banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 03:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2010, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
evo ljudi jedan zanimljiv clanak sa srbijanskog sajta :

Citiraj:
Policija je ranije primila i "preteći mejl da će teroristička grupa nastaviti terorističke akte i da je sledeća na redu Policijska uprava Donji Vakuf", a vehabije su za 27. juli ove godine najavile "sportsko" okupljanje svojih pristalica na Vlašiću.

Prema saznanjima "Nezavisnih", zbog te vehabijske namere i posebno iznenadnog pronalaska eksploziva velike razorne moći u Donjem Vakufu, policija Republike Srpske pojačala je mere bezbednosti.

Zvanično se, kako je saopšteno, one sprovode zbog fudbalske utakmice predkola Lige UEFA između švajcarske "Lozane" i banjalučkog "Borca", koja je za četvrtak zakazana u Banjaluci.

Stanislav Čađo, ministar unutrašnjih poslova RS, ranije je izjavio da MUP RS kontinuirano sprovodi aktivnosti kako bi na vreme bio osujećen teroristički napad.

schlager druze jel jos uvijek mislis da bi oni htjeli da mi sutra pobjedimo

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ti nikako da se opustis i uzivas u ovome sto smo docekali vec samo o njima,vjeruj da sam toliko srecan ovih dana da se njih sjetim samo kad ih neko od vas ovde pomene.

I nekako sam bas u nirvani,nemam ni tremu zbog rezultata,sutra idem opusteno kao na praznik.Vise sam bio nervozan uoci Slavije,Zeljeznicara,nego sad.Tad sam se jos bojao da nece biti nista od Evrope,da se tavorenje nastavlja i bas sam bio napet. Mi smo svoj cilj ispunili,Banjaluka ponovo dise za Borac,trazi se karta vise,nastavlja se gradnja stadiona (lot 2 i lot 3,danas rekao gradonacelnik),Kup Uefa i tako necemo osvojiti tako da nije krucijalna stvar da li cemo ispasti u 2. ili trecem pretkolu.Vazno je da smo postali konstanta,sa ovim timom je Evropa sledece godine zagarantovana,stadion ce biti potpuno zavrsen sa sjeverom i jugom i krovom na Istoku,i sta vise jedan iskreni navijac Borca moze pozeljeti.

Ja sam sutra srecan covjek,bez obzira kakav ce rezultat biti.

A sto se tice tih Mudzahedina koje pominjes u clanku,nisam ih se bojao ni u ratu,a pogotovo ih se necu bojati sutra na Gradskom,ako je sudbina da me dole na stadionu raznese bomba,nema veze,mozda stadion bude nosio moje ime :D

Poslednji put menjao Schlager dana 21 Jul 2010, 22:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D dobar odgovor druze, i ovo nije bila provokacija da me pogresno ne skontas.

a i to sto kazes ne znam sta je reci ali ni ja nikad nisam bio opusteniji, sutra je dan za uzivanje

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uUDPgG0cCi0[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Сутра спектакл у Бањалуци

http://rtrs.tv/av/player.php?id=1428&x=0

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kaze Maric na ovom snimku da cemo poceti sa jednim spicem.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I to kaze da smo opasniji sa jednim spicem nego sa dva.

Deduktivnom metodom vrlo lako se dodje do zakljucka da smo onda najopasniji bez ijednog spica.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da je ostao kajkut ili cupo, pa da jedan od njih uz muminovica bude po krilima mozda bi i povjerovao ovako.....

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Добар дан Европо, ти станујеш у Бањалуци. Ово је реченица коју, већ мјесецима, сви радо и са великим одушевљењем изговарају. Фудбал, и то европски, је опет стигао у град на Врбасу!

