banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 04:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
kakva bi to bila ludnica u gradu ne mogu ni zamisliti

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
AAAA O CEMU SE VI RASPRAVLJATE AAA!!!DOSADILI STE MI VISE!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Krajisnik iz Luke je napisao:
RBA 1987 GRIJEŠIŠ !
OFK je bio u drugom kolu i dobili smo na Karaburmi 1-o golom Sulje Beširovića, a utakmica igrana subotom, pa je bilo naveče pregled na sportskoj suboti. A u revanšu u Banjoj Luci bilo je 1-1. Razbio nas onaj dugokosi Đurđević, kasnije prešao u Partizan, ali kažu da je bio mafijaš, pa mu mafija u Grčkoj prosvirala rafal kroz noge. Bili su penali i naravno naš Tončo donio nam bod 4-2, i to je jedina utakmica u sezoni koju nismo dobili uz onu posljednju antologijsku s Proleterom. Tu godinu sam znao napamet čini mi se da je treće kolo bio Pelister, bilo 3-1 za nas, a onda srijeda i Metalist
Ako pisemo o sezoni kada smo izborili plasman u Prvu Ligu onda smo u prvom jesenjem kolu gostovalai na Karaburmi i odnijeli oba boda, a gol je zabio Bozur Matejic, Sjecam se naslova iz Sportskih Novosti negdje u sredini novina, a kao da ih sada citam,pisalo je BANJALUCANI KOLO VODE, a u prvom kolu prolje'a smo ih u Banjaluci dobili sa 2-0, yanm jer sam na nju zakasnio 10ak minuta, zbog neke jebene rampe... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
druže gazimestanac pa nije baš tako sve crno. I sam znaš da ovog danas Borca ne bi bilo da nije te slavne prošlosti, i da ponekad se vratimo u ta vremena. Isdkreno meni je mnogo smiješno raspravljati danas u 21. vijeku hoće li za 40 dana sagraditi wc ili gdje ćemo moći kupiti šal. razumijem ja teška vremena, ali to je bilo urađeno na mnogo bolji način bez ove silne tehnologije i prije 50 godina. Naravno da bi volio da bude sve cakum pakum, ali mislim da se mi navijači Borca previše gložimo oko sitnica. Naprimjer mnogo bolje bi bilo da vidimo kako bi recimo 10 članova ovog foruma poslali u Švicu, a vjeruj mi ima načina. Naravno sljedeća tekma drugih 10 ili 5 nebitno, ali neka se okreće. Pa tamo npr. vidimo kriglu piva sa motivima grba Lozane, pa je marnemo i donesemo u BL, pa onda je prodajemo u Gospodskoj. E to su teme o kojima treba pričati. Misliti pozitivno i biti uz klub i kada neide i najvažnije nepoistovjećavati ga s pojedincem

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
TAKO JE!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Taj vaterpolo bi mogao biti prava stvar za relativno malo novca u poređenju sa fudbalom, košarkom ili rukometom; može se postići mnogo, sjećam se onog Bečeja odjednom se pojavi i osvoji titulu prvaka Evrope. Sve više naših klubova ide u te regionalne lige to je prava stvar i prava promocija i kluba i šire zajednice :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Krajisnik,u pravu je Gazimestanac,vidi se da ni mi vise nemamo pojma sta je bilo,posto je proslo jako puno vremena.Eto npr,RBA tvrdi da smo u Jedinstvenoj Drugoj Ligi startovali protiv OFK Beograda,ti tvrdis da smo protiv Borca iz Cacka,a meni se cini da smo protiv Dinama iz Vinkovaca 2-1 u BL u prvom kolu jesenjeg dijela,i 0-3 na proljece,ko ce ga znati vise :cry:

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Jul 2010, 22:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Gazimestanac87 je napisao:
AAAA O CEMU SE VI RASPRAVLJATE AAA!!!DOSADILI STE MI VISE!!!

Mora da si mlad kao i ja pa se ovog ne sjećaš, ali ako voliš Borac ovo ti ne bi trebalo biti dosadno!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:25 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
Taj vaterpolo bi mogao biti prava stvar za relativno malo novca u poređenju sa fudbalom, košarkom ili rukometom; može se postići mnogo, sjećam se onog Bečeja odjednom se pojavi i osvoji titulu prvaka Evrope. Sve više naših klubova ide u te regionalne lige to je prava stvar i prava promocija i kluba i šire zajednice :evil3:

Odlicno si se toga sjetio, a samo mi reci sta je danas sa Becejom, ko ga se sjeca... Nemoj da se zajebavamo oko gluposti...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:28 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Krajisnik,u pravu je Gazimestanac,vidi se da ni mi vise nemamo pojma sta je bilo,posto je proslo jako puno vremena.Eto npr,RBA tvrdi da smo u Jedinstvenoj Drugoj Ligi startovali protiv OFK Beograda,ti tvrdis da smo protiv Borca iz Cacka,a meni se cini da smo protiv Dinama iz Vinkovaca 2-1 u BL u prvom kolu jesenjeg dijela,i 0-3 na proljece,ko ce ga znati vise :cry:

Vinkovcani su bili sa nama clanovi druge lige zapad, ili sam ja sve pobrkao... Stari se, stari...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik

Eto vidiš Šlager trojica su uvijek pametnija od dvojice. Nit je Čačak, nit je OFK Brograd. Ti si u pravu, dinamo iz Vinkovaca jest 2:1, a prva proljećna išlo oko 500 banjalaučana u ravnu Slavoniju i popušili 0-2.Onda je bio taj OFK, pa Čačak, pa Užice, .........

