banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 299 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2010, 18:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nerviraju me ljudi koji 21:25 uđu u knjižaru ispod poluspuštene rešetke i hoće da razgledaju i još se uvrijede ako im za pet minuta kažem da zatvaramo...
Nerviraju me oni što su došli sa strane,tipa HR,Srbija,Švecka i smatraju da ja treba da primam evre ili čak njihovu valutu (kad me pita primam li kune ili dinare,ubio bi ih momentalno),jbt,je l i kući plaćaju stranom valutom...
Nervira me kad neko neće da kupi knjigu ako je na ćirilici ili još gore,ako je na ijekavskom.....Nauči stoko...
Nervira me kad stojm na semaforu i neko me zabiđe sa lijeve strane i skrene desno....ili kad misli da mu se trebam smaknuti ako ima super auto....Umri!
Nerviraju me osobe koje hodaju po zatvorenoj prostoriji neskidajući sunčane naočale.....Još kad mi se obrate....... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 19:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nerviraju me ribe koje me gledaju sa visine,a nemaju apsolutno ni jedan razlog za to....em su glupe,em su sve trule-mlohave ali nekako kontaju da ako su se natakarile na štikle,stavile kilo pudera i obukle šotrsić,koji im btw stoji kao kravi sedlo,da su ekstra pi.ke i da ja treba da se,u najmanju ruku,onesvjestim kada ih vidim.J3bala ih Ceca,JK,Farma i cio Grand.....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 19:07 
_zoka je napisao:
Nerviraju me ribe koje me gledaju sa visine,a nemaju apsolutno ni jedan razlog za to....em su glupe,em su sve trule-mlohave ali nekako kontaju da ako su se natakarile na štikle,stavile kilo pudera i obukle šotrsić,koji im btw stoji kao kravi sedlo,da su ekstra pi.ke i da ja treba da se,u najmanju ruku,onesvjestim kada ih vidim.J3bala ih Ceca,JK,Farma i cio Grand.....

x2

Glupace... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
uh...ovdje bi spisak bio prilično dugačak,u zadnje vrijeme imam kratak fitilj..ali nešto što mi u djeliću sekunde digne pritisak je ljudska nevaspitanost i nekultura. npr: udavila bi momentalno osobu koja pljune na ulici! a to viđam svakodnevno! da ne govorim o jačem polu koji se ne ustručava u po bijela dana u centru grada stati na ugao zgrade,ili kod drveta u parkiću, i olakšati se..ljudi okolo šetaju,djeca se igraju na 2 metra od njih ali kao da je to bitno! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja to olaksavanje na javnom mjestu rijedje vidjam, u subotu sam provalio vozaca busa na staroj autobuskoj kako urinira uz prednju lijevu gumu svog autobusa. Plakanje :lol: Ali pretpostavljam da nije mogao vise ni sekund da trpi pa bolje da se olaksa tu nego u gace :lol:

Al' da je nekulturno, jeste...

+ sto je nedavno jedna mlada majka dovela petogodisnje dijete da urinira ispod mog prozora. I to je valjda OK. Ja se nisam iznervirao...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Nervira me sama nervoza.Od pomisli na nju se odmah iznerviram.Evo sad sam se iznervirao,bjezte mi s puta ..grrrrrrr

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Walker je napisao:
Ja to olaksavanje na javnom mjestu rijedje vidjam, u subotu sam provalio vozaca busa na staroj autobuskoj kako urinira uz prednju lijevu gumu svog autobusa.

Nemoj tako - čovjek označava teritoriju :lol:
Mia se izbila što ne može da isprazni mjehur na otvorenom kada se zacuga s rajom :lol: :lol: :lol:
Ništa ljepše nego pljuvati i pišati u javnosti, još kad dobro prdekneš - milinčuga :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Vjevoricinus je napisao:
Walker je napisao:
Ja to olaksavanje na javnom mjestu rijedje vidjam, u subotu sam provalio vozaca busa na staroj autobuskoj kako urinira uz prednju lijevu gumu svog autobusa.

Mia se izbila što ne može da isprazni mjehur na otvorenom kada se zacuga s rajom :lol: :lol: :lol:
Ništa ljepše nego pljuvati i pišati u javnosti, još kad dobro prdekneš - milinčuga :lol:

Pogotovo kad pustis goluba onako saftno na ivici proljeva.Narocito u gradskom prevozu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Vjevoricinus je napisao:
Walker je napisao:

:lol: :lol: :lol: pucam od ljubomore :) ali nije riječ o takvim situacijama

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
hm, nekad sam bila tolerantnija- sad pucam na svaku sitnicu, uzasno me nervira nekultura, primitivizam, postala sam pravi fasista, nemam volje da komuniciram sa ljudima koji su npr. nepismeni, neobrazovani, nekulturni, pokusavam ih otkaciti sto prije kad naprave pravopisnu gresku- pocela sam svrstavati ljude u takve banalne kategorije, valjda su to godine. ma u posljednje vrijeme me nervira sve sto ne ide u moju korist. strasno! :evil:

nije problem, slobodno mi preporucite strucnu pomoc... heh

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
tensSa je napisao:
_zoka je napisao:

x2

Glupace... :D :D :D

ајој то.
свака част мајсторе, ово сам заборавио. :D

кад себи умисли да је неки клинац.. уфф.. шамар одмах.
ливада обична, добра само за пружит се по њој.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
_zoka je napisao:
Nervira me kad stojm na semaforu i neko me zabiđe sa lijeve strane i skrene desno....ili kad misli da mu se trebam smaknuti ako ima super auto....Umri!

