banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2010, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
syndrome je napisao:
Pozdrav ljudi, zanima me da li ima jos ulaznica za zapad i koliko kostaju?!
I da, da li je potrebno rezervisati ulaznice?!

P.S. Srecno Borcu! ;)

карте за запад коштају 15 КМ, али чисто сумњам да ће их бити пуно у слободној продаји јер ће људи претпостављам све резервисати,пошто је велика потражња

иначе, мајица супер изгледа а и 15 КМ је приступачна цијена. свака част свима вама који сте се цимали око тога

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 16:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Borac u srcu je napisao:
Ma daj slike da vidimo šta ste ovo prikazali sa udaljenosti od 15 KM

_Leo_ je napisao:
стигле нове клупе за играче и делегате и тунел
слике на:
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=111

настој прочитати пост прије него лупнеш глупости, и тако на дан по 50 порука пишете

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
bas ja sad nesto kontam. oce oni juznije da puknu od muke u cetvrtak, em ima da vide atmosferu kakvu nisu vidjeli , em ima da vide stadion kakav nemaju, em ima da vide tim najbolji u BiH, em ima da ih i dalje cimamo oko saveza, nas Borac ce igrati evropu a njihova repka....??? ma jednostavno NEPROCJENJIVO

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 17:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ima i tamo dosta momaka koji ce navijati za Borac,ne bi se mi trebali nesto njima inatiti vec jednostavno gledati svoja posla i postati jedna konstanta u Evropi. Ove godine ocekujem titulu i prosjek od 7000 gledalaca.Sledeceg ljeta znaci ponovo Evropa,i to sa igracima obogacenim za ovogodisnje iskustvo,zavrsenim Sjeverom i Jugom i natkrivenim Istokom.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

schlager da si malo vidio njihove komentare povodom ovoga slucaja sa savezom vjeruj mi da bi drugacije razmisljao u ostalmo i sada mozes neke od njih da vidis da ss-u.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 18:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znam i vjerujem ti da ih ima svakakvih,ali to ne znaci da i mi moramo biti takvi,sta nas briga takve?

Imam i ja vec prilicno zivotnog iskustva i znam da se takvi najvise raduju kad vide kod nas onu parolu "Aj Portugal" isl,jer su tad ubjedjeni da su nam nesto pretjerano vazni i da se ovdje opterecujemo i bavimo njima.
Gledanje svog posla,svakodnevni napredak na svim poljima i smekersko kuliranje kad su ovakve stvari u pitanju,najvise ce zaboljeti te i takve,vjeruj mi....

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

posto sada mozemo o ljepsim stvarima,

borcev navijac otkrij nam imena dva pojacanja koja trebaju doci

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Majicu dobijam kao rodjendanski poklon sutra :) Jos da borac prodje u cetvrak, ja prezadovoljan :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 18:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Strasno je koliko ovi zale sto nismo izbaceni :angry4:
ali kao sto drug slager rece trebamo gledati samo sebe sastav se prema treningu vec zna tako da se nadam pametnom pritisku od pocetka. nadam se samo da nece ljudi ji dodju donijeti nervozu svojim skandiranjem

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Borac Banja Luka v FC Lausanne Sport 2.20 3.20 2.90

Gamebookers tako vidi nasu utakmicu.....

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na momcima je da opravdaju prognozu

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 19:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidi se da nisi zagrizeni kladionicar jer da jesi rekao bi ne daj Boze da se ostvari prognoza :D

Naime,da pojednostavim,kvota na 1 (sa cim MOZDA prolazimo) je 2,20 a na X2 (sa cim sigurno ispadamo) je 1,52 :(

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 19:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

he he ja vidim samo pobjedu 2.20 he he

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Brigate BL je napisao:
he he ja vidim samo pobjedu 2.20 he he

evo prilike da se zaradi jos koja majica :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA kakav je bio trening?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čađo je napisao:

Klasika, reklo bi se kod džimija, igra na skraćenom terenu, sa posebno izdvojenim bekovima, igralo se tri puta po 10 minuta, naravno istezanje i te stvari ne računam, uglavnom ekipa se više manje zna, možda je jedna dilema najviše, ali mislim da je i to jasno, ali evo opet ću ja jednu kritiku, zaista mi nije jasno da se na treningu ne radi uopšte segment prekida, ali nikako, zaista to mi nije jasno i još jedna stvar, a nadam se da će sutra biti ispravljena, a to je da trening treba da se održi u vrijeme početka utakmice, sutra je zadnja prilika za to jer će u srijedu da treniraju Švicarci, a vidi se da vlada prava euforija jer je treningu prisustvovalo stotinjak ljudi... ulaznica za vip, od danas više nema...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Čađo je napisao:

Klasika, reklo bi se kod džimija, igra na skraćenom terenu, sa posebno izdvojenim bekovima, igralo se tri puta po 10 minuta, naravno istezanje i te stvari ne računam, uglavnom ekipa se više manje zna, možda je jedna dilema najviše, ali mislim da je i to jasno, ali evo opet ću ja jednu kritiku, zaista mi nije jasno da se na treningu ne radi uopšte segment prekida, ali nikako, zaista to mi nije jasno i još jedna stvar, a nadam se da će sutra biti ispravljena, a to je da trening treba da se održi u vrijeme početka utakmice, sutra je zadnja prilika za to jer će u srijedu da treniraju Švicarci, a vidi se da vlada prava euforija jer je treningu prisustvovalo stotinjak ljudi... ulaznica za vip, od danas više nema...

mariću!!! Čuo si čovjeka reaguj!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Čađo je napisao:

A evo i sastava, ako nekoga zanima:

-------------AVDUKIĆ-------------
ŽARA---BOKA----VULE-----BENOVIĆ
-----STANČESKI------SAKAN-------
MUMIN-------------------MIKIĆ----
-----------JANDRA-----------------
---------------------VUKELJA------

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Schlager je napisao:
Ma ima i tamo dosta momaka koji ce navijati za Borac,ne bi se mi trebali nesto njima inatiti vec jednostavno gledati svoja posla i postati jedna konstanta u Evropi. Ove godine ocekujem titulu i prosjek od 7000 gledalaca.Sledeceg ljeta znaci ponovo Evropa,i to sa igracima obogacenim za ovogodisnje iskustvo,zavrsenim Sjeverom i Jugom i natkrivenim Istokom.

ja vjerujem u sve ovo sto si napisao... potpuno se slazem... jos ako bude malo vise vecernji termina mogla bi koja hiljada i vise :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zna li ko na kojoj poziciji je Boka igrao u Iranu ove tri sezone?

Nesto kontam,ako nije tri godine igrao stopera,kako ce se snaci na toj poziciji,mada je znao kod nas jako dobro odigrati stopera.

Ali,s obzirom da je Petric totalno van forme,a Coric prespor za Evropu,mi drugog rjesenja i nemamo,pa sta bude.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]