banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 299 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2010, 15:25
-kada me neko prekine dok pricam,ne dopusta da zavrsim...toliko me to iznervira da odmah stanem i kazem:,,E sad' vise necu pricati,zavrsila sam sa tom temom!" a ako je neko nepoznat,fino se obratim:,,Izvinite,jel zelite da zavrsim ili ne?!!!"...uh a pukla bih ga odmah istovremeno :evil: :evil:
-nervira me kada dobijem poruku da pretplatnik nema dovoljno na racunu i moli da ga nazovem a znam da je kuci i ida ima fixni :evil:
-nervira me kada me ljudi iz Srbije pitaju,jel ono Prijedor,Banja Luka pripadaju RS ili Federaciji,gdje su tacno???Jbt,jesi imao geografiju,ja sam morala cijelu Srbiju znati- i to me vise ljudi pitalo...ccc :angry4:
-nervira me kada mi carinici cesto postavljaju jedno te isto pitanje,a sve im pise na vizi:tipa gdje putujes,zasto? :roll:
-nervira me kada mi pridje nabildani frajer i zavrne rukave da bih vidjela tetovazu i misice i pritom me gleda duboko u oci,ne bih li se ja rastopila..a nisam mu dala ni jedan 'znak' da mi pridje :angry4: ...ne razumijem zasto ljudi misle da su face,on znaci pridje svakoj djevojci koja mu se svidi na prvi pogled i ubjedjen da ima sanse jer je nabildan i folirant? :roll: to me bas nervira...ili meni izgleda takvi samo prilaze...

nemam nista protiv nabildanih momaka,nego vecinom te face ne znaju da sastave jednu recenicu i nemaju uopste smisla za humor-to znam iz iskustva :( :(

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
uh,sta me ne nervira,od bahatih konobara,braktih drskih teta na salterima,ufuranih med sestara po bolnicama(e one su ko one sto ih zoka spominjao,samo sto jos u sorcevima ne rade :lol: )nevaspitani ljudi,oni koji se ne kupaju a jos i se unesu u facu kad pricaju s tobom,e te bih na lomaci spaljivala bez da trepnem :lol: i svasta nesto jos ali to je vec druga prica sto sam ja zivcana i nervozna... :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Prije su me nervirale situacije kad te neko pita o tvom privatnom zivotu, pa mu ti lijepo ispricas sve, a on za dva dana pita isto...
Shvatih da ljudi ne slusaju jedni druge i da uopste nije bitno sta ces im reci...
Ali jos uvijek se nerviram kad sagovornik kad prica gleda u daljinu, zemlju, rijeku ljudi, bilo sta, a ne u mene kojoj se obraca.

Nerviraju me situacije kad neko ocekuje od tebe da nesto uradis a da ti pri tom ne kaze jasno sta hoce, pa onda zapocinje recenicu sa: "Kako nisi...", ili "Kako se nisi sjetila..." ovo cesto mati zna da mi radi
Nervira me kad u slivniku (ili kako se vec zove na dnu kade i lavaboa) vidim ostatak sapuna :angry4:
I izbija me kad neko umislja da zna sta meni tacno treba!

I sve bi to bilo super da ja umijem lijepo da odreagujem na to, pa vratim lopticu nazad, tako da me mozda najvise od svega nervira to sto ne znam reci "ma od*ebi!" :angry3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 11:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veca_vestica je napisao:
Ali jos uvijek se nerviram kad sagovornik kad prica gleda u daljinu, zemlju, rijeku ljudi, bilo sta, a ne u mene kojoj se obraca.

A možda je sugovorniku jednostavno lakše tako,lakše održava nit onoga što je htio da kaže?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E da i ovo!
Mrrrrzim kad se s nekim rukujem, a taj pruži meni ruku a gleda u sljedećeg čovjeka... ili kad mi pruži ruku kao mrtvu ribu koju ja treba da stegnem i pridržim inače bi mi ispala iz šake...

