banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Шта је боље за туристе: ЦГ или Хрватска?
Црна Гора 23%  23%  [ 15 ]
Хрватска 58%  58%  [ 38 ]
Не знам 12%  12%  [ 8 ]
Тема има политичку конотациjу 6%  6%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 65
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2010, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
Ok ok...u pravu si....samo te malo zeza ovaj prvi dio tj. "Најтраженије дестинације за одлазак на љетовање међу становницима Републике Српске ове године су Турска, Тунис и Египат"

То jе свуда тако, не само у РС...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Следеће лето хтела бих да идем у Херцеговину у Босни, али jе логично да идем не из Београда, а из другог дела Балкана - ЦГ или ХР. Али наравно да из ЦГ ... Кад била сам пре неколико седмице у Босни чак сам пропустила аутобус Београд-БЛ на 17:00 jер jе пут био виа Хрватску (мада за лето нам не требаjу визе)...
Разлог jе исти што и АЛЕКСАНДАР има....

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 14:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Руjа je napisao:
Следеће лето хтела бих да идем у Херцеговину у Босни, али jе логично да идем не из Београда, а из другог дела Балкана - ЦГ или ХР. Али наравно да из ЦГ ... Кад била сам пре неколико седмице у Босни чак сам пропустила аутобус Београд-БЛ на 17:00 jер jе пут био виа Хрватску (мада за лето нам не требаjу визе)...
Разлог jе исти што и АЛЕКСАНДАР има....

no comment!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 14:22 
od kad smo mi i crnogorci isti narod????????? ja tako niti mislim niti osjecam....
a i da osjecam, ne bih dozvolila da me taj isti bratski narod farba ko budalu, izvlaci mi pare iz dzepa ni za sta....
valjda sam kao turista zasluzila za ono sto platim dobijem zauzvrat korektnu uslugu

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 14:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
63% hrvati :S :S :S a ovih dana citam u novinama da je povoljniji Egipat od kockastih ....

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ај немојте причат будалаштине.
тема је туризам у сусједним нам земљама.
што се тиче ЦГ, политике и осталог о томе се може причат данима.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Руjа je napisao:
Хаха, а што можете да кажете на ово?

Citiraj:
Најтраженије дестинације за одлазак на љетовање међу становницима Републике Српске ове године су Турска, Тунис и Египат, за које је потребно одвојити минимално 350 евра по особи, док је од домаћих најпожељнија Црна Гора у којој се може љетовати и за 300 марака.

http://www.glassrpske.com/vijest/3/drus ... -Gora.html

hmmm nit` ima Turske i Egipta za 350 Ojra, nit` CG za 300 kermi
jedino ako nisu u pitanju neke iznenadne last minute ponude
al` ako je tako onda se moze rec` da je CG vec za 54 EUR (kako jedan sretnik nadje last minute ponudu)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 10:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2010, 14:20
Hmmm, ima zanimljivih komentara.

Mišljenja sam da je to stvar osobne procjene i osobnog doživljaja određene destinacije.
Svako je vlasnik svog novca i želi kvalitetnu uslugu i tretman jer to plaća.
Za svoj novac želim ugodan ambijent, vrhunski doživljaj destinacije, kvalitetnu hranu a pri tom ako je moguće i sa prihvatljivim cijenama.Sve ostalo je manje važno.
Osobno smatram da je Istra bila i ostala broj.1. iako i ostali dijelovi hrvatskog i crnogorskog primorja imaju svoje komaparativne prednosti i čari.
U svakom slučaju, ljepo se odmorite ma gdje ljetovali :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 17:13
lovro je napisao:
...Svako je vlasnik svog novca i želi kvalitetnu uslugu i tretman jer to plaća....
Osobno smatram da je Istra bila i ostala broj.1. iako i ostali dijelovi hrvatskog i crnogorskog primorja imaju svoje komaparativne prednosti i čari.
U svakom slučaju, ljepo se odmorite ma gdje ljetovali :wink:

Apsolutno se slažem.
Svi bi mi da idemo negdje dalje od CG i HR,ali sticajem okolnosti ove godine većini je to najbolj i izbor za malo novca, pogotovo CG jer ovih dana vidim na netu a i u gradu dosta povoljnih ponuda.

