banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 10:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma sto se mene tice Kajkut moze ici ali ja licno stajica ne mogu prezaliti. On i Nikolic su igrali u Modrici, znaju se znaci nemas ti tu sta puno uigravati. Za mene zamjena Kajkuta za Stajica odmah potpis. Vukelja na klupu i tako mi izgleda nzainteresovan nesto previse. Znaci Stajic i Nikolic u spicu. Ali evo ti kazes da od toga nema nista pa ti vjerujem. Iznosim svoje zelje ovdje.

Muminovic i Cupo igraju istu poziciju. Ma prejaka nam je klupa, samo odlaskom Kajkuta bojim se za nas napad! Ipak je on dao neke vazne golove ali mi je i zivce pojeo. Ali ako mora neka ide!

Moje pitanje ako mora otici jedan napadac koga bi prodali Kajkuta ili Vukelju

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa bar to nije teško odlučiti ako na jednoj strani imaš čovjeka koji je naše dijete a uz to i daje mnogo više golova....
Ako ode,mislim da će se po prvi put u 84 godine,često dešavati situacije da nemamo nijednog rodjenog Banjalučanina u prvih 11...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Žao mi je za Kajkuta,već sam napisao da,kad bi me pitali da izaberem jednog igrača čiji bi me odlazak najviše pogodio,to bi bio upravo Kajkut,ali bilo je za očekivati da će neko morati i otići,mislim da će otići i Vule,ali nakon ispadanja u Evropi.

Kajkut je sve samo ne prosječan igrač,kad je Borac u pitanju,a nekako njegovim dolaskom u sredini jeseni 2008 je počeo i naš meteorski uspon,on i Jagodić su došli u dve-tri nedjelje.

Šteta,ali postoje neke zakonitosti u ova kokuzna vremena,i drugačije se ne može.

Kad kazem prosjecan mislim prosjecan u nekim regionalnim okvirima, jer smo mi kao regija jedno trziste za one koji kupuju odavde.

Da je kajkut igrao lose, naravno niko ga ne bi htio kupiti.

JA bi najsretniji bio da on ostane kod nas a mi dobijemo pare, ali ne idu i jare i pare jebiga , a bez para nista se ne moze napraviti.

za pare za koje ce kajkut najverovatnije otici mozes dovesti najmanje dva igraca a vjerovatno i vise .

Za vuleta koliko ja znam u ovom prelaznom roku sasvim sigurno nece otici, kao ni bilo ko drugi, evenutalno na jesen ali bi to opet bilo uz obestecenje i to prlicno veliko za nase uslove.
JA mislim da niko vise nece otici, u ovom prelaznom roku sigurno ne a na jesen ko ce ga znati

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ajd dobro,neka bude tako...nadam se da će bar Boka izboriti mjesto u prvom timu,da ima bar jedan Banjalučanin...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
zli mrkvić je napisao:

Kajkuta u svakom slucaju, bez obzira sto je nase dijete. Tacno je ovo sto Schlager kaze za njega, ali imao je i on svojih zutih minuta.
Sa druge strane, za mene je Vukelja igrac koji nam moze biti od velike koristi. Bio je solidan i prosle polusezone, samo je problem sto nije dobijao previse kvalitetnih lopti. Sa ovim veznim redom vjerujem da ce to biti znatno bolje.
Sjetite se samo kako je u par navrata lomio Zeljine defanzivce u finalu Kupa na Grbavici. Tada je na vrijeme u nekoliko navrata dobio loptu i pravio je dar-mar. Da ne pominjem onaj gol, u prvoj finalnoj utakmici, kada je sredina dala pravovremen pas. E takve lopte njemu trebaju. On nije tip igraca koji ce trcati kao mazga.

Volio bih i ja da imamo nasu djecu u prvih 11, ali osim Boke treutno ne vidim takvog. Mozda Sakan, posto je sad stekao neko iskustvo na nasim livadama.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao Simpatizer dana 06 Jul 2010, 14:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
Ma sto se mene tice Kajkut moze ici ali ja licno stajica ne mogu prezaliti. On i Nikolic su igrali u Modrici, znaju se znaci nemas ti tu sta puno uigravati. Za mene zamjena Kajkuta za Stajica odmah potpis. Vukelja na klupu i tako mi izgleda nzainteresovan nesto previse. Znaci Stajic i Nikolic u spicu. Ali evo ti kazes da od toga nema nista pa ti vjerujem. Iznosim svoje zelje ovdje.

Muminovic i Cupo igraju istu poziciju. Ma prejaka nam je klupa, samo odlaskom Kajkuta bojim se za nas napad! Ipak je on dao neke vazne golove ali mi je i zivce pojeo. Ali ako mora neka ide!

stajic i nikolic nikada nisu igrali zajedno :) koliko ja znam :) a opet mozda i grijesim.

