banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nicole je napisao:
Ne znam koji qrac se ulaže toliki novac u pasarele kad' stoka opet ide ispod, malo malo kupimo pešake, nastradale ispod pasarele :confused1:
Pa šta radiš ispod, majmune :angry1:

Najbolje je kao kod naselja Ante Jakića staviti ogradu između traka...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
_zoka, da se sprovede žica od kružnog do Rosulja i još ubaci struja, preskakali bi je, ne znam kako im se da onoliko kružiti oko žice :roll:
Pa tačno smo stoka! :angry1:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma znam....Ja kad vozim tranzitom stalno strepim da će neka budala istrčati na cestu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:02 
Ja sam psovao nedavno nekom ruljku koji je isao ladno ispod pasarele, ali znači stoka-stoka.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Isto. Tačno sam u grču stalno, znam gde ih kupimo stalno i onda počnem sama sebe nervirati preteranom opreznošću :confused1:
Ali to ne planira da ubrza, kao da je narodni heroj pa se šeta cestom :roll: I onda kad ga udariš si lud, p'jan, drogiran, blentav i sl. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Pješacima su krivi vozači, vozačima pješaci.. nemam pojma. Sve mi se čini da nam je saobraćana kultura na nezavidnom nivou...

Spoiler:
Kao uostalom i svaka druga vrsta kulture

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ljudi moji, pisala sam vec da nam je sudstvo trulo. Ma, cijela drzava je.
Na jako licnom iskustvu znam da je neko skrivio saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom, a da je za to dobio 10 mjeseci, pa poslije dobio pomilovanje. Bar da su mu vozacku oduzeli na pola godine. Ni to!
Znaci, strasno!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
osamstotinazena je napisao:
Pješacima su krivi vozači, vozačima pješaci.. nemam pojma. Sve mi se čini da nam je saobraćana kultura na nezavidnom nivou...

Jedna velika razlika izmedu pjesaka i vozaca je ta sto Vozaca kaznis propisno kad prode kroz crveno kazna 250KM mjesec dana oduzimanje vozacke isto tako kad presjece punu kad vozi pijan i napravi prekrsaj takode slijedi kazna... dok pjesak ne odgovara ni za sta zivo sem sto svoju glavu stavlja u torbu pretrcavajuci tranzit ili neku lokalnu ulicu.
Pjesak ladno prelazi ulicu na semaforu ako nema auta dok vozac takvu stavr ako nema pjesaka ne smije uraditi...
Obrati paznju samo na dva semafora u gradu (kod Boske i potezni :D kod Opstine) sta sve pjesaci rade to nije normalno.

_zoka je napisao:
Najbolje je kao kod naselja Ante Jakića staviti ogradu između traka...

I tamo je neki dan baba uhvatila unuku za ruku pa oko ograde prema Paprikovcu jebo sam joj sve po spisku bas zbog djeteta jer ce i dijete sutra samo kad krene iz skole krenuti babinim stopama.

Samo lupanje kazni i pjesacima i vozacima moze koliko toliko dovesti saobracaj u neki red ovako nista. Taj lik ce imati otezavajucu okolnost samo zato sto je pobjegao sa mjesta nesrece i umjesto godinu uslovne dobice 6 mjeseci zatvora a to sto je neko ostao invalid ili je nastradao okaci macku o rep.
Opet ponavljam zna li iko sta je sa likom sto je ubio curu u Ramicima a drogu prikovao za aparate?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:26 
Najgore sto se robija iako nisi ti kriv, bar sam cuo da je tako...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Najgore je kad se ne robija iako si kriv...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:31 
prasica je napisao:

Pa to, udaris idiota ispod pasarele, ubijes ga i jos robijas ni kriv ni duzan...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne kontaš.Udariš nekoga,ubiješ ga,sigurno si ti kriv i ne dobiješ zatvorsku kaznu....Niti bilo kakvu drugu

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
prasica je napisao:

Pa to, udaris idiota ispod pasarele, ubijes ga i jos robijas ni kriv ni duzan...

