banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Posto Lesinari idu u Lozanu vjerujem da ce biti odvojeni od ostatka navijaca, cuo sam i ja da hoce ovi drugi da dodju ali treba ih iskulirati :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ništa me od njih ne bi iznenadilo, eno tamo jedva čekaju da bih zaigra u BL. Sve su to paćenici 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Brigate BL je napisao:
Posto Lesinari idu u Lozanu vjerujem da ce biti odvojeni od ostatka navijaca, cuo sam i ja da hoce ovi drugi da dodju ali treba ih iskulirati :)

Dobro to biće odvojeni nije to preveliki problem, ali ako bi ti nepoželjni "navijali" za Borac pa pravili nerede vjerovatno nama ide kazna bez obzira što nisu organizovano iz Banjaluke. Ne znam tačno da li je tako ali nešto gledam po reprezentaciji našoj ili po našim klubovima kad god neko u inostranstvu od naših sipmatizera napravi incident u naš Savez odnosno klub dođe račun. Možda klub treba upozoriti UEFA na to a takođe i organizatore utakmice pa da se mi odmah ogradimo od njih i da se zna da nemaju nikakve veze sa nama :angry1:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
ма мислим да неће бити проблема што се тога тиче.,ови бхф знају ко је борац и шта је,а знају и какви су закони у швици,мислим да нису толико малоумни да праве себи проблеме :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 13:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pretpostavljam da niste gledali ovo,pogledajte kakve je Mumi prošlog ljeta zabijao golčine u Evropi,nadajmo se da će nastaviti u istom stilu i ovog ljeta.

http://www.youtube.com/watch?v=1Eemey4Sk1o

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borat je napisao:
ма мислим да неће бити проблема што се тога тиче.,ови бхф знају ко је борац и шта је,а знају и какви су закони у швици,мислим да нису толико малоумни да праве себи проблеме :)

E moj druže prave oni probleme širom Evrope kad igra njihova reprezentacija pod izgovorom da Savez bude što više kažnjen, pogotovo sa bakljama, oprez nije na odmet sa njima se nikad ne zna. Mada konstatacija da to mogu raditi maloumn stoji u potpunosti

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Pretpostavljam da niste gledali ovo,pogledajte kakve je Mumi prošlog ljeta zabijao golčine u Evropi,nadajmo se da će nastaviti u istom stilu i ovog ljeta.

Da mu oće svaka onako da ulazi...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Schlager je napisao:

Da mu oće svaka onako da ulazi...

Barem svaka u Evropi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Стадион одлично напредује, само да не остане на овоме, треба сјевер, југ, кров на истоку изградити... Надам се да ће испунити сва обећања.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2010, 01:23
Nemaju sta muslimani, takozvani bosnjaci sta traziti na ovoj utakmici.
Poznajem ih nekolicinu ovdje i ne mogu zamisliti da daju novac za ulaznicu utakmice srpskog kluba a kamoli nesto ludje, kao sto je ovdje navedeno da ce praviti probleme, To su price za malu djecu jer onaj koji ima malo mozga i stalo mu je do papira i boravka u Svici, taj sigurno da nece razmisljati u tom pravcu.
A i jos jedna stvar, bice tu sigurno dosta nasih pasivnih navijaca (srpska dijaspora) kojih je u odnosu na bosnje mnogostruko vise, tako da, i oni su svjesni, ukoliko bi se nesto desilo da bi ih sacekalo dosta ljutih krajiskih pesnica...a ne bi bio u kozi nekom kome se svali baustelac sa Manjace, Trebave ili Majevice i krene da pegla bilo koga.

Sva ova nagadjanja su po meni domen naucne fantastike.

Mada, moram priznati, iako znam koliki je to grijeh, mine me da provucem nekog alijasha kroz shake.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Grüezi je napisao:
Nemaju sta muslimani, takozvani bosnjaci sta traziti na ovoj utakmici.
Poznajem ih nekolicinu ovdje i ne mogu zamisliti da daju novac za ulaznicu utakmice srpskog kluba a kamoli nesto ludje, kao sto je ovdje navedeno da ce praviti probleme, To su price za malu djecu jer onaj koji ima malo mozga i stalo mu je do papira i boravka u Svici, taj sigurno da nece razmisljati u tom pravcu.
A i jos jedna stvar, bice tu sigurno dosta nasih pasivnih navijaca (srpska dijaspora) kojih je u odnosu na bosnje mnogostruko vise, tako da, i oni su svjesni, ukoliko bi se nesto desilo da bi ih sacekalo dosta ljutih krajiskih pesnica...a ne bi bio u kozi nekom kome se svali baustelac sa Manjace, Trebave ili Majevice i krene da pegla bilo koga.