Борац вечерас (20.45 часова) у реванш сусрету другог кола квалификација за UEFA Европску лигу дочекује швајцарског финалисту Купа Лозану. Освајач Купа БиХ је у првој утакмици поражен 0:1.
- Свјесни смо да је пред нама историјска утакмица. На то смо се и припремили. Без обзира на велику еуфорију и притисак, ми играмо европску утакмицу и морамо да будемо сконцентрисани на меч и дешавања на терену. Односно, морамо да знамо да се носимо са тим притиском. Вјерујемо у себе и учинићемо све да обезбиједимо резултат којим ћемо проћи даље. Желимо да испунимо очекивања која нису мала, јер сви гледају у нас - истакао је капитен Борца Оливер Јандрић на јучерашњој конференцији за новинаре у трофејној сали Градског стадиона.
Шеф стручног штаба Зоран Марић је истакао да је у првој утакмици било грешака и “кривих процјена” и да вјерује да ће у реваншу Борац изгледати много боље, “офанзивније и амбициозније”.
- Преузимам одређене пропусте на себе и желим да кажем да је било одређених кривих процена. Наш циљ је познат и желимо да будемо много амбициознији због остварења истог. Утакмица ће бити захтевна, а ми морамо да испунимо очекивања и да најбоље што имамо у себи оставимо за тих 90 минута - казао је Марић.
Борац из прве утакмице има негативан резултат, гол заостатка који може да се стигне и престигне.
- Имамо резултат који нас упозорава да не смемо да примимо погодак. Свесни смо ситуације да морамо да преузмемо одређени ризик. Међутим, не одустајемо од своје основне идеје, а то је пролазак без обзира на то што смо имали мало времена за уигравање и много нових играча - казао је Марић.
Стратег Бањалучана је поновио да није задовољан учињеним у Лозани.
- У реваншу морамо да будемо опаснији и одважнији. Видели смо у првој утакмици снагу и могућности Лозане. Најопаснији по наш гол биће Бразилац Силвио. Без обзира на велики притисак не идемо у карантин, али ћемо заједно вечерати и ручати и дефинитивно сковати план за успех - истакао је Марић.
Повреда Марчетића

Резервни голман Борца Синиша Марчетић повриједио је скочни зглоб на тренингу, али по свему судећи, биће у протоколу утакмице.
- Марчетић је при једном старту повредио зглоб, али надамо се да ће бити све у реду. Aтмосфера у екипи је одлична, влада оптимизам и сви једва чекамо да утакмица почне - рекао је Марић.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Osim veceras:
Slika
:lol:

Nadam se da Dzimi nema ovakav osjecaj za modu. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ко је ноћас фурао мајицу по граду?
Нек се пријави одма`!
Неки млад момак! :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ко је ноћас фурао мајицу по граду?
Нек се пријави одма`!
Неки млад момак! :)

И ја сам га видио. :wink:

Ја нешто не могу спавати јутрос, не знам због чега је то... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
a sad danas
Pomozi Bože!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa ja ustao u 5 sati jutros...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rade leptirici u stomaku...

Ako se vecina osjeca kao ja oni janjci iz Svice ce skinuti gace cim izadju iz tunela!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ajjjjjjjoooooooooooj napokon, ne mogu docekati. Pocinje ludilo, danas od 6 pocinjem cirkati a onda deranje i navijanje do iznemoglosti!

Evo malo francuske stampe:

http://www.lematin.ch/sports/football/m ... ant-302204
http://www.24heures.ch/actu/sports/qual ... 2010-07-21

i oni su svjesni da ce biti ludnica i da ce podleci pritisku! :D :D :D

Ajmo ajde svi u napad!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Apelujem na sve navijace na zapadu da danas ne jedu spice i bavese se fudbalskom filozofijom , naukom i kritikom, nego da navijaju, zvizde, galame.
Bilo bi jako dobro da se ljudi koji dolaze na zapad sami nekako organiz6ju ovaj put, da ponesu nekakav megafon i dignu zapad, da se prate desavanja na terenu, da se vrsi pritisak svih 90 min, kako na protivnicke igracve tako i na sudije kod svake odluke koja je protiv nas.
Isto tako na istoku navijaci koji nisu pripadnici grupe lesinari, trebalo bi da ih prate pjesmom, jer nisu to neke komplikovane pjesmice, naucice se to zacas.

jako je bitno da na stadionu bude velika buka, jer ovi svicarski nisu na to navikli.
Ako im napravimo pozorisnu atmosferu, dajemo im pu no vise sanse da prodju.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kolega, kako djeluju Svajcarci?
Nadam se da im je neko sapnuo na uvce da je nasa publika pomalo divlja i da ne trpi kada se protivnik suprotstavlja. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Nadam se da im je neko sapnuo na uvce da je nasa publika pomalo divlja i da ne trpi kada se protivnik suprotstavlja. :D

Ma dovoljno će im biti da im neko kaže da utakmicu obezbjeđuje 270 policajaca i 80 redara, još im treba napomenuti da je publika mirna i disciplinovana dok se stvari odvijaju onako kako smo planirali, u protivnom im treba pokazati snimak završetka utakmice protiv Slavije... Znači njihovo je samo da se opuste i da se ne trude previše da nas ne razočaraju :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:

da budem iskren, jaki su.

gledao sam sinoc njihov trening, uvjezbavaju probijanje po boku i centarsut, a to je upravo ono sto su nam radili u lozani, ocito hoce da nas dobiju brzinski po bokovima.

kako rekoh ako im napravimo pakao na stadionu oni s tim nece znati da se nose, nikada oni to nisu vidjeli u zovitu, jer tamo kod njih to je pra vo pozoriste

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]