Kad se rukuješ ima da gledaš u oči i malo stegneš ruku, da se osjeti srdačnost, a ne...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Potpisujem sve sto je zoka rekao, osim onog sa prodajom knjiga :)
Najvise me nervira kad me neko pita:"Sto si nervozan?"... To me ubija u pojam.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Mene nervira što nikako ne mogu da skužim iza kojeg, od novih nickova, se krije Hugolina. :angry3:
Nervira me kada mi ljudi pružaju znojnu ruku, kada mi donesu mlako pivo, kada raja skida krvavu piletinu sa roštilja.
Nerviraju me ljudi koji imaju potrebu da me diraju po svježe obrijanoj glavi, još gori su oni što me, ničim izazvani, ljube.
Nerviraju me ljudi koji piju iz moje čaše... pa naruči gemišta, šta ti je??? Ali, neeee, pa on ne pije, on bi samo da malo pročisti grlo. I tako u svakoj turi. :confused2: Čim ja naručim novo piće - on se naljuti... Naravno ja ispadnem bezobrazan. :angry3:
Nerviraju me djevojke koje ne umiju sakriti razočarenje kada primijete da im se nisam obradovao.
Al`, uglavnom se ne nerviram :P
Još ovo... Kad mi kažu: "Šta ti je?", iako mi nije ništa... samo sam pospan, nezainteresovan za trenutnu temu ili prosto umoran... Kao da ja nemam pravo na to i kao da ja moram nekoga zabavljati. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:16 
Jesi ti to na avataru vjevericicuse?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Nisam, to je neki lik koji... zamalo pa liči na mene. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Kad neko mljacka dok jede.

Kako vrijeme prolazi (ovo čak i meni zvuči smiješno, jer imam 24 god. :D ) sve me manje stvari nervira, i sve je teže izbaciti me iz takta.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:22 
Mene inace nervira kad je neko ruljak sto se tice ponasanja...mislim kada mljacka, srce i sl...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ma sve to... kad se neko ponaša k'o svinja za stolom. Sad sam malo prelistala temu, nije mi se dalo prije, jer me nervira da čitam sve postove! :D :lol: Pljuvanje na ulici - za to šamarčinu i kaznu. Odvratno!!!!
Nerviraju me moje komšije, oooooooo... :roll: Evo sad opet lupaju, uh...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
@_zoka: Aha, moguce, ali ne mogu si pomoci :lol: Eto nervira me i sto neces da dodjes kad te zovemo na druzenje cetvrtkom i sto ne odgovaras na telefonske pozive :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veca_vestica je napisao:
@_zoka: Aha, moguce, ali ne mogu si pomoci :lol: Eto nervira me i sto neces da dodjes kad te zovemo na druzenje cetvrtkom i sto ne odgovaras na telefonske pozive :lol:

Tačno sam znao po tvojim statusima na FB da se smucaš ovuda....Samo nisam mogao provaliti pod kojim nickom..... :D
Što se tiče četvrtka,kad skinem jedno deset kila još onda i možda...Sa ovom težinom moja koljena to ne mogu podnjeti...I ono kratko je bilo pogubno...
To za tel pozive mi nije jasno.... :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
tensSa je napisao:
Talija je napisao:
Juče na pješačkom staje mi auto, ja prelazim i dođem do pola ulice i u to drugi dasa pretiče čovjeka koji mi je stao i još blene u mene, da me nije bilo sramota opsovala bih mu i dom i rod i sve od postanka do sad.

