banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2010, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
EEE:
Citiraj:
Ne znam koliko najviše možeš rezervisati,ali znam princip po kojem ćeš to uraditi. Odes u sekretarijat kluba ,za one koji ne znaju gdje je,idu na ulaz pored caffe bara "Stadion",pa uz stepenice (nemojte da vas zbuni mnogo bauštelaca kojih je tamo ovih dana kao mrava)kad se popnete uz stepenice idete hodnikom pored svih onih kancelarija atletskog kluba,Područnog saveza i jos desetak vrata i kad dodjete do vrata na lijevoj strani pored radijatora na kojima ima samo grb FK Borac i na kojima ne pise ništa,udjete,vjerovatno će vas dočekati dvije cure,date im ličnu kartu i ODMAH platite sve ulaznice koje rezervišete...Dobićete priznanicu na svoje ime,sa kojom ćete na dan utakmice na biletarnici moći podići karte već od 8 ujutro...Nadam se da sam nekome pomogao.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Hvala buraz...E jbg steta sto mora biti licna!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Mikic se ne uklapa u maricevu koncepciju...on jedini zeli da igra fudbal... ovi ljudi ko da se prvi put susrecu s loptom...Maricu odlazi dok nisi sve uprskao!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Utisci....
1-Po prikazanom rezultat je mogao biti i bolji i gori
2-Petric veze nema i sjetio sam se borcevog_navijaca koji je jedini tvrdio da Vule nema s kim igrati u paru i da nam treba ozbiljan stoper
3-Svi ostali momci su bili dobri,osim Nikolica koji nije pokazao nista
4-Pojacanja sjajna,i Avdukic i Muminovic i Mikic i Benovic i Raspudic
5-Kad se uigramo,bicemo prava masina
6-Odakle oni nasi blentavi novinari crpe podatke tipa "Borac ce imati ogromnu podrsku nasih zemljaka u Svajcarskoj,bice ih najmanje 1000 a mozda i 2000"?????? Nije bio nijedan!
7-Maric je dobro vodio utakmicu,poceo je sa timom,tj igracima koje bi svako od nas stavio, i sve izmjene je pogodio.Mozda smo mogli mrvicu hrabrije igrati....
8-Da smo sasvim dobra ekipa,potvrdio je i gest trenera domacih koji u 90+ vrsi dvije izmjene da bi iscurilo vrijeme.
9-Bice pravi spektakl u cetvrtak u Banjaluci i jedva cekam utakmicu.
10-Sanse za prolaz su 50-50%

PS Svaka cast Lesinarima (i Firmasima),njih 20-tak je nadglasalo 1000-2000 Svajcaraca.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Utisak, ne baš najbolji. Mislim da smo dosta naivno primili gol ali isto tako naivno puštali protivnika da nam stvara šanse.

Marićeva taktika!? Ima li je uopšte osim nazad nazad nazad. Žarić u drugom poluvremenu ni kriv ni dužan igra na poziciji desnog beka. Nemam riječi (mada Žarić je pokazao voljni momenat)

Izmjena Sakan umjesto jedinog napadača Nikolića je vrhunac Marićevog 'pacerstva' (postoji li ova riječ :lol: )

Lozana je ekipa koja se može proći. Dakle, ništa posebno. Međutim ako Marić nastavi sa ovako podijeljenim zadacima ne piše nam se dobro.

Avdukić - solidan.

Stupar nit smrdi nit miriše, Petra loše sporo, Vule dosta neiskusno djelovao iako...Benović trema čini mi se

Raspudić - teško mi je reći nakon jedne utakmice (sa rezervom) mislim da Boka nije pojačanje za Borac u ovom trenutku..mada treba mu dati još malo vremena tek je stigao

Stančeski...može bolje

Vukelja...bez puno zalaganja doduše nije ni bilo puno dobre igre u tom veznom redu

Mikić...pokušavao...pogodio prečku...kasnije se umorio...stigle ga godine

Muminović...može puuuno bolje

Nikolić potpuno odsječen

Sakan...brojao sam. svi pasovi tačni i pravovremeni...mene je pozitivno iznenadio

