banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
djole BFC je napisao:
Opet kazem vlast u RS je sigurno konsultovana

Пази ово:
Citiraj:
EVO SPISAK GLASAČA ( dvojica su bili odsutni a ostalih 18 je bilo protiv):

Lju­bo­mir Čor­da­še­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ste­vo Ma­ksi­mo­vić (Mo­dri­ča), Ra­de Mi­tre­ka­nić (Bo­san­ski Brod), Sa­vo Po­po­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ra­de Va­si­lje­vić (Do­boj), Du­ško Ko­jo­vić, Mi­len­ko Ša­ra­ba (oba Tre­bi­nje), Sve­to­zar Jo­va­no­vić (Uglje­vik), Bran­ko La­za­re­vić, Ra­di­ka Ma­rić (oba Bi­je­lji­na), Mir­ko Mi­lo­še­vić (Zvor­nik), Slo­bo­dan Te­šić (Brčko Dis­trikt), Mi­le Man­dić (Bo­san­ska Du­bi­ca), Stan­ko Vuj­ko­vić (Pri­je­dor), Pre­drag Da­mja­no­vić, Mi­lo­rad Ja­nje­to­vić (oba Ba­nja Lu­ka), Mi­len­ko Pa­vlo­vić (Bo­san­ska Gra­di­ška), Dra­gi­ša Sa­vić (La­kta­ši), Dra­gan Ku­li­na, Dra­gan Mi­čić (oba Lu­ka­vi­ca).

Миленко Павловић је до прије годину дана вршио функцију директора ФК Козара. Недавно је именован за новог директора Инвестиционо-развојне банке РС.

На ту функцију не долази неко ко нема јако блиске везе са СНСД-ом.

А ви сами процјените колико су Јањетовић и Дамјановић блиски власти.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 22:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
i kakav je vas komentar na to sa fifom, jel to dobro ili lose?

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Joj tih iz saveza fsrs kad je trebala igrati rs sa srbijom kao ne smemo izbacice nas uefa...a sad se sire iz ko zna kojih interesa...NEZAVISNA SRPSKA sto pre ...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 00:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Jul 2010, 00:03
Pozdrav svim forumašima,evo da se javim i uključim u raspravu..Šta reći za utakmicu mi se bojimo njih a oni nas..Da se odigrala utakmica dva dana poslije ove opet u Lozani bilo bih 5-5...jednostavno ulog je veliki,ogromna odgovornost,velika sredstva ulozena u projekat evropski borac,nekima su se noge svezale...Utakmica nezanimljiva na momente revijalna kao dva velika sportska prijateljska kluba igraju tekmu..Borčevi igrači kasnili su u svaki duel ovi su nekako njihovi bili življi,nosila ih publika ona švicarska dječurlija s naočalima:)...Ne sviđa m ise ovolika promijena igračkog kadra..Taj Nikolić ajde taj Mikić tu i tamo ali šta ja znam..muminović benović vidjećemo kako će to sve ići..drago m ije zbog ovog momka Avdukića godinama s e mota po premijer ligi i zaslužio je da dođe u Borac treba ga prihvatiti kao najrođenijeg..Revanš šta može donijeti???definitivno Borac napada od prvog minuta e sad kako izaći nakraj sa crnčugama onim..jedan važan segment,sjeća l ise iko kad je borac primio gol iz prekida u zadnje vrijeme,mislim naravno centršut poludistanca ili korner...ja s e nesjećam...razlog????Kajkut(odličan skakač)Ćorić(netreba ni skakati)Vule(najbolji odbrambeni igrač,svaku loptu ganja u skoku)..Lozana-borac dosta prekida svaki je bio žiža,zato što nema ćorića nema kajkuta ovi ostali i neskaču čekaju Vule da sve pohvata ako neće on i asmir golman neće niko primićemo go..Bojim s etih prekida u banjaluci...koda gledam krenućemo fino zabiti na vrijeme napadati i pred kraj će nam uvaliti neki usran go..Vidjećemo..samo više hrabrosti,i pameti,oni faulovi muminovića i pra igrača su jako opasni za neke dobiješ opomenu jednom i slijedeći put nešto slično i vanka..Ovde mnogi spominje neke kombinacije tipa što zarić igra desno što puzi nije ušao što ovaj što onaj..Daj ljudi manite se rasprava bile su pripreme očigledno je marić uvidio šta mu treba i to je to..Pizigaća konkretno m ise nesviđa pretjerano pretjerano zbog ti h svojih bicikla fazona traka oko ruke zgloba neki fight u glavi stalno ko lud trči...ovi današnji lijevi bekovi neka samo posude kasetu od jandrića iz njegovih vremena i gledaju dalibora Vukelju kako je igrao to mjesto,na momente skroman tih ali vatra u duelu ,nije ekscentrik, prznica, pametan neprelazan..jednom rijećju extra igrač..Žara je bio dobar ali ga je povreda koljena omela i sad realno više nemože gledam zalet ise pa ispadne ko iz džipa mada realno nije igrao svoju poziciju al isvejedno..pozdrav svima

