Citiraj:
Нитро, какио си па добрих пола године по предсједнику клуба како је овакав и онакав, а редовно си се осврто на то како Звезда НЕМА генералног спонзора и како су Лукић и садашња гарнитура неспособни да га доведу. Јел за вријеме његовог предсједавања клубом доведен гигант- Јесте, шта ти више хоћеш да кажеш?
Gigant je stigao i drago mi je, ali nije stigao njegovom zaslugom i ja i dalje smatram da je dotični samo marioneta željna samopromocije, a objektivno nesposoban da učini bilo šta. Naravno da sam kukao da nema generalnog sponzora, koji je stigao godinu dana, nakon obećanog datuma. Mislim, zamisli da ja svoje radne zadatke, obavljam sa zakašnjenjem od godinu dana...
I bili su tu giganti i za vrijeme Piksija, pa je isti ispljuvan najstrašnije, kad je otišao. Delta, Tojota i Viner Štediše banka. Lukić nije uradio ništa spektakularno, već samo ono što je obećao prije godinu dana.
I da mi dotični smeta na čelu kluba - smeta mi. Jer je zatucani ksenofob i šovinista, koji mlatara nacionalizmom gdje stigne, jer se kao predsjednik Zvezde, spušta na nivo jednog Nikole Džombe i polemika sa dotičnim. Jer je trećerazredni političar u pokušaju i jer i dalje po klubu haraju menadžeri i sumnjivi biznismeni, njegovi pajtaši. A najviše je povika na prethodnika bilo baš zbog toga. I to što mislim da je on loš, ne znači da smatram da su mu prethodnici bili dobri.
Citiraj:
јесу ли Звезду довели до катанца - ЈЕСУ!
A to ćeš ti druže da iziviniš, ali u ovo vjerujem otprilike onoliko, koliko vjerujem da je Lukić sposoban rukovodilac. O tom dugu postoji samo gomila novinarskih naklapanja i nagađanja, izjava poštenih ljudi iz sadašnje uprave i izvještaj onog Kozića, pisan u nekoj loše odrađenoj tabeli u Wordu, gdje je glavna stavka izvještaja, podvednea pod "ostali troškovi"... Dakle opravdano sumnjam u postojanje duga u tolikoj mjeri, koliko su ga predstavili. Da se dugovalo i da se duguje, ne sporim, ali da je iko stvarno pominjao stečaj - ne vjerujem...
Citiraj:
Лично мислим да доста ствари пишеш објективно, са високо израженим смислом за хумор који нас редовно засмије овдје на форуму, али толико си постао песимистичан и нереалан у својим оцјенама/констатацијама да ово цитирано практично то и осликава.
Ma šta sam ja pogrešno rekao? Ovo je još najobjektivnije što sam napisao.
Dostanić trenutno obavlja dvije funkcije - trener prvog tima i direktor omladinske škole, a ni za jednu nema potrebne kvalifikacije i rezultate. O Adžiću ne bih ni da trošim više riječi. Proradi mi čir čim ga vidim...
Kako da ne budem pesimista kad dva takva bilmeza, sjede na funkcijama koje su direktno vezana za tim i rezultate?
Jednostavno nemam povjerenja u njih i to je to. Za moj ukus, ne predstavljaju i ne zastupaju imidž i interese Zvezde na pravi način. Opet, to je samo moje mišljenje.
Citiraj:
Незванично, цифра је између 1,5 и 2 милиона евра годишње.
Iskreno, manje nego što sam ja očekivao.
Vučićević je prošle godine u KK uvukao oko 3 miliona. Doduše, ovo jeste čist novac, ali i potrebe fudbalskog kluba su daleko veće. Ako uzmemo da preko 20 odsto, mora da ide u razvoj omladinske škole, za prvi tim ostaje oko 1,8 miliona godišnje. Za uslove u srpskom fudbalu solidan novac, ali godišnji ugovori Karleuše i Koromana, sami će pojesti više od petine te sume.