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ko se danas sjeća Notinegem foresta, a bili su brend, nije to poenta... Bečej sam spomenu kao primjer da se može za kratko vrijeme postići veliki rezultat u tom sportu

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Eto vidiš Šlager trojica su uvijek pametnija od dvojice. Nit je Čačak, nit je OFK Brograd. Ti si u pravu, dinamo iz Vinkovaca jest 2:1, a prva proljećna išlo oko 500 banjalaučana u ravnu Slavoniju i popušili 0-2.Onda je bio taj OFK, pa Čačak, pa Užice, .........

Znaci ipak se ja najbolje sjecam,sad vam jos vise ne vjerujem za taj prenos iz Novog Sada :D

Eto,taj start protiv Vinkovaca mi se urezao u sjecanje,iako nisam bio na utakmici,jer smo na plazi na Hvaru (avgust mjesec_nas cetvorica okretali radio pod svim mogucim uglovima da bismo culi konacni rezultat,jako los prijem bio,a nikad Drugu ligu nisu prenosili na zajednickom talasu,vec samo za vrijeme prenosa prvoligaskih utakmica saopste trenutne i konacne rezultate. Tada smo se bili posvadjali jer je jedan kolega cuo da je spiker rekao 1-1 konacan rezultat a nas trojica culi da je rekao 2-1,i dilemu su rijesile tek Sportske Novosti sutradan ujutro!

A u Vinkovcima sam bio,sve do veceras sam mislio da smo 0-3 izgubili,ali ajd,vjerovacu ti da je bilo 0-2 jer nisam bas sto posto uvjeren.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:43 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Znaci ipak se ja najbolje sjecam,sad vam jos vise ne vjerujem za taj prenos iz Novog Sada :D

Eto,taj start protiv Vinkovaca mi se urezao u sjecanje,iako nisam bio na utakmici,jer smo na plazi na Hvaru (avgust mjesec_nas cetvorica okretali radio pod svim mogucim uglovima da bismo culi konacni rezultat,jako los prijem bio,a nikad Drugu ligu nisu prenosili na zajednickom talasu,vec samo za vrijeme prenosa prvoligaskih utakmica saopste trenutne i konacne rezultate. Tada smo se bili posvadjali jer je jedan kolega cuo da je spiker rekao 1-1 konacan rezultat a nas trojica culi da je rekao 2-1,i dilemu su rijesile tek Sportske Novosti sutradan ujutro!

A u Vinkovcima sam bio,sve do veceras sam mislio da smo 0-3 izgubili,ali ajd,vjerovacu ti da je bilo 0-2 jer nisam bas sto posto uvjeren.

Ja i dalje msilim da je u pitanju OFK, ali necemo vise o tome jer sam prilicno tvrdoglav... Malo cu da virnem u arhiv...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:45 
Pripravnik
Pripravnik

ma bio prenos iz NS šestić nas razbio, poslije 3-o poigravao se sa nama, driblao sve živo, kako bi ja to znao da nisam gledao na tv, a u pravu si za radio prenose. i to je zanimljiva tema, evo ja se sjećam zagreba i utakmice s dinamom. nažalost pokojni ivan tomić kaže:
Na Maksimiru
pala rosa
evo dugih
banjalučkih kosa

a za borac tada igrali dugokosi memić, matejić, buvač, anić, bilbija tada takođe imao dugu kosu, vesko kovačević,

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakav potez asa sa Vrbasa :D

R.I.P.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jul 2010, 22:48
Novi sam ovde, ali citam od pocetka sve i mnogo me sve ovo obradovalo jer pratim Borac od malih nogu i svaku tekmu sam na istoku, ne navijam ali mi je smek tamo :) interesuje me jer se stvarno misli da se moze sa samo dva klasicna napadaca uraditi bilo gde?????? Stuparovu poziciju moze kvalitetno iznijeti par igraca ali pored vukelje i nikolica nemamo klasicnih spiceva, osim tog malog kunica..... Ima li ko kakvih bar nagadjanja??? SAMO BORAC

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:55 
Bič božji
Bič božji

Krajisnik iz Luke je napisao:
ma bio prenos iz NS šestić nas razbio, poslije 3-o poigravao se sa nama, driblao sve živo, kako bi ja to znao da nisam gledao na tv, a u pravu si za radio prenose. i to je zanimljiva tema, evo ja se sjećam zagreba i utakmice s dinamom. nažalost pokojni ivan tomić kaže:
Na Maksimiru
pala rosa
evo dugih
banjalučkih kosa

a za borac tada igrali dugokosi memić, matejić, buvač, anić, bilbija tada takođe imao dugu kosu, vesko kovačević,

Almir Memic, jedan od najgorih libera koji su ikada bili u Borcu, sada pomocni trener u zeljeznicaru, Zeljko Buvac u Dortmundu, takodje pomocni trener, Anic, dosao iz Hajduka u paketu sa Spacom Poklepovicem, samo nikada nisam sazno gdje je Vesko i sta radi, momak je uskocio onako preko noci u prvi tim nakon sto je Mario otisao u JNA, a odlicno je odograo na tom mjestu lijevog beka, nego moze li se sjetiti neko imena onog zuce koji je zabio gol za pobjedu nad Bacom...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

Evo asa sa Vrbasa, penal za Borac. Tišina 20 sekundi.......
Poštovani slušaoci udarac Abida Kovačevića sa bijele točke završio je preko Marićevog gola, a lopta još putuje prema Laktašima, to vam jedno selo 20- ak kilometara od Bnaja luke na putu prema Zagrebu.
Bio je car taj Ivan Tomić, ali ja sam ipak naginjao na braću preko Drine, Milana Anđića, Miajla Kostića, pa i Mirka kamenjaševića i Zorana Popovskog

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 23:06 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jul 2010, 22:48
Mene ovde niko ne dozivljava :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]