Olja...dobio 5 minuta...premalo

Ipak rezultat nije loš. Prva je utakmica pa sam možda i prestrog ali mislim da je od ranije svima jsano da je Marić potpuno 'zalutao' u ulogu trenera.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Uf što su nas na RTS nahvalili a OFK i Spartak pljunuli, prema njima bili smo ogromni aucajderi a sad imamo veliku šansu za senzaciju :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
КАЈКУТ ДАО ГОЛ ЗА БАКУ!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
da mi je ko prije utakmice ponudio 1-0 prihvatio bih bez razmisljanja ali sad poslije svega...,.Kvalitetom slaba ekipa bez glave i repa trebali smo je dobiti i u lozani ali nismo i necemo ni u bluci ako maric ostane na klupi.dugo pratim fudbal ali formaciju 9-1 nisam nikad vidio do veceras ,toliko zadataka pa izmjene, zatvaranje utakmice u 45 min,to moze samo maric
malo bi i o pojedinim igracima
AVDUKIC-pravo pojacanje vidi se da aktivno ucestvuje u igri postavlja odbranu nije linijas
PETRIC-spor krive procjene kod postavljanja cini mi se trema ga ubila mora i moze bolje
MUMINOVIC-neprimjetan
MIKIC-maric ga setao lijevu pa u sredinu solidan steta sto nije usao onaj sut
VUKELJA -nezainteresovan lose se i kretao
NIKOLIC-napadac ako stoji na centru nemoze dati gol
BOKA- vidi se da nije prosao pripreme svi pasovi isli unazad mora mnogo bolje
VULE-nekoliko neshvatljivih gresaka
ostali su bili u prosjeku mogu i moraju vise
AJ BORAC
AJ STADION
AJ maricu ALI KUCI

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Muminovic je bio primjetniji nego sto se ovde pise, bar moj utisak. Odbrana izgleda malo nepovezano, i nesigurno.
Rezultat ok, moze se proci, sto neko rece, Maricu ajd kuci. Ipak treba uzeti u obzir da je ovo prva zvanicna utakmica, a i ove ostale su bile opipavanje ekipe, a kad se uzme da je 5-6 igraca u prvoj doslo ove sezone, shvatljivo je potpuno, dok se to jos malo ne uigra.
Uglavnom, ocekujem prolaz.

Gledao sam utakmicu u mustangu, i provjerio, nema kvota da se stave pare da Borac uzima titulu ove godine? Zna li neko ima li koja kladionica da nudi takvo nesto, ili da naprave kvotu?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Rezultat koji se može i mora dostići. Siguran sam da će Borac puno ozbiljnije i bolje odigrati i proći ovog drugoligaša.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Evo i ja se dovukoh kuci pa da bacim koju.

Prvo- Imajte na umu da nam je ovo prva takmicarska utakmica. Dakle, normalno da je da nismo uigrani, ipak nam je pola tima promijenjeno.

Drugo- Rezultat je, kao sto Schlager napisa, mogao biti i bolji ali i gori. Elem, ovih 1-0 odgovara vidjenom.

Trece- Jasno je da smo igrali i pod odredjenom kocnicom, trema je spucala vecinu igraca.

Cetvrto- Sva pojacanja su me do odredjene mjere zadovoljila, osim Nikolica. Jasno je da neki mogu i moraju bolje. Od novajlija Mikic najbolji, Nikolic nevidljiv.

Peto- Nas najbolji igrac veceras je, po meni, bio Stanceski iako je cesto davio loptu. Vidi se da najvise zna. Sakan takodje dobar nakon ulaska.

Sesto- Stupar i Petric kriminalni! Mozda se i mozemo nadati da ce se Petric popraviti, ali Stupar sigurno nece. Dakle, Uprava MORA dovesti desnog beka. Nemojte da nam Zara zuji na toj strani!

Sedmo- Lozana je ekipa koja bi u nasoj ligi bila medju prve 3. Onaj crnjo u napadu je daleko najveca prijetnja.

Osmo- Maric je izveo ocekivan tim, izmjene jesu bile logicne, ali one istovremeno pokazuju kakva je njegova fudbalska filozofija.

Deveto- PODERACEMO IH PRED 8000 NAVIJACA!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidim,jako slicno smo ti i ja vidjeli utakmicu,mada ima i drugacijih misljenja,ali yebiga,nismo mi Manchester....

U revansu ce dosta toga zavisiti od Marica.Ako naredi fajterski nastup i ofanzivu od prve minute,mislim da cemo ih zgaziti u nasem grotlu dok se i ne snadju,u tom slucaju sam siguran da prolazimo i ako primimo gol ili dva,bice 4-1 ili 4-2....
Ako Maric naredi (cega se plasim) da se igra strpljivo i odrzi Miljanicevski govor da utakmica traje 90 minuta i da ne treba srljati jer gol mozemo dati i u 80-90 minutu,ispadamo sigurno,primicemo neki sugav gol i ajd zdravo,necemo nakon toga dati tri sigurno....Zato sam rekao da su sanse 50-50,jer ne znam za sta ce se Maric opredjeliti....

