banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Oće li biti još stolica na istoku ? Onaj iz Širokog što je rekao da ih ima 4022 kaže da se može staviti još 300-400 max.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
borcev_navijac je napisao:
oni koji nece ici u lozanu, a posto nece biti tv prenosa, nek pokusaju pogledati prenos na ovom linku, tu su n ajavili prenos

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Sretan ti put u zemlju satova, sira i čokolade i da svi budemo zadovoljni sa rezultatom, javi nam se u srijedu naveče, čekaćemo tvoje utiske ovdje... :D

hvala ti, da najvjerovatnije cu ici tamo nekako :) a ako budem isao naravno da cu vam se javiti sa utiscima , zar nisam uvijek :)

nego reci miti, jesi li ti mislio na istu dilemu na koju sam i ja mislio i jesi li ti vidio stupara , sta ti mislis o njegovoj igri na treningu ?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Čađo je napisao:
Oće li biti još stolica na istoku ? Onaj iz Širokog što je rekao da ih ima 4022 kaže da se može staviti još 300-400 max.

da ti pravo kazem, nemam pojma :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
oni koji nece ici u lozanu, a posto nece biti tv prenosa, nek pokusaju pogledati prenos na ovom linku, tu su n ajavili prenos

Sretan ti put u zemlju satova, sira i čokolade i da svi budemo zadovoljni sa rezultatom, javi nam se u srijedu naveče, čekaćemo tvoje utiske ovdje... :D

Kada nam naš predsjedink dođe... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
sudeci po jucerasnjem treningu i ja bih rekao da maric ima samo jednu dilemu, jer poceli su kao starteri avdukic, stupar, trivunovic, petric, benovic, stanceski, raspudic, mikic, muminovic, vukelja, nikolic.

i onda je promjenio desni bok i stupara stavio u drugu ekipu a zarica u prvu na poziciju desnog beka
.

sudeci po treningu sa stuparom se nesto desava ni blizu onog stupara na kojeg smo0 navikli, da li je to zato sto se osjeca sigurnim jer nema konkurenciju na svom mjestu ili nesto drguo ne znam, ali mislim da je bas ta pozicija maricu problematicna sad.[/quote]

Trening možda nije pravo mjerilo ali čini mi se da smo malo pretjerali sa gomilanjem igrača na lijevom boku a desni smo što spletom okolnosti što uzdajući se u Stupara pomalo zaboravili. Možda je manjak koknkurencije u timu opustio Stupara ali isto tako znam da Žarić jednostavno nije u stanju igrati na poziciji desnog beka, ali koliko se moglo vidjeti u dosadašnjem boravku Džimija u Borcu isti misli da je Žarić polivalentan igrač :lol:

Nema dileme......imamo ekipu za titulu. Moram reći da bi sve osim toga bio čisti neuspjeh....e sad Zorane ti vidi :evil3:

Evo da i ja poželim srećan put i povratak iz Švajcarske!
Nadamo se pozitivnim vijestima i dobrom rezultatu...

Još jedno pitanje za borcev_navijac. Ima li još vremena da se pojača taj desni bok? Može li muminović eventualno sam držati stranu?
Šta je sa Stevanovićem? 100 % ostaje u Vojvodini ili ostaje nešto % da bi mogao ostati? eh da nije ovo samo JEDNO pitanje

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
sudeci po treningu sa stuparom se nesto desava ni blizu onog stupara na kojeg smo0 navikli, da li je to zato sto se osjeca sigurnim jer nema konkurenciju na svom mjestu ili nesto drguo ne znam, ali mislim da je bas ta pozicija maricu problematicna sad.

Ma proradiće on. Juče je stvarno bilo vruće, svaka im čast kad mogu trčati po onoj vrućini trebali su pomjeriti trening poslije 19.

Danas čitam u Blicu kao Puzi blizu Sarajeva! :confused1:

Dali je neko zvao da rezerviše karte ja sad planiram? Koliko se može najviše rezervisati pošto su mene zadužili u raji da to uradim?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47

hvala ti, da najvjerovatnije cu ici tamo nekako :) a ako budem isao naravno da cu vam se javiti sa utiscima , zar nisam uvijek :)

nego reci miti, jesi li ti mislio na istu dilemu na koju sam i ja mislio i jesi li ti vidio stupara , sta ti mislis o njegovoj igri na treningu ?

