Bez obzira sta vi pisali o atmosferi,ja vas uvjeravam da ce Svicarci uci opusteno u utakmicu,kao na trening,i da ce pruziti 110% svojih mogucnosti.To je jedna od zemalja u kojoj se normalno primaju i pobjede i porazi,a ne kao kod nas gdje je uvijek neka euforija ili pozitivna ili negativna. Kod nas je uvijek ili pukovnik ili pokojnik,nema sredine,uvijek se pominju Otpisani,Kosovska Bitka,markovi konaci,a neuporedivo bi pruzali vise kad bi ulazili u meceve hladnih glava sa jednim ciljem-samo da se pruzi svoj maximum pa sta bude jer to je ipak samo sport.To nam fali,i koliko vidim to se promjeniti nece nikad,ali yebiga i to je dio nas,iz ove koze ne mozemo. Za nase igrace sam isto tako siguran da nece pruziti ni 70% onoga sto mogu,upravo zato sto im je na ledja natovaren nepotreban pritisak od strane,medija,politicara i cjelokupne javnosti. Taj pritisak veze noge,sputava da se pruzi maksimum,u njemu se lako sagori. Mislim da je sve to nepotrebno jer Borac je vec i prije utakmice pobjedio zbog svega ovoga sto zivimo ovih dana.
Sto se prognoze rezultata tice,ne znam da li ce tih nasih 70% biti dovoljno za njihovih 110% i odlucice detalji na pocetku utakmice,tj kako ce se otvoriti utakmica.Utakmica moze otici na obe strane,ako damo rani gol,moguce je i da ubjedljivo pobjedimo jer ce spasti taj pritisak sa ledja,a ako prvi primimo gol,bice jako,jako tesko.
Mislim da cemo igrati u formaciji 4-5-1 i da ce igrati 1-Avdukic 2-Stupar 3-Benovic 4-Raspudic 5-Trivunovic 6-Jandric 7-Stanceski 8-Sakan 9-Mikic 10-Muminovic 11-Vukelja
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
Poslednji put menjao Schlager dana 22 Jul 2010, 08:00, izmenjena samo jedanput
|