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 08:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Ova slika je obisla svijet 1995 godine a na CNN-u je bio komentar * Do juce se ovdje ratovalo a danas se slavi fudbal*

Mozemo li i pored svih problema pokazati svijetu da mi ipak samo zelimo da uzivamo u Fudbalu!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Najgora je ova neizvjesnost. Umjesto da sada analiziramo kako da nadoknadimo 0-1 mi smo na iglama i cekamo sta ce gospodari odluciti.
Valjda ce bar oni biti razumni ako vec ovi nasi nisu. Suspenzijom se nece nista promijeniti, cak ce biti daleko gore. Ako neko misli da cemo poslije suspenzije nesto pokrenuti grdno se vara! Nije ni UEFA blesava pa da ne zna kako to kod nas ide...

Bicu optimista i prognoziracu prestanak bilo kakve pomoci Savezu, dakle zamrzavanje nekih projekata i slicno...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Simpatizer je napisao:
Najgora je ova neizvjesnost. Umjesto da sada analiziramo kako da nadoknadimo 0-1 mi smo na iglama i cekamo sta ce gospodari odluciti.
Valjda ce bar oni biti razumni ako vec ovi nasi nisu. Suspenzijom se nece nista promijeniti, cak ce biti daleko gore. Ako neko misli da cemo poslije suspenzije nesto pokrenuti grdno se vara! Nije ni UEFA blesava pa da ne zna kako to kod nas ide...

Bicu optimista i prognoziracu prestanak bilo kakve pomoci Savezu, dakle zamrzavanje nekih projekata i slicno...

Za sve ovo što se dešava kriva je opet politika koja miješa svoje prste gdje god stigne. Strašno je to što u Savezu sjede i rade ljudi koji su sve drugo osim sportski radnici i zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Oni rade prvenstveno iz ličnih interesa i kao marionete pojedinih političkih lobija a za nas obične smrtnike, igrače i ljubitelje ove lijepe igre njih nije briga.
Sankcija će sigurno biti, nadam se ne baš preoštrih ali bi sad trebalo iskoristiti priliku i potjerati sve ove u Savezu (predsjedništvo, odbore i delegate ) i dovesti ljude koji su bili igrači ili treneri, one koji su kruh zarađivali baveći se sportom i koji vole fudbal.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 10:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
Citam ovu diskusiju od pocetka ali se nisam prikljucivao. Na drugom forumu sam takodje citao, i nije mi bilo jasno da Borcevci idu na druge forume pisati, a na forumu naseg grada se o drugim klubovima raspravljalo, konacno se i to promjenilo...

Diskusija je euforicna, pa ljudi malo gubi orjentaciju, a posto ovdje ima nickova koji imaju informacije iz prva ruke, recu i svoje misljenje.

O utakmici samoj nema se sta previse reci, Borac u gostima igra tako kako igra, na domacem smo bili sila i sa losijem ekipom, ocekujem da odigraju hrabro, pa makar i ispali, ali da se redaju prilike, i da stadion dise sa klubom, a ne neko taktiziranje i smaranje fudbala i publike.

Neko je gore postavio sliku iz 1995. Citam od pocetka komentare i pitam se, ljudi jeste vi svi zaboravili, gdje Borac bio zadnjih 20 godina, koja ga je seljacka banda vodila, u kojim su ligama igrali, i ono najvaznije ko je dolazio i u takvim ligama i uslovima gledati klub iz svoga grada. Danas razmisljamo ne u drugom pravcu, vec u drugim dimenzijama, i naravno kao i uvijek sve treba popljuvati.

Dolaze price kako je Borac klub citave RS, kako Gradski stadion treba nazvati stadion RS i svakakve gluposti. Je li mi treba da postanemo Partizan ili Zvezda za RS? Rezimski klub i da gusimo sve druge klubove? U RS imaju u drugi klubovi, i svi oni predstavljaju RS, i Modrica kada je igrala Evropu i Slavija itd...na taj nacin i Borac predstavlja RS, ali Borac je jedino i iskljucivo klub naseg grada BANJA LUKE.
Cilj ne treba da bude, da citava RS navija za Borac, jer to je euforicnost i prolaznost. Cilj treba da bude da u nasem gradu imamo 10 000 ljudi spremni doci i ako Borac ispadne iz lige, i iako se organizuju protesti, i na derbije i na male utakmice...Nista dalje nama ne treba od naseg grada...svi dobra znate, koji klubovi u nasem gradu otvaraju prodavnice i na kojim mjestima...tu klub treba da radi na marketingu, da djecu vuku sebi, da rade po skolama, da Banjalucani navijaju za svoj Borac, a ne Barcu, Zvezdu itd...