Sva ova nagadjanja su po meni domen naucne fantastike.

Mada, moram priznati, iako znam koliki je to grijeh, mine me da provucem nekog alijasha kroz shake.

Cool, koliko je interesovanje Lozanine publike a koliko predviđaš da će doći naših ljudi, hoće vas biti 1000 na tribinama. Vidim na njihovom forumu da već uveliko pričaju o narednom protivniku a kvota na pobjedu Borca 7:00 im navodno govori sve o našoj "snazi". Daj prenesi malo atmosfere

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e momci sa baustele, svaka Vama cas ali svoje probleme rjesavajte na ulici a ne na stadionu pogotovo na Borcevoj utkamici. Fino dodjete upoznate se sa momcima iz Banjaluke(vulturesima) i navijate sa njima, potrosite glas na toj utakmici i budete svjesni da ste postali dio istorije a te tuce na nacionala naguzivanja ostavite za neko drugo mjesto ili pravite sranja ali onda fino platite kaznu za nas klub a ne da mi placamo kazne koje vi baustelici napravite

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2010, 01:23
Ako budete organizovano dolazili, a vjerujem da hocete, prepoznacete vec izvan stadiona maloumnika koji bude zelio da vam se pridruzi.
Kulturno ga zamolite se udalji od vas i rijesen problem. Ukoliko bude trazio probleme, samo se maknite u stranu, jer tu je marljiva CH policija koja jedva ceka nekog stranca da kazni ili sutne sa ovih prostora.

Vi koji ne ostvarujete nikakva prava ovdje, vi koji iskljucivo dolazite da bodrite Borac, ne treba da se bojite policije, niste im puno zanimljivi kao gore navedena kategorija. Sto vam naravno ne daje za pravo da se ponasate bahato...da nas zemljake ovdje sto zivimo miran zivot ne obrukate.;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hahaha ne vjerujem da će vas Banjalučani obrukati ali što reče kolega čuvajte vi da ne bacite neki negativni žig na Borac svojim ponašanjem, budite sa Lešinarima i navijajte kulturno i civilizovano, budite za ponos svih naših ljudi ma gdje živjeli koji neće ići a kojima je Borac i srpski fudbal na srcu

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Zna li neko kad je i gdje trening Borca danas?????? Volio bih otići da pogledam trening. Ako neko zna neka mi javi! Hvala!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo jedna informacija.

Cijene ulaznica za revanš na Gradskom 22.07. 2010 u 20:45
VIP Zona (lijevo i desno od centralne lože) 20 KM
Zapadna Tribina 15 KM
Istočna Tribina 10 KM

Rezervišite ulaznice na tel: (051) 301 793 u terminu od 08 do 15 00

Rezervisane ulaznice će se moći podići na dan odigravanja utakmice na prodajnim mjestima Gradskog stadiona od 08 00

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Trening sigurno neće biti na gradskom pošto je kompletan prekopan jer je u toku instaliranje sistema za navodnjavanje... Bemti šta smo dočekali...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Evo jedna informacija.

Cijene ulaznica za revanš na Gradskom 22.07. 2010 u 20:45
VIP Zona (lijevo i desno od centralne lože) 20 KM
Zapadna Tribina 15 KM
Istočna Tribina 10 KM

Rezervišite ulaznice na tel: (051) 301 793 u terminu od 08 do 15 00

Rezervisane ulaznice će se moći podići na dan odigravanja utakmice na prodajnim mjestima Gradskog stadiona od 08 00

Ma ko bre sirotinja!?
Daj pet karata...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Cijene su izuzetno pristupacne, samo cu pricekati malo sa rezervacijom putem telefona, jer me brine ovo preuzimanje karata na dan utakmice. Za nas klub je ipak sve ovo nesto novo i moglo bi doci do nezeljenih gresaka. Ne mogu ni da zamislim sta bih uradio ukoliko bih ostao bez karata...

Zna li se kada ce karte biti pustene u slobodnu prodaju?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 14:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Trening sigurno neće biti na gradskom pošto je kompletan prekopan jer je u toku instaliranje sistema za navodnjavanje... Bemti šta smo dočekali...

Java Borac u Evropi

Ja i dalje ne vjerujem.................H :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]