Tako je prekjuce lik opalio curu na po pjesackog...jos uvijek je u teskom stanju...
Kod Palasa, preksinoć!? Prolazio sam, vidio policajca ispred Palasa i neka auta ispred Ekvatora ali sam mislio da su se oni malo pukli u branik...
_zoka je napisao:
veca_vestica je napisao:

A možda je sugovorniku jednostavno lakše tako,lakše održava nit onoga što je htio da kaže?
Da...bar meni, uglavnom. Onda se sjetim da se to možda smatra nepristojnim i natjeram se da pogledam osobu u oči i onda i osoba krene gledati na drugu stranu i ja zaboravim šta sam počeo... I...
Vjevoricinus je napisao:
Još ovo... Kad mi kažu: "Šta ti je?", iako mi nije ništa... samo sam pospan, nezainteresovan za trenutnu temu ili prosto umoran... Kao da ja nemam pravo na to i kao da ja moram nekoga zabavljati.
Eh, ovo mi se stalno dešava.
Jedino to što mi od navedenog na prošle 3 stranice pada na pamet da me eventualno nervira, pošto sam inače kao mrtav ljenjivac i imam nizak pritisak (:lol:) tako da mi baš ne ide nerviranje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:07 
Citiraj:
Kod Palasa, preksinoć!? Prolazio sam, vidio policajca ispred Palasa i neka auta ispred Ekvatora ali sam mislio da su se oni malo pukli u branik...

Jok, kod parka Mladen Stojanovic, ispred one kafane "kum".

Cura je jos uvijek u teskom stanju.

Citiraj:
БAЊAЛУКA - Бањалучанка Ирена Ш. (31) тешко је повријеђена у саобраћајној несрећи, када је у понедјељак увече ударило за сада непознато возило у улици Младена Стојановића, сазнаје "Глас Српске" од извора блиског истрази.

Возач је ударио Ирену Ш. и побјегао са мјеста саобраћајне несреће. Дјевојка је са тешким повредама пребачена на лијечење у Клинички центар Бањалука. Полиција води истрагу и трага за возачем. Н. Т.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nervira me saobracaj, saobracaj i samo saobracaj ostalo lagano iskuliram, za kasnjenje vratim duplo drugi put jednostavno se ne pojavim na dogovoreno mjesto.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Daaa.
Nervirala me je moja drugarica. Na moru joj ponudim da kupim one male krofne Mini-fini. I ona nece. Cim moji budu gotovi eto ti njene ruke u mojoj porciji i uzme mi prvu krofnicu :( Onda mi se ni ne jede....

Al' malo sutra :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Eh mene prije par dana iznervirala djeca (tuđa naravno, ja ih nemam). Preko puta mene je neka njivica, vlasnica te površine je u Italiji i vrlo rijetko se pojavljuje. Djeca iz komšiluka su sebi skontala da im je to dobar fudbalski teren.
Ja bih predveče, kad zahladi, sjedila vani pred kućom, odmarala ili čitala neku knjigu ali... to nije moguće od njihove vriske i dernjave :confused3: :confused3: :confused3: . Dječurlije ima oko 15-ak i kad počne psovanje, svađanje, tuča ....joj :angry4: , nema šanse da odmaram. Izludiću.

A inače nisam osoba koja se često i mnogo nervira , to se dešava vrlo rijetko ali kad mi ovako narušavaju mir ..pošizim :angry4: ...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tweety je napisao:
Eh mene prije par dana iznervirala djeca (tuđa naravno, ja ih nemam). Preko puta mene je neka njivica, vlasnica te površine je u Italiji i vrlo rijetko se pojavljuje. Djeca iz komšiluka su sebi skontala da im je to dobar fudbalski teren.
Ja bih predveče, kad zahladi, sjedila vani pred kućom, odmarala ili čitala neku knjigu ali... to nije moguće od njihove vriske i dernjave :confused3: :confused3: :confused3: . Dječurlije ima oko 15-ak i kad počne psovanje, svađanje, tuča ....joj :angry4: , nema šanse da odmaram. Izludiću.

A inače nisam osoba koja se često i mnogo nervira , to se dešava vrlo rijetko ali kad mi ovako narušavaju mir ..pošizim :angry4: ...

Djeca ne bi smjela nikome da smetaju pogotovo djeca koja se igraju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 299 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]