evo ga moj izvjestaj :
Znaci rezultat 0-0 to vec znate, kao i to da su se igrale tri trecine po 30 minuta, vojvodina je u svakoj mijenjala kompletnu postavu, a mi smo izasli u sledecem sastavu :
avdukic, stupar, trivunovic, petric, benovic, raspudic, sakan , stanceski, muminovic, mikic, vukelja.
u drugoj trecini umjesto vukelje ulazi nikolic, a malo kasnije umjesto sakana ulazi jandric, u trecoj cijela postava je izmjenjena i ostali su samo jandric i nikolic, a usli marcetic, zaric, stojnic, coric, damjanovic, grahovac, dujkovic, sreco,
Prema prvoj psotavi maric je u igru ubacio tri defanziovna vezna i kad sam vidio sastav sa sakanom stanceskim i raspudicem, reko maric sve slusa RBA , jer je RBA jednom priliom postavio takav sastav

prije svega vidi se da su momci izmoreni pripremama , dalje, na samom pocetku posebno u prvih 30 minuta osjetio se taj neki respekt prema vojvodini ( koja moram da kazem ima zaista prejaku ekipu )
vukleja je imao precku u toj prvoj trecini, i od nesaih sansi to bi bilo to.
vojvodina je imala jedno tri polusanse, i sve u svemu jako tvrdo se igralo pri cemu je vojvodina ipak bila malo bolja.
Druga trecina druga prica, poptuno smo kontrolisali sredinu terena, i bili bolja ekipa na terenu, stvarali neke polusanse i imali jedno dvije dobre sanse, koje je samo dobra intervencija golmana spaila od gola.
treca trecina, nije vrijedna spomena izuzev ceinjenice da je mali stevanovic odigrao izvrsno.
Od igraca, mikic je u timu borca uz avdukica bio definitvno najbolji igrac borca.
Boka se odlicno uklopio u ekipu, muminovic moze mnogo bolje , dok je vukelja cudno nezainzteresovan za igru.
Sve u svemu kad se sve uzme u obzir mogu reci da smo mi i vojvodina bara -bara ekipe u prvim sastavima, i da bi ih sasvim sigurno u prvenstvenoj urttakmici u banjaluci dobili takav je moj utisak)
MAda kazem vojvodina je tek u pocetnoj fazi prirpema i oni su ocito nedovoljno uigrani, s druge strane ni borac nije pretjerano uigran a vidi se da su igraci izmoreni pripremama.
Sve u svemu ja sam zadovoljan.
Ono sto mi je upalo u oci,m da se igralo jako borbeno i tvrdo, mislim da je petric cak opasno faulirao onog njihovog jednog crnca ne znam kako ce se to uavrsiti.
dalje sta jenupalo u oci, vule je klasa stoper, i pored njega zaista bi nam tako dobro dosao jos jedan makar priblizan njemu.
jer petric ide dosta neoprezno i prilicno grijesi ( bas ko i coric i damjanovic koji su prilicno nesigurni s loptom)
Kad malo razmislim vidim da je postavljena jedna zaista defanzivna formacija i ocito se uirava defanzivna varijanta za lozanu sa pet veznih od kojih su trojica defanzivci
da da, sa benovicem smo zaistza mnogo dobili u dfanzivi po tom lijevom boku.
eto to bi bilo to otprilike