. Tu ćemo održavati promocije novih proizvoda i naše prodavnice će zato imati veliku ulogu u društvenom životu Banjaluke, a sutra i drugih gradova. Zato ću s velikim zadovoljstvo povesti Zvezdin karavan u Banjaluku, jer znam da nas čekaju hiljade prijatelja”, rekao je za predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=447056

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да, тукли смо Хановер 3:2, стрелци Вилотић (опет), Перовић (машала!) и Гума (из пенала).

И умјесто очекиваног Фијата, ипак Хјундаи:
Citiraj:
Hjundai vozi zvezdaše

Posle ugovora o generalnom sponzorstvu sa ruskim naftnim gigantom "Gaspromom", FK Crvena zvezda je napravio još jedno značajno partnerstvo.
Iz beogradskog kluba je saopšteno da će u petak biti ozvaničena saradnja automobilske kompanije Hjundai i Zvezde.

Ugovor će ispred proizvođača automobila potpisati predstavnici rukovodstva Hjundai auto Beograd.

Hjundai je kompanija iz Južne Koreje, formirana 1947. godine.

Crvena zvezda će tako nastaviti saradnju sa azijskim automobilskim kompanijama, jer je u vreme Dragana Stojkovića-Piksija japanska "Tojota" bila sponzor crveno-belih.

http://www.mondo.rs/s177229/Hjundai_vozi_zvezdase.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super vesti, nisam zadovoljan izborom TV kuce, samo ne znam hoce li ovi levati sa ATV-a prenositi utakmice ili je to samo pruzimanje sa Fox TV-a, ali dobro kako od da bude, odlicno je da imamo gde da gledamo Zvezdu... Hjundai je isto odlicna vest jer oni ulazu mnogo u fudbal, u poslednje vreme mozda i najvise od svih automobilskih marki... A za ovo otvaranje butika... Moglo je i bez tog baje, ali i to pokazuje da je rec o ozbiljnom poslu vezano za ovaj shop i verovatno TV prenos

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]