Da se dotaknem saradanje sa Vosom. Jedna od najboljih odluka. Puno smo mi profitirali od Vose na svim poljima, danas je ta razlika sve manja, pa ljudi misle kao sta cemo sa Vosom kada smo bolji od njih, ali nemojte nikada zaboravti, da je Vosa nas bratski klub, da Vosa nikada nece doci u Bl i pokusati regrutovati ljudi iz Bl da navijaju za Vosu, i na kraju krajeva da su navijacke grupe BRACA a ne rivali.

Na kraju mali komentar o trenutnoj situaciji u savezu. To je ono sto mi se najvise gadi, politika umjesana na svakom koraku, ali sto mi se jos vise gadi, kada ljudi dodju na ovu temu i krenu o politicarima pisati, jebe mi se na ovoj temi i za Milu i Harisa i Tihica i sve ostale...znam da u ovome gradu trenutno ide pozitivna prica koju treba iskoristiti, ali kao i uvijek, treba politikom sve razjebati...Svi ljudi kojima je pun stvar politike treba da im sve po spisku,bio Borcevac, Mostarac ili Zeljin navijac...

poz

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Niko kao Borac je napisao:
Dolaze price kako je Borac klub citave RS, kako Gradski stadion treba nazvati stadion RS i svakakve gluposti. Je li mi treba da postanemo Partizan ili Zvezda za RS? Rezimski klub i da gusimo sve druge klubove? U RS imaju u drugi klubovi, i svi oni predstavljaju RS, i Modrica kada je igrala Evropu i Slavija itd...na taj nacin i Borac predstavlja RS, ali Borac je jedino i iskljucivo klub naseg grada BANJA LUKE

Slazem se sa vecinom sto si rekao, a zar nebi bilo bolje da cijela RS navija za Borac umjesto sto vecina navija za gore navedene Partizan i Zvezdu... Ono sto su Par.i Zve. za Srbiju mi treba da budemo za RS, ali sa akcentom da ne gusimo druge klubove...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ima li ikakvih novosti u vezi saveza i suspenzije?!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ево пар сличица од данас:

Slika

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Sta je ovo na ovim stubovima (druga slika, dole desno) jesu li to nadzorne kamere? :roll: :roll: :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 16:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Dodik-delegati u skupstini f/nsbih bili ste dobri..
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=5 ... a=1&meni=2

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
crna zemlja je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Sta je ovo na ovim stubovima (druga slika, dole desno) jesu li to nadzorne kamere? :roll: :roll: :D

Да, да. Па да видимо ко ће чупати столице, само дође рачун на кућну адресу. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
ma mozda ce se snimati VB, jer kako sada stvari stoje nema nista od utakmice :( :( :( Hm, lozis se na nesto godinama konacno docekas, i onda te sjebu :angry4: :angry4: :angry4:
jos samo i pare da nam ne vrate od karata :evil:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
skypostman je napisao:
crna zemlja je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Да, да. Па да видимо ко ће чупати столице, само дође рачун на кућну адресу. :D

Велики брат све види :D
Него јесу ли оно по три камере на сваком стубу? једна у оном коцкастом кућишту и двије у округлом? ако је тако то је онда 6 стубова по три камере=18 камера :)

мада џаба нам све ако добијемо суспензију од УЕФА-е :angry4:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 17:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
sam_protiv_svih je napisao:
Slazem se sa vecinom sto si rekao, a zar nebi bilo bolje da cijela RS navija za Borac umjesto sto vecina navija za gore navedene Partizan i Zvezdu... Ono sto su Par.i Zve. za Srbiju mi treba da budemo za RS, ali sa akcentom da ne gusimo druge klubove...

upravo pogresno, i tu je odmah greska u pocetku ako mislis da se treba ici tim putem. Borac je oduvijek bio GRADSKI KLUB, to znaci za Borac je navijala raja iz Banja Luke...za Zvezdu su kao "Srbi" navijali, Partizan kao drzavni klub bio, Dinamo "hrvatski", Hajduk regionalni, a Borac je bio i ostao GRADSKI...shvatas sta ti pricam...

vidio si sada, prica kao iz dijaspora ce doci 1000 navijaca, pa znalo se od pocetka da nece doci 100 ljudi iz dijaspore...da je igrala Zvezda, pa cak i Partizan doslo bi 10 000 hiljada ljudi iz dijaspore...
takav ti je to mentalitet...igrala je i Vosa u Autriji, koja je prepuna Srba, pa vidio si koliko je "Srba" doslo da podrzi sprski klub...