Da to je jedina dilema kod marića, očigledno, ali ne zbog nekog odnosa Stupara prema igri, mislim da je više u pitanju to što je Stupar nešto ofanzivniji od Žare i dosta mu teško pada kočnica koju dobija od marića, a to je ta da igra samo do centra i ništa preko, a on ponekad ima ambicija da malo pređe na protivničku polovinu, dok je kod Žare dosta jasnija situacija, on i onako ne voli preko centra da ide zbog trčanja i umaranja, pa je on vjerovatno sa te strane "poslušniji" od Stupara...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 10:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01

Da to je jedina dilema kod marića, očigledno, ali ne zbog nekog odnosa Stupara prema igri, mislim da je više u pitanju to što je Stupar nešto ofanzivniji od Žare i dosta mu teško pada kočnica koju dobija od marića, a to je ta da igra samo do centra i ništa preko, a on ponekad ima ambicija da malo pređe na protivničku polovinu, dok je kod Žare dosta jasnija situacija, on i onako ne voli preko centra da ide zbog trčanja i umaranja, pa je on vjerovatno sa te strane "poslušniji" od Stupara...[/quote]

Ma jasno je da Marić nije oduševljlen bekovima koji 'imaju izlete' na protivničku polovinu a mislim da je Puzigaća pravi primjer.
Oprostite na ponavljanju ali Žarić nije igrač koji može igrati poziciju desnog beka. Neću spominjati nogu kojom žarić igra mada čini mi se da Džimi baš i ne haje za to. Vidjećemo....

Neko napisa da Puza ide u Sarajevo. Ne vjerujem. Puza je odradio ljekarske preglede i zdrav je pa je Džimi konstatovao da će 'ipak' morati računati na njega.
Moram spomenuti Marka Maksimovića i nadam se njegovom što bržem oporavku!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 12:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Dali je neko zvao da rezerviše karte ja sad planiram? Koliko se može najviše rezervisati pošto su mene zadužili u raji da to uradim?

Ne znam koliko najviše možeš rezervisati,ali znam princip po kojem ćeš to uraditi. Odes u sekretarijat kluba ,za one koji ne znaju gdje je,idu na ulaz pored caffe bara "Stadion",pa uz stepenice (nemojte da vas zbuni mnogo bauštelaca kojih je tamo ovih dana kao mrava)kad se popnete uz stepenice idete hodnikom pored svih onih kancelarija atletskog kluba,Područnog saveza i jos desetak vrata i kad dodjete do vrata na lijevoj strani pored radijatora na kojima ima samo grb FK Borac i na kojima ne pise ništa,udjete,vjerovatno će vas dočekati dvije cure,date im ličnu kartu i ODMAH platite sve ulaznice koje rezervišete...Dobićete priznanicu na svoje ime,sa kojom ćete na dan utakmice na biletarnici moći podići karte već od 8 ujutro...Nadam se da sam nekome pomogao.

PS Pošto se odmah plaćaju,možda nije ni ograničen broj rezervacija.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 12:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
sad sam pricao sa Maricem on ocekuje jos dva pojacanja
MIlutinovic i Kujundzic ne dolaze

Momcima nek je sa srecom i ovima sto idu veceras :) da nas dostojno predstave u Evropi

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Brigate BL je napisao:
sad sam pricao sa Maricem on ocekuje jos dva pojacanja
MIlutinovic i Kujundzic ne dolaze

Momcima nek je sa srecom i ovima sto idu veceras :) da nas dostojno predstave u Evropi

znas li koga sve vodi u Svicu?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bio je spisak u novinama na ynam sad se bas ne sjecam svih imena

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јесу почели стављати столице на запад?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Rezervacije mogu i na telefon 051-301-793. Tako pise u oglasu

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Јесу почели стављати столице на запад?

još nisu,ali već je sve spremno,znači danas-sutra...
Citiraj:
Rezervacije mogu i na telefon 051-301-793. Tako pise u oglasu

znam da piše,ali ipak mislim da se rezerviše ovako kako sam gore napisao,a i ozbiljnije je ovako nego telefonom,sigurnije....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Cao svima. Treba mi pomoc, ne mogu da ubacim slike a imam par zanimljivih, pa ako moze neko ukratko da mi objasni da ne trazim po forumu, nemam vremena ? :) Hvala :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
znam da piše,ali ipak mislim da se rezerviše ovako kako sam gore napisao,a i ozbiljnije je ovako nego telefonom,sigurnije....[/quote]

Bolje je licno svakako,samo se nadam da nece biti svercovanja na tribine kao uvijek. Kad se sjetim samo Borac igra 1.ligu R.S mozda 2000/01 ili cak i ranije a baja dolazi mercom pred ulaz i onom loli sto cijepa karte kao aj zibje ja sam taj i taj aaaa. Prosle sezone na tribinama 7000 a ono prodatih karata 3500 a svi kao puni usta ljubavi

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
dobro ti nama dosao! Sve nas je vise.

E ovako

odes na adresu> http://imageshack.us/

onda odredis slike na svom racunaru i Upload now

dobijes http slike

vratis se na forum i [img]http%20slike[/img]

Nisam ni ja znao! Mislim da ces se snaci

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
otkud sada da kujundzic ne dolazi

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 14:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
zli mrkvić, Hvala za pomoc i za dobrodoslicu :)

Nadam se da sam uspio:)
Evo par slicica sa visine 8)

Slika

Poslednji put menjao iskusniborcevac dana 13 Jul 2010, 14:33, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]