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ma to je jasno. Treba ih stisnuti od 1. minuta! Nadam se da ce igrace tribine ponijeti i da ce zaboraviti eventualne Mariceve ziheraske zamisli.
Lozana je ekipa u nasem rangu i mislim da su to i nasi shvatili. Jebes ga, ako u cetvrtak ne daju sve od sebe kad ce?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam, da budem iskren mnogo vise ocekivao od Lozane! mislio sam da su puno bolji od nas jos kad uzmem u obzir da samo sa maricem u gostima igrali katastrofanlo...ja mislim da imamo odlican rezultat i da maric zna sta mu je ciniti u cetvrtak u Banja Luci!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:48 
Veteran
Veteran

Marić zna????!!!!

Ajmo realno, šta on to zna?

Mariću kući

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Marić zna????!!!!

Mariću kući

Sta za vecerasnju utakmicu zamjeras Maricu konkretno?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ja cu malo duzi post, nadam se da se neljutite:

E ko je gledo 2 utakmicu finala Kupa BiH protiv Zeljeznicara u Sarajevu u prvom poluvremenu je mogao viditi kako Borac igra kad im Maric kaze da napadaju i da svaka lopta ide napred i dok su igrali tako dali su 2 gola i tako se otislo na odmor, u drugom poluvremenu Maric im kaze da se brane i da igraju zatvorenu igru samo na svom dijelu terena i da nepokusavaju slucajno ici napred i kad su igrali po toj odbrambenoj Maricevoj taktici PRIMILI su dva gola....

Poenta ovog sto sam napisao je u tome sto Maric svaku utakmicu u gostima gradi bunker ispred gola i cije igra mu se bazira na odbrani i zato Borac nemoze ostvariti pobjedu u gostima (a o tome govori i cinjenica da je u proljetnom dijelu prosle sezone tj. odkako je Maric preuzeo ulogu trenera borac u 7-8 utakmica u gostima izvukao samo `jedan` bod)... Treba igrace da pusti da igraju fudbal onako kako se fudbal igra a ne da izmislja i pravi neke bunker, a to je uradio i u ovoj utakmici, realno nismo slozili 3 kvalitetna napada vec igrali zatvorenu u odbrani ali i najbolja odbrana mora primiti jednom bar jedan go....

ALI OPET SAMO OPUSTENO OVI IZ LOZANE IMA DA SE SKAMENE KAD VIDE KAKVU MI ATMOSFERU PRAVIMO ZA RAZLIKU OD NEKI...BORAC PROLAZI

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:01 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Citiraj:
Marić zna????!!!!

Mariću kući

Sta za vecerasnju utakmicu zamjeras Maricu konkretno?

Evo nekoliko stvari.

Može li Žarić igrati desnog beka? Žarić je jedan dio karijere igrao štopera a veći dio lijevog beka. Usput čovjek igra lijevom nogom i potpuno je neprirodno da igra zadnjeg desnog.

Pri rezultatu 1:0 vaditi napadača a ubaciti trećeg zadnjeg veznog je van svake pameti.

A da je Marić neznalica i to će ti potvrditi dobar dio igrača. Šta misliš zašto puzigaća ne igra. Zato što je Benović bolji, pouzdaniji prodorniji, ne nego zato što bek koji pokušava ofanzivno igrati kod čika Marića grije klupu.

Ono što mu još zamjeram su rezultati uopšte. JEDAN (1) bod u gostima u čitavoj polusezoni je tema za DR. Stojakovića a ne za ovaj forum. Sjetite se broja gostujućih bodova sa Vladom i Bajom.
Neko će reći 'uprava mi prodala igrače' (Marićeva izjava), pa onda majstore spakuješ kofere i odeš kući, a ne, ne i Džimi on lagano uzima 5000 evra mjesečno a njegove dnevne (za hranu) troškove me sramota napisati.

Ima toga još...ali stvarno nije zaslužio da 'tupim' tastatutru zbog 'stručnjaka'.

Aj' Borac

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zaric je odigrao bolje od Stupara,a i Benovic je odigrao skoro bez greske tako da se ovaj put necu sloziti s tobom.

A i bolje smo stajali na terenu od kad je usao Sakan umjesto Nikolica,i to dosta bolje....

Slazem se sto si napisao za proljecni dio,i to za platu itd,ali za ovu utakmicu veceras se ne slazem s tobom.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
ipak nisu dali bar jedan gol ,bice zeznuto u BL

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]