banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
subzero81 je napisao:
ne samo tu nego i na nesu pici slogan

:D imamo izdajnika u nasim redovima :D

Slogan BUDI BORAC je čini se (polu) zvaničan. Na dopisu iz FK Borac koji je otišao ka medijskim kućama piše BUDI BORAC

Lijepo.

A sutra drugovi, ja, pivo i moja prva i najveća ljubav na tv-u u ligi EVROPE. E ovo nisam sanjao ni u najluđim snovima.

A kad se sjetim svih onih neuspjelih pokušaja stvaranja 'velikog borca'. Koliko je godina prošlo od kad sam prvi put čuo tu floskulu.... uh 100 čini mi se :P

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
danas sam bio na zapadnoj trebini razglas montiran stolice vecina i pustene prve prskalice ulaz u vip ide kao i za stare loze

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Čađo je napisao:
E ovako! Majice koštaju svega 6,38 km. bez PDV-a, znači preko računa. To bi nam mogao kupiti taj momak što bi nam radio štampu.Ali nema puno izbora bijela, siva, crna sve to po nekoliko majica. Kaže momak da je najbolje da dođemo pa da se dogovorimo. Ako je neko zainteresovan neka se javi.

jel ne trebamo mi kupovati majice za stampanje? ovo je džabe...ima sebi da uzmem dvije i bijelu i sivu kad se oznojim po ovoj vrucini...hvala Čađo za info!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
batica je napisao:
Čađo je napisao:
E ovako! Majice koštaju svega 6,38 km. bez PDV-a, znači preko računa. To bi nam mogao kupiti taj momak što bi nam radio štampu.Ali nema puno izbora bijela, siva, crna sve to po nekoliko majica. Kaže momak da je najbolje da dođemo pa da se dogovorimo. Ako je neko zainteresovan neka se javi.

jel ne trebamo mi kupovati majice za stampanje? ovo je džabe...ima sebi da uzmem dvije i bijelu i sivu kad se oznojim po ovoj vrucini...hvala Čađo za info!

To je u slučaju da nam taj momak koji nam bude štampao majice kupi (žiralno) preko svoje firme. Sve bi se trebali dogovoriti sa njim.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Koliko se sjećam radilo je 39 reflektora kad sam ja bio na stadionu prije par dana!? Šta je sad?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
е људи занима ме да ли се ико чуо са овим момцима што су отишли синоћ?јесу ли стигли у берн и јел све у реду? :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A evo i dokaz. Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stanite, je li na zapad ide tekst FK BORAC... nekako mi preusko da sve to stane, a kako sam provalio desno od ulaza ide FK B i levo ORAC :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Prvo, tribine su trebale biti jednobojne, to sa pisanjem imena kluba je fazon seljackih klubova. Stvarno je sramota da je Dodik izgradio vec drugu dvoranu za svoju Igokeu,[list=][/list] a niko ovdje da izlobira da se bar odrade dodatne tribine (prica o novom stadionu je naucna fantastika ko autoputevi po srpskoj)
Nebi bilo lose da poslije utakmice navijaci zaspu jajima zgradu njegove vlade, cisto da mu poruce sta misle o njemu.

I ne treba se zanositi pricom o "Evropskom Borcu" imamo prosjecnu ekipu, i ako izvucemo castan poraz (ne vise od 2 gola razlike) bice dobro. Bio sam sad na sajtu Lozane, oni jesu druga liga, ali su doveli Selestinija i jos neke igrace za Evropu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 15:52 
Veteran
Veteran

Frisky_dingo moram reagovati.

Koliko se ja sjećam dogovor je da nema politike na ovoj temi!?

A oprosti ko si ti da nas 'učiš' da je seljački da nam na tribinama piše ime našeg kluba?

Opusti se...dođi nekad na trening...pogledaj kako ekipa radi....sjajno je ako si ti na sajtu lozane shvatio da su oni jači od nas. Mnogooo im za*eban taj sajt. :lol:

Aj' Borac

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema politike, naravno, samo predlazem posto se farba stadion i da se vlada malo ofarba :D

A pisanje naziva kluba jeste seljacki, mislim, koja je poeta, kao da nas obavjestavaju "ovdje igra Borac" :confused2:

Cisto informativno, da li vi znate koliki je budzet Igokee za sledecu sezonu u odnosu na Borac???

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:08 
Veteran
Veteran

Budžet Igokee me ne zanima. KK Borac je u problemu već godinama i teško je očekivati da ima sličan ili isti budžet kao ekipa koja naredne sezone igra NLB ligu. Usput tema je FK Borac.

Vidi ove 'seljake' iz Španije.

http://www.fussball-rekorde.de/wp-conte ... _nou_2.jpg

Ne poredim naš stadion sa njihovim ali čini mi se da i oni 'obavještavaju' o čijem stadionu je riječ. Toliko o tome.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahhaha :D pa dobro i to je nesto. Ako nemamo formu (stadion) imamo sadrzaj (natpis) eto nas u Evropi.

Borac je u problemima jer imamo monopolistu iz Laktasa koji sve uzima za sebe. Covjek koji je htio da ulazi u Borac je savjetovan od Cubre (Dodikovog covjeka od povjerenja) da preusmjeri u Igokeu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2009, 14:47
Sutra direktan prenos naseg Borca na RTRS-TV!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:39 
Veteran
Veteran

Lijepo od tebe Punisha a bajato 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Samo da potvrdim rijeci BrigateBL!

I ja sam se sinoc cuo sa Novakovicem sa RTRS-a. U 18.30 juce su obavijesteni od Medjunarodne razmjene iz Sarajeva da su uspjeli naci TV ekipu koja ce raditi prenos iz Lozane i nalog za kupovinu prenosa je bio potpisan i vracen vec za par minuta.

Naravno, svi nasi meilovi su dodatno uticali na sve ljude koji su zaduzeni za sport na RTRS-u da daju svoj maksimum sto se tice prenosa iz svice ali na nasu srecu, u posljednjim momentima uspjeli su da nadju ekipiu koja *dize* signal.

Zato sutra da uzivamo svi zajedno a i ja sam za majicu, samo javite gdje treba da se obratim, moze XXL za mene

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Mladi bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Vojvodine, Nemanja Bilbija, za srbijanski Sport je rekao da će predstojeća sezona prtoeći u njegovom znaku.

"Povreda je spriječila da pokažem sve što znam, ali predstojeća sezona biće moja", rekao je mladi bh. reprezentativac i dodao:

"Pripreme za predstojeću sezonu su jako teške, ali sve podnosim. Radim maksimalno i borim se za svoje mjesto u timu."

Prve pripreme po dolasku u Vojvodinu, one zimske, bile su u njegovom znaku, no ljetne ne prolaze baš najbolje, odnosno još uvijek se nije upisao u listu strijelaca, ali kako sam Bilbija govori, sve će doći na svoje.

"Sve će doći na svoje. Zimus sam davao golove kao najistureniji igrač, i ta pozicija mi najviše odgovara. Čim sam malo dalje od gola, pogotovo sa strane, kao da ne dolazim do izražaja. Trener odlučuje, a na meni je da radim i da najavim da je predstojeća sezona moja. Da ne razmišljam drugačije, ne bih ni igrao fudbal", zaključio je nekadašnji igrač banjalučkog Borca.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Tommy Vercetti je napisao:
Sad sam zvao da rezervisem, karte se NE MOGU rezervisati telefonom, vec se mora otici i uplatiti. Aj Borac :)

jebem im ja mater danas sam bio i nidje uprave ni nikoga

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]