Ovo me podsjetilo da me nervira kada ljudi skreću udesno a ne daju žmigavac, i ti onako stojiš i čekaš da se uključiš jer kontaš da on ide pravo i on ladno skrene, u fazonu ne siječem ničiju traku, ne treba mi žmigavac :angry1:

Takođe me nervira kada ljudi, na mjestima na kojima bi to trebalo, ne koriste č,ć,ž,dž,š a najčešće đ i umjesto čega pišu dj. Na primjer na reklamama, brošurama, raznim dokumentima.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 06:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

seven of nine je napisao:
hm, nekad sam bila tolerantnija- sad pucam na svaku sitnicu, uzasno me nervira nekultura, primitivizam, postala sam pravi fasista, nemam volje da komuniciram sa ljudima koji su npr. nepismeni, neobrazovani, nekulturni, pokusavam ih otkaciti sto prije kad naprave pravopisnu gresku- pocela sam svrstavati ljude u takve banalne kategorije, valjda su to godine. ma u posljednje vrijeme me nervira sve sto ne ide u moju korist. strasno! :evil:

nije problem, slobodno mi preporucite strucnu pomoc... heh

Uskoro ćeš obrijati glavu i ni jedna djevojka ti neće biti dovoljno dobra... Svi u raji će ti ići na živce i najviše ćeš gotiviti ljude koji rijetko dalaze. Za par godina ćeš se naviknuti na dva prazna mjesta sa svoje lijeve i desne strane i uživaćeš u miru i tišini... :lol:
Moj ti je savjet da se pod hitno ratosiljaš takvih osjećanja, da treniraš toleranciju i da na sve gledaš kroz šalu... Bilo bi dobro i da se poliješ vrelom vodom ili da se samokazniš na neki drugi način, te da, u mjesecima koji slijede, otkivaš ljepotu jednostavnog življenja, bez bola, straha i agonije. :wink: Doduše, i sex pomaže. 8)
P.S
Inače, kad ne znaš šta ti je, potraži kakav sexsić... uvijek kreni od toga - uglavnom se na tome i završi. :cat: :lol:

Vidiš, ja volim da pametujem i strašššššno me nerviraju ljudi kojima to smeta. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 06:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
...me nervira kada ljudi, na mjestima na kojima bi to trebalo, ne koriste č,ć,ž,dž,š a najčešće đ i umjesto čega pišu dj...

Hmmm...
Mislim da bi bilo idealno da se ti Sedmica nađete u Kazamatu i da, u intimnijoj atmosferi, uz koje osvježavajuće piće ili rashlađen desert sa puno ruma, proćakulate o svjetskoj monetarnoj krizi, problemima na naftim platformama, međuljudskim odnosima, ljudskim pravima... 8) :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E da, sjetih se i ovog... nije da me nervira nego mi je odvratno kad se neki muškarac zanese i na javnom mjestu počeše jajca... ili kad, na moru i bazenu prilikom izlaska iz vode, ta ista jajca cijedi (cijedi vodu iz šikare pubičnog brežuljka).

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Talija je napisao:
E da, sjetih se i ovog... nije da me nervira nego mi je odvratno kad se neki muškarac zanese i na javnom mjestu počeše jajca... ili kad, na moru i bazenu prilikom izlaska iz vode, ta ista jajca cijedi (cijedi vodu iz šikare pubičnog brežuljka).

:roll: :roll: :roll: slažem se i mene to jako nervira.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
blaf77 je napisao:
- kad mi neko upadne u rijec, tj. prekine me na pola, i to posebno kad odgovaram na pitanje koje mi je postavio. Zato volem forum, nemos' me prekinuti nikako
- kad stojim u redu sa 4-5 ljudi i neko prodje pored nas kao da ne postojimo, onda se sav najezim u milisekundi
- bahatost u saobracaju - sklonim se covjeku da se isparkira i on umjesto da ide jos metar nazad pa da stanem na njegovo mjesto on stane i blica mi da mu se sklonim napred 10 metara. Da ne spominjem da vozi passata, reci cete da sam pun predrasuda.

x2

Ali me najvise nervira saobracaj. Na opasnim autima nemaju zmigavca i sad se ne mogu sjetiti sta jos sve (nanervirala sam se vec :mad: )

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juče na pješačkom staje mi auto, ja prelazim i dođem do pola ulice i u to drugi dasa pretiče čovjeka koji mi je stao i još blene u mene, da me nije bilo sramota opsovala bih mu i dom i rod i sve od postanka do sad.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:13 
Talija je napisao:
Juče na pješačkom staje mi auto, ja prelazim i dođem do pola ulice i u to drugi dasa pretiče čovjeka koji mi je stao i još blene u mene, da me nije bilo sramota opsovala bih mu i dom i rod i sve od postanka do sad.

Tako je prekjuce lik opalio curu na po pjesackog...jos uvijek je u teskom stanju...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Talija je napisao:

Tako je prekjuce lik opalio curu na po pjesackog...jos uvijek je u teskom stanju...

Dobro sam prošla.
Inače, kad sam vidjela kako je izletio ukopala sam se na sred pješačkog, on malo usporio i kad je vidio da ne mrdam dodao gaščinu i nastavio dalje.

Spoiler:
A 20 metara od tog pješačkom na isti takav način se tip zaletio, udario u dosta slabije auto i na licu mjesta usmrtio muža i ženu.

Idiotu nije bilo ništa (vozio pasat) a dvoje u fordu su ubijeni.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 299 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]