veteran 1987 je napisao:
sve se ja slazem i9 s tobom i sa simpatizerom, medjutim :
evo gledao sam petrica juce, zaista pravi glupe i bespotene faulove i to za crvenog kartona bez dileme.
i on i coric su panicni s loptom, tesko je iznose, i cak znaju napraviti tzv poprecne pasove ( sto je zaista strasno za jednog stopera) jer to spic presjece i eto ti gola.
Dalje, coric ima problem sa brzinom i visinom, malo bolji napadac ga okrece kao malo dijete.
Ne zelim previse da kudim nase igrace ali mislim da je to istina, ako grijesim isprvite me.
na kraju krajeva vule je odlican igrac i uvijek postoji mogucnost da za dobru ponudu vec na zimu ode, pa onda u toj situaciji kad bi doveli jos jednog rasnog stopera, ne bi imali bas toliki problem i u domacem prvenstvu kao kada bi ostali samo coric i petric .
Mislim, znam ja da u ovoj ligi ima dosta klosijih stopera oid njih dvojice, ali ako hocemo da budemo vrh , a hocemo, onda nam odbrana mora nbiti granitna, da bi napad imao vise prostora i osjecao se sigurnije, jer ta pobjedjujes i samo sa jednim golom , ako shvatate sta hocu da kazem.
@simpatizer kako vec rekoh i ja samtram da nam je pitanje desnog beka "ahilova peta" i to bi se pitanje trebalo rijesiti makar za prvenstvo ako se ne stigne za evropu, jer je desni bek inace deficitaran igrac na trzistu.
dujkovic, je hitar, dobar tehnicar, jak u duelu i ide pravolinijski na igraca, e sad fali mu jos iskustva i utakmica u ozbiljnoj konkurenciji da bi bio provtimac, ali cuo sam da se maricu jako svidja i da na njega najozbiljnije racuna
nebih se slozio sa nekim stavovima ovdje vule trivunovic je odlican centarhalf po potrebi i libero ali... Coric i petric dok su igrali zajedno su bili odlicni, obojica su visoki i dosta pokretljivi pravovremeni na lopti i igraju blizu igraca. cinjenica je da u paru sa vuletom nijedan nelici na sebe. pitanje zasto je to tako,mozda zato sto je vule malo sporiji pa se vise postavlja poziciono pa oni ostaju da`vise` neznam ni sam uglavnom cuo sam i da je vule rekao da mu je najlakse da igra sa dzoom u paru, to su sve pitanja za struku ali mislim da nam netreba jos takvih igraca ako vule ode ostaju ova dvojica dovoljno za pl tu je i zara koji moze igrati po potrebi na tom mjestu goruce pitanje je desni bek[/quote]
ovo je interesantno razmisljanje, i da djeluju mi bolje svaki od njih pojedinacno kad igraju njih dvojica kao par nego u tandemu s vuletom.
Kao sto mi vule djeluje bolje u tandemu sa dzoom
sta je trazlog ne znam.
moguce je i ovo sto si ti napisao, s tim da ni vule ali ni leo nisu brzi, brzi su petric i dzo.
medjutim objektivno, mislim da i petric i coric i dzo imaju taj problem s loptom tu paniku koju stoper ne bi smio da ima[/quote]
jos nesto bitno da centarhalf nebi panicario sa loptom moraju mu po istu prilaziti vezni igraci tj moraju `raditi` za tu loptu, zavisi ko je juce igrao sa petrom poznato je da pojedini nasi vezni nevole puno kretanja a ako je petra bio ostar mislim da je to sve zbog priprema ipak se sad `grebe`za mjesto treneri to vole vidjeti. mislim da je trenutno nasa odbrana najbolja u pl[/quote]
ma vracali su se po loptu, igrla tri defanzivna vezna, a petric ide s ledja s dvije noge i preostro.
inace procitao sam clanak sto ga je schlager stavio iz zurnala i blizi je mom nego vosinog navijaca vidjenju