banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jul 2010, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislis da se ne bi provlacilo po medijima da je on u kombinaciji :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Па и не би. До прије неки дан нисмо имали лову за њега. С друге стране, обештећење за њега је 0 еура. Мислим да би и он пристао на један једногодишњи уговор.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znam, lozenje je to, ali bila bi odlicna fora da to urade

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Мислим да би и он пристао на један једногодишњи уговор.

Teško bigman... Pantelićev ugovor sigurno vrijedi oko 700.000 do miliona, za godinu dana, što je za Zvezdu, čak i sa Gaspromovim sponzorskim ugovorom, astronomska suma. A on nije dao ni najmanju naznaku, da bi mogao da se vrati. Eventualno, ukoliko ne postigne dogovor ni sa jednim drugim klubom, ali i to je malo vjerovatno. Prvi put kad se vratio imao je oko 25 godina i trebalo mu je da se vrati u formu. Sada sa 32, vjerovatno će ganjati priliku za neki jači ugovor, za sam kraj karijere.

Povratak Milovanovića - povratak Nevidljivog?

Dečko koji je sve svoje kvalitete pokazivao u prvih desetak minuta meča, a potom se redovno gubio na terenu, do te mjere da je komotno mogao i da izađe, a da se njegovo neprisustvo i ne osjeti. No za većinu sadašnjih "kreativaca", kojima raspolaže naš vizionar Dostanić, izmislio je fudbal. Problem je što i on, pored činjenice da mu ne sporim da je pravi Zvezdaš, ima tek 26 godina i priliku za još pokoje dobro devizno uhljebljenje, što znači da je za njega u Zvezdi, plafon jedna sezona i potom prodaja... Opet se bojim tih kratkoročnih rješenja.

Inače, vidim da Lukić opet pokreće neku istragu. Sad, kako je Gasprom generalni sponzor, u to ima da se uključe i KGB-ovi agenti...
Mada se meni čini da još čekamo rezultate istrage o prodaji Uroša Ćosića. Ako se ne varam digla se kuka i motika, ja sam očekivao najmanje giljotiniranje i vješanje krivaca za reproduktivne organe, negdje ispred Marakane, a ono ništa.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Значи, од повратка Пантелића нема ништа. Све је већ речено, најбитније је то што он реално може одиграти и ову сезону на високом нивоу у некој од најјачих лига Европа + хоће паре и уговор на најмање двије године. Ал кад би се вратио, не знам, лудилооооооооооооо... Лијепо је маштати :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 07:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Па логично да човјек који је на овом Свјетском првенству дао више голова од Месија, Каке и Рунија заједно... жели то да уновчи.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Мислим да би и он пристао на један једногодишњи уговор.

Teško bigman... Pantelićev ugovor sigurno vrijedi oko 700.000 do miliona, za godinu dana, što je za Zvezdu, čak i sa Gaspromovim sponzorskim ugovorom, astronomska suma. A on nije dao ni najmanju naznaku, da bi mogao da se vrati. Eventualno, ukoliko ne postigne dogovor ni sa jednim drugim klubom, ali i to je malo vjerovatno. Prvi put kad se vratio imao je oko 25 godina i trebalo mu je da se vrati u formu. Sada sa 32, vjerovatno će ganjati priliku za neki jači ugovor, za sam kraj karijere.
Povratak Milovanovića - povratak Nevidljivog?

То је тачно. Али Миловановић, нпр. има уговор до пола милиона годишње. Кад је одлазио из Звезде, имао је 230.000. Сада ће играти за неку цифру између. Ако на то додамо да ће и за њега бити плаћено обештећење, није то онда велика разлика од Пантиних 700к- до милион. С тим што са њим добијамо много више.
С друге стране, Миловановић никад није имао храброст да преузме одговорност. Алиби играч, а капитен. Имао је солидан шут, на тренинзима су увијек говорили да је најбољи, на терену никад. Звали су га невидљиви, с разлогом. Можда се нешто промијенило у глави овог момка, јер једино тако се имамо чему надати од њега.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 09:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ljudi nije Pantelic, Igra je bila oko povratka Mrdje, radilo se u tajnosti zbog Vojvodine. Trebao je navodno imati ponudu iz NJemacke dobiti papire za prelazak i platiti obestecenje. Nakon toga bi transfer kao propao a on bi zavrsio u Zvezdi.. Medjutim nisu uspjeli

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И драго ми је због тога. Мрђу ни под разно не бих желио. Што због тога што је лајао к`о пас против Звезде, што због тога што је пањ најобичнији и још што би тражио омање брдо лове. Далеко му лијепа кућа.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Milovanović opet u Zvezdi. Definitivno

Dejan Milovanović definitivno se vraća u Crvenu zvezdu, saznaje MONDO. Igraće kao pozajmljen igrač Lensa.

Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje. Vraća joj se bivši kapiten, Dejan Milovanović, sa dve godine iskustva igranja u inostranstvu.
Od ranije je poznato da su se 26-godišnji vezista i crveno-beli dogovorili o novoj saradnji, ali je trebalo da "zajednički jezik" nađu i Lens i Zvezda. Sada se i to dogodilo, saznaje MONDO.
Milovanović će sledeću sezonu provesti u "starom jatu" kao pozajmljen igrač francuskog prvoligaša, a dogovor je da Lens isplaćuje veći deo finansijskih obaveza prema igraču.
Milovanović je Zvezdino dete, a u Francusku se preselio 2008. Od tada je odigrao 40 utakmica za Lens i postigao dva gola.
Tako je nastavljen trend povratka pečalbara u srpski fudbal. Pre Milovanovića u Zvezdu se vratio Ognjen Koroman, kao i Duško Tošić, koji je Beograd, preciznije "romantičare", napustio pre četiri godine.
I s druge strane Topčiderskog brda je slična situacija. Ovog leta su se vratili Ivan Stevanović iz Sošoa (na jednogodišnju pozajmicu) i Radiša Ilić (doduše ne direktno iz inostranstva već iz Borca), zimus je iz Salcburga stigao Saša Ilić, pre godinu dana iz Nemačke i Mladen Krstajić...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na internetu potrazite Aleksandar Belavskog ili nesto slicno napadaca on bi mogao kod nas on treba doci u Sloveniju na probu uprkos svim naporima nisam saznao ime napadaca iz KOnga

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL = Adžić? Druže, ti sve znaš :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 16:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Samo sam ostao u kontaktu sa momcima iz grupe posto sam ja sad vise simpatizer 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ma samo nastavi da nas informišeš :wink: Ti si brži od svih portala. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Kapiten Bomba se vratio , znaci dupla kruna!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Citiraj:
Brazilski napadač Aleks Dionisio de Karvaljo (24), priključio se pripremama Crvene zvezde u Sloveniji u utorak 13. jula, na kojima će pokušati da se izbori za crveno-beli dres. Reč je o fudbaleru, koji je pored Brazila, nastupao još u Portugaliji i Kuvajtu, gde ga je trenirao Stanislav Karasi. Prilikom intervjua za zvanični sajt FK Crvena zvezda, u prevođenju je pomagao Kadu, uz pomoć kojeg smo došli do prvih Aleksovih utisaka po oblačenju Zvezdine trening opreme.

-Prilikom prvog kontakta sa predstavnicima Crvene zvezde, shvatio sam koliko je ovo veliki klub. Na treningu sam se uverio da ima dosta kvalitetnih fudbalera i da nije lako igrati u Crvenoj zvezdi. Igrači su me prijatno dočekali i vidim da svi imaju veliku želju da se izbore za mesto u timu, jer je konkurencija velika. Uslovi za rad su odlični, što će mi sigurno pomoći da se dokažem – izneo je svoje prve impresije Aleks.

O Crvenoj zvezdi je čuo dosta lepog, ali nije imao priliku da gleda najtrofejniji srpski klub.

- Iskren da budem, nisam puno upoznat sa igrama i rezultatima Crvene zvezde. Ono što sam čuo od trenera Karasija je da je Crvena zvezda bivši evropski i svetski prvak. Mogu samo da zamislim kakvi su igrači tada igrali kada su ovi ovako dobri – iskren je Aleks.

Dani koji dolaze, u kojima će Aleks imati priliku da se dokaže i na prijateljskim utakmicama, doneće odgovor na pitanje da li Zvezda dobija još jednog Brazilca.

- Imam veliku želju da se dokažem, jer se ovakva prilika retko dobija. Igranje za tim koji u narednoj sezoni ima velike ambicije znači i svakom igraču koji se u njemu nalazi. Nadam se samo da ću brzo nadoknaditi izgubljeno, s obzirom da zbog letnje pauze nisam trenirao nekoliko nedelja – zaključio je Aleks.

http://www.crvenazvezdafk.com/brazilac-aleks-stigao-na-pripreme-3601-c10-video.htm

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јако ми је драго због повратка Миловановића, узоран капитен, и прави Звездаш! Сад да ли ће поново задужити траку не вјерујем, ипак би било мало неозбиљно према Ђорђевићу. У сваком случају респектабилан тим!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Drugi tim porazen od Redinga 1-3. Igrali su prvi put u tom sastavu (vjerovatno i posljednji) i ne mogu vjerovati da su ljudi odmah poceli psovati. Igramo sa cetiri omladinca protiv engleskog drugoligasa i ljudi nezadovoljni kako oni nisu pobjedili...
Veceras prvi tim protiv Irana

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3aAi1Cgvj0E[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Brigate BL je napisao:
Veceras prvi tim protiv Irana

1:1 са Ираном: http://www.crvenazvezdafk.com/src/crven ... -video.htm

На дну има клип са утакмице. Вилотић дао го,а затим скривио пенал, зицери Коромана и Јевтића.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]