Svakako, svima želim ljep i ugodan odmor, ma gdje god da bio :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 16:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nazalost u CG postoje samo 3 mjesta koja po meni imaju smisla za kupanje (zaboravih nazive obzirom da nisam nikad bio u CG) jer jedino tamo ima drvece na plazi, tako kad se izadje iz vode moze da se potrazi zaklon
s druge strane Hr obala je sva takva pa ne treba da se brine oko toga

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ja sam prosle godine, prvi put nakon rata, otisla u Hrvatsku u auto-kamp Basko polje. I stvarno je super. Plaza predivna (ja ne volim pjescane plaze), more cisto, uredjeno, imas gdje pobjeci u hlad, kamp uredan... Ma, sve je super, osim cijena. Nas 4 smo placali smjestaj u kampu, nasi satori, a izaslo nas je skuplje nego da smo otisli npr. u CG u neki apartman. Platis po osobi prvo, pa auto, pa kvadrat satora, pa neke takse i naberika se po osobi oko 12-13E. U kampu! Nije to k'o nekad prije rata :( Stalno sam sa roditeljima kampovala i to u Hrvatskoj.
E, sad u CG sam uvijek isla sa izvidjacima, isto kamp, pa nemam osjecaj kako je tamo inace. Bilo nam je bas jeftino.

A sa horom sam isla u Grcku... AAaaah. :) Grcka mi je vrh. Isla sam 4 puta do sad i isla bih opet. Volim te ljude tamo, pogotovo bratski nam grad Patru. Ali, sad u sopstvenoj reziji ne znam kad cu to moci sebi priustiti.

Ne znam je li iko cuo da su u HN rijesili problem sa vodosnabdijevanjem. Bas me interesuje kako im to fercera.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Koliko znam , opština Herceg Novi je ove godine rešila problem vodosnabdevanja i to još u februaru.
Što znači da od Igala pa sve do Bijele nema problema sa vodom.
A prošle godine sam bio u Bijeloj, ni tada nije bilo problema sa vodom, 24h je bilo vode :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Grcka mi je vrh. Isla sam 4 puta do sad i isla bih opet. Volim te ljude tamo, pogotovo bratski nam grad Patru. Ali, sad u sopstvenoj reziji ne znam kad cu to moci sebi priustiti.

pa kakvo je stanje sa cijenama, skoro za cijenu kampovanja u Hr mozes biti u sobi u Gr :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Je l'? Pojma nemam. Uvijek sam isla besplatno :p :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Je l'? Pojma nemam. Uvijek sam isla besplatno :p :D

ja sam tvoj novi najbolji drug onda :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
brzibrzi16 je napisao:
Koliko znam , opština Herceg Novi je ove godine rešila problem vodosnabdevanja i to još u februaru.
A prošle godine sam bio u Bijeloj, ni tada nije bilo problema sa vodom, 24h je bilo vode :)

Ja sam bio u HN od 18-25 juna i vode je bilo samo od 7-9 i 19-21.tako da to ostaje samo u domenu lijepih želja :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 20:34 
brzibrzi16 je napisao:

apsolutno ne, kao sto rekoh bila sam prije par dana.. tokom dana nisu imali vode pa su u kaficima nudili samo tursku kafu od vode sto su nakupili tokom jutra

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Radili su čišćenje bazena pred sezonu, pa su zbog toga bile restrikcije vode, sada je sve ok.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 21:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

COCO je napisao:
brzibrzi16 je napisao:

Ja sam bio u HN od 18-25 juna i vode je bilo samo od 7-9 i 19-21.tako da to ostaje samo u domenu lijepih želja :roll:

Brat mi je u ovom momentu u HN i nema nikakvih problema sa vodosnabdjevanjem.
Kao što Najgora kaže, vrlo vjerovatno su radili na čišćenju pred sezonu.
Opet napominjem prošle godine sam bio u Bijeloj a i HN, i u sezoni nije bilo problema sa vodosnabdevanjem. Nadam se da i neće biti.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Црна Гора.
Какви год да су, наши су. :)
ХН је српски :D

Што се тиче љетовања у ХР, нисам никад био и не планирам.
Можда Зрће.. једном.. некад... јер тамо има најмање Хрвата. :)

Ја сам био прошле године на Зрћу, супер је нема шта.... Али од кад сам сазнао за Слану , чисто сумњам да ће ме Паг икад више видјети, а богами и хрватска....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]