Borac moze nekada ispasti opet u drugu ligu, sta mislis koliko bi ljudi zanimalo se za Borac? tu treba raditi, ako sutra krene lose, da umjesto 1000 istih "budala" sutra bude 2000 "budala"...da ljudima nije zao kupiti sezonsku, pa kada je evropska utakmica da se zna ko ima prednost...
Marketing u gradu, na svakome cosku, ne zbog zarade, jer tesko da klub moze zivjeti od marketinga, vec zbog osjecaja pripadnosti...sada dajemo igrace Vosi, pa ako npr. Bilbija se proda za dobru lovu, dobijamo procenat...u buducnosti treba da takve igraca zadrzimo sto duze i onda ga sami prodamo i uzmemo milione....dovuci mlade igraca pa ih provesti kroz skolu, pa napraviti igrace i tako da klub zivi...

komplikovana tema, mogao bih pisati dosta...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
док смо сви на иглама и док чекамо шта ће бити са овом шпрдачином око савеза, ја бих споменуо нешто што сам одавно хтио да напишем, а ради се о нашем Бикију

Наиме он је прије одласка у Вошу, имао понуду од 450 000 евра од холандског прволигаша. Управа је то одбила и препустила га Воши, и за њега ће Борац добити 40% од наредног трансфера.Наводно је поред тога Војводина требала одмах да исплати одређену количину пара(ваљда 100 000 евра),али о томе више нико и не прича...

да је Бики остао код нас, он је имао уговор на још годину и по, дакле могао је одлично помоћи у овом другом дијелу сезоне и онда бисмо га сигурно продали за 500-600 000 евра),а овако смо изгубили једног од најбољих играча који би нам пуно значио! могао је са нама да одигра и Европу и онда да га утопимо за супер паре уколико се добро покаже(а увјерен сам да би се добро показао).
А овако, препустили смо га Војводини гдје је прошлу полусезону гријао клупу. е сад долазимо до главног, тј. да ли је управа направила добар потез.
на трансфер маркету тренутна вриједност Бикија је 750 000 евра(што и није лоше , јер се није баш наиграо у Воши). по мени би била пропаст уколико се Бики прода за мање од 1 500 000 евра. У том случају ми бисмо добили 600 000 евра. Ја се надам да ће он вриједити много више кад га ставе на трансфер листу.

Дакле остаје нам да се надамо да ће Билибија добити своју шансу и да ће показати сав свој квалитет, јер у том случају Бики би могао да пронађе ангажман у неком баш јаком европском клубу, а и Борац би имао велике користи од тога.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Niko kao Borac je napisao:
sam_protiv_svih je napisao:

upravo pogresno, i tu je odmah greska u pocetku ako mislis da se treba ici tim putem. Borac je oduvijek bio GRADSKI KLUB, to znaci za Borac je navijala raja iz Banja Luke...za Zvezdu su kao "Srbi" navijali, Partizan kao drzavni klub bio, Dinamo "hrvatski", Hajduk regionalni, a Borac je bio i ostao GRADSKI...shvatas sta ti pricam...
=D>
vidio si sada, prica kao iz dijaspora ce doci 1000 navijaca, pa znalo se od pocetka da nece doci 100 ljudi iz dijaspore...da je igrala Zvezda, pa cak i Partizan doslo bi 10 000 hiljada ljudi iz dijaspore...
takav ti je to mentalitet...igrala je i Vosa u Autriji, koja je prepuna Srba, pa vidio si koliko je "Srba" doslo da podrzi sprski klub...

Borac moze nekada ispasti opet u drugu ligu, sta mislis koliko bi ljudi zanimalo se za Borac? tu treba raditi, ako sutra krene lose, da umjesto 1000 istih "budala" sutra bude 2000 "budala"...da ljudima nije zao kupiti sezonsku, pa kada je evropska utakmica da se zna ko ima prednost...
Marketing u gradu, na svakome cosku, ne zbog zarade, jer tesko da klub moze zivjeti od marketinga, vec zbog osjecaja pripadnosti...sada dajemo igrace Vosi, pa ako npr. Bilbija se proda za dobru lovu, dobijamo procenat...u buducnosti treba da takve igraca zadrzimo sto duze i onda ga sami prodamo i uzmemo milione....dovuci mlade igraca pa ih provesti kroz skolu, pa napraviti igrace i tako da klub zivi...

komplikovana tema, mogao bih pisati dosta...

:salute:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Одавно већ читам форум, али тек сад сам се регистровао... Што се тиче ове могуће суспензије савеза и клубова из Европе, највјероватније да ће све знати у понедељак...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]