Ne robijas ako si vozio po ogranicenju, nisi prestizao, nemas alkohola u krvi ...u sustini vozio kako bog zapovjeda po propisima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Vozac je u vecini slucajeva kriv, ali na tranzitu je stvar jasna. Ako si postovao ogranicenje i udario pjesaka ispod pasarele to nema nikakve veze s tobom.
To je mozda cak i jedina situacija gdje se ne bi mogli pozvati na onaj dio "prilagoditi brzinu stanju na putu" posto je put dobar, a ima pasarela.

Negdje sam vec pisao da je zena pretrcavala tranzit kod kamela i povukla dijete za sobom koje se spotaklo i meni palo pred auto. Sreca te nije bilo nikoga, a ja isao 40km/h i potpuno stao u lijevoj traci. I dan danas mislim da sam pogrijesio sto nisam izasao i zatukao je necim.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:48 
Btw ja znam jednu koja je platila 40 km jer je isla ispod pasarele...drotovi u autu stali i kulturno joj napisali kaznu...

Edit:

Juce idem preko rebrovackog mosta prema Vrbanji, udaljen kombi ispred mene nekih 3-4 metra stoji na semaforu (oboje skrecemo lijevo), ja krenem naprijed da se priblizim kad odjednom je*eni retardirani idiot sa skuterom uleti sa desne strane izmedju mene i kombija, ajde da je sam nego debil vozi na skuteru ispred sebe dijete od nekiih 5-7 godina...jos seljacina govori "Sta sviras", nije mi zao idiota, ali kako ne misli na dijete...mislim stvarno lik kretencina zesca... :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 11:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Avg 2009, 10:44
Pokosio dječaka na skuteru, pa pobjegao
srijeda, 28 jul 2010 19:22

sn-sargovac-2Banjolučka policija privela je jedno lice pod sumnjom da je ford sijerom, juče oko 11.30 časova, teško povrijedilo maloljetnog D. V. (15) na skuteru, u naselju Šargovac, a onda pobjegao s mjesta nesreće, saznaje "Fokus".

Očevici tvrde da se radi o izvjesnom Kalabi, koji je odranije poznat policiji.

Iz Kliničkog centra u Banjoj Luci novinarima je potvrđeno da je dječak prošao s povredama leđa i vrata, zbog čega je smješten na Dječju hirurgiju.

Prema riječima mještana, koji su na mjestu nesreće pritrčali dječaku i polivali ga vodom da bi ga održali pri svijesti do dolaska vozila Hitne pomoći, dječak je prošao i s prelomom kažiprsta na ruci.

sn-sargovac-1Stric dječaka, Drago Vukelić, kazao je da je sivi ford sijera udario njegovog bratića s leđa i odbacio ga zajedno sa skuterom nekoliko metara, a vozač automobila se nije zaustavio, već se dao u bijeg.

- Dječak je krenuo skuterom do druga, a na putu ga je udario automobil koji se, po procjeni očevidaca, kretao brzinom većom od stotinu kilometara na čas. Svi koji su ovuda prolazili znaju da je put takav da se ne može voziti ni trideset kilometara na čas. Oni koji su vidjeli šta se dogodilo, kažu da vozač nije ni pogledao šta je bilo s djetetom. Naglo je ubacio u rikverc, a vidi se 30 metara trag grebana točkova kako je bježao unazad do prvog skretanja, gdje se okrenuo i pobjegao prema gradu - kazao je Vukelić.

Ubrzo nakon nesreće na mjesto događaja došlo je vozilo Hitne pomoći i odvezlo povrijeđeno dijete, a policija je izvršila uviđaj i nastavila rad na slučaju.
Prema riječima mještana, izvjesni Kalaba, koji stanuje nedaleko od mjesta gdje je skrivio nesreću, pa pobjegao, odranije je poznat policiji kao lice sklono konzumiranju droga i po vršenju krivičnih djela, a bio je i na izdržavanju zatvorske kazne. fokus.ba

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 12:25 
Nadam se da ce ga neko od familije lisiti zivota...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 12:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Šta će dječak na skuteru?Treba kazniti i njega i roditelje....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Па скутер може возит са 15-16.. нисам сигуран сад.
Калабу знам, само не знам је л` се ради о млађем или старијем...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 17:12 
I meni je nesto to poznato...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]