Stevanovic i muminovic istina igraju istu poziciju ali stevanovic moze da igra i lijevo gdje je sad mikic, i sva trojica nabrojanih su ofanzivni i muminovic i mikic , pa tu je onda i sreco, od napadaca tu su vukelja , nikolic a i taj mali kunic ko zna

gdje bi ti u ekipi stavio stajica, covjek nikad nije igrao spica, igrao civjek desnog veznog on je ofanzivni vezni, a po meni od njega je muminovic dosta bolji na toj poziciji

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
borcev_navijac je napisao:
Za vuleta koliko ja znam u ovom prelaznom roku sasvim sigurno nece otici, kao ni bilo ko drugi, evenutalno na jesen ali bi to opet bilo uz obestecenje i to prlicno veliko za nase uslove.
JA mislim da niko vise nece otici, u ovom prelaznom roku sigurno ne a na jesen ko ce ga znati

Mislis na jesen sljedece godine?

ma mislim onaj zimski prelazni rok nakon proljetne polusezone, kupovina i prodaja igraca je neminovnost , bitno je da uvijek imas dobar tim a da ipak profitiras .

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:

Mislis na jesen sljedece godine?

ma mislim onaj zimski prelazni rok nakon proljetne polusezone, kupovina i prodaja igraca je neminovnost , bitno je da uvijek imas dobar tim a da ipak profitiras .

Sad nam predstoji jesenja polusezona, a ne proljetna. :D
Zato si me malo zbunio. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e zna li iko hoce li se istok pokrivati i dizati par redova kao sto je bilo u planu

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

hahahah moja greska :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nije ni kajkut stalno bio u spicu kad je sam igrao uvijek je falila zavrsnica taj go. Ali je momak bio na svim pozicijama trcao je kao lud. Koliko je to sigurno da ide.

Posto je meni ludost da sad ide a da ne odigra Evropu, ako prodjemo cijena svim nasim igracima ce porasti barem 10% tako i njemu! Ako se radi o klubu koji nije izborio evropu za mene samo lud covjek moze otici iz Borca sada! Slazes se?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
Ma nije ni kajkut stalno bio u spicu kad je sam igrao uvijek je falila zavrsnica taj go. Ali je momak bio na svim pozicijama trcao je kao lud. Koliko je to sigurno da ide.

Posto je meni ludost da sad ide a da ne odigra Evropu, ako prodjemo cijena svim nasim igracima ce porasti barem 10% tako i njemu! Ako se radi o klubu koji nije izborio evropu za mene samo lud covjek moze otici iz Borca sada! Slazes se?

slazem se ja apsolutno, al neke stvari ne mozes umjesto drugih odlucivati, ima tu nesto jos cega mora biti svjestan, a o tom je schlager jednom pisao, i to je istina, velika je konkurencija u borcu sad, da bi se prodfao i da bi ti narasla cijena, moras da se nametnes moras da imas minutazu moras da igras i da igras dobro, a sad kako rekoh konkurencija je velika, vjerovatno tako i igraci razmisljaju

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako sam dobro razumio on ima zelju da ide posto nije u prvih 11? Koliko je to sigurno da ide?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
Ako sam dobro razumio on ima zelju da ide posto nije u prvih 11? Koliko je to sigurno da ide?

dok ne ode nije sigurno , ja sam cuo govorkanja, vidjecemo sta ce od tog biti

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:

svi igraci u premijer ligi bilo da su u prvih 11 ili ne imaju zelju da idu u inostranstvo, jer tamo su im daleko bolji uslovi, i s tim uslovima se ni borac ni bilo koji klub iz premijer lige ne moze takmiciti.
sta je njega odlucilo ja ne znam, mislim da je novac prije svega.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zamolio bih kolegu navijača da sastavi jedan fini post te ga ostavi na ss.ba, pa neka se malko jedu oni tamo, po mogućnosti ubaci i slike sa stadiona ili tako nešto, ima da pocrkaju...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zamolio bih kolegu navijača da sastavi jedan fini post te ga ostavi na ss.ba, pa neka se malko jedu oni tamo, po mogućnosti ubaci i slike sa stadiona ili tako nešto, ima da pocrkaju...

nemojte da ja to, ja salbo kacim slike, bolje da to uradis ti a usput lijepo i pises, mislim da bi ti trebao da tamo postavis post o borcu
qa ja cu se ukljuciti ako bude trebalo :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 14:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ustvari mi smo napravili propust jer te nismo obavjestli da si ti ovlašten da ostavljaš postove...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 15:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ustvari mi smo napravili propust jer te nismo obavjestli da si ti ovlašten da ostavljaš postove...

hahaha a jel a dobro.
vidi ja sam jedan post vec postavio neki dan, sad postavi ti i polijepi slike, da ne bude da jedan pise pa je mozda subjektivan, ovako kad dvojica napisu drugacije izgleda a i oni su uvjereniji u to sto se pise :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]