banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
borcev_navijac je napisao:
nemojte biti iznenadjeni, ali evo da vam kazem da sam cuo da postoji pristojna ponuda za kajkuta i za njega i za klub i da bi on mogao da ode, pa reko da prenesem sta sam cuo :)

mislim ponuda iz inostranstva

Ne bi valjalo da ostanemo samo sa 2 spica. Trebalo bi se onda krenuti u potragu za jos jednim napadacem. Mada, ako je ponuda dobra necu previse tugovati.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Simpatizer je napisao:
nemojte biti iznenadjeni, ali evo da vam kazem da sam cuo da postoji pristojna ponuda za kajkuta i za njega i za klub i da bi on mogao da ode, pa reko da prenesem sta sam cuo :)

Ne bi valjalo da ostanemo samo sa 2 spica. Trebalo bi se onda krenuti u potragu za jos jednim napadacem. Mada, ako je ponuda dobra necu previse tugovati.

pa stize stevanovic, imamo vukelju , i dva ofanzivna vezna , a i kajkut je igrao lijevog veznog vise nego spica, ja ne mislim da cemo s njim previse izgubiti.

a dovbicemo nek sredstva koja su nam sad it6ekako potrebna jer je prelazni rok bio "iscrpljujuci" pa irganizacija utakmice pa stari dugovi, sve to kosta bem li ga, nikone voli kad se dobri igraci prodaju, ali lose nece niko da kupuje :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shoole je napisao:
Ти ниси схватио поенту. Ја ти пишем о маркетингу једног клуба, ти о губитницима и побједницима.

Шта значи "неки клињо у БЛ навија за Манчестер"? Купиће његов оригинални дрес? Отићи ће на градски дерби у Манчестер? Ако Манчестер пропадне (као што је рецимо пропао други европски великан Нотингем Форест), биће и даље уз Манчестер?

Нема у БЛ навијача великих европских клубова. Неко симпатише сад Манчестер због Видића, неко Интер јер је првак Европе, неко Ливерпул због традиције. Ако неко из БЛ стварно воли неки клуб, то су или Партизан или ФКЦЗ или Борац (барем велика већина).

Али да вам не кварим тему...

Mislim da je uopšte ne kvariš, nego baš lijepo diskutujemo, ali mislim da smo pobrkali lončiće...
Marketing bez dobre podloge (čitaj armije navijača) ne znači ništa, a to možeš da shvatiš i sam, kako posluju šopovi u sklopu trgovačkog centra u Banjaluci, znači ako nemš dovoljan broj pristalica marketing je samo razbacivanje novca, a prisatlice u fudbalu možeš da stekneš tako što ćeš imati prepoznatljiv stil i dobre rezultate... Borac sa malo truda može da ima dobre rezultate u BIH jer je on u ovim okvirima sazreo da svake godine igra evrokupove, to znači da će imati solidne rezultate u okviru BiH, a to opet znači da će djeca početi da navijaju za njega, nadalje, Beograd je daleko od Banjaluke koliko i Udine u Italiji pa recimo ako to tako posmatraš, trošak je otprilike u stotinjak eura veći, ali tamo možeš da vidiš Juventus, Inter, Milan itd itd itd itd, a u Beogradu od dobrog fudbala možeš samo da vidiš reprezentaciju, a od veličine Zvezde i Partizana, je ostalo samo ime, sa tendencijom da i ona sve manje sijaju,dakle, mislio sam da kažem, da je sada povoljen trenutak da se Borac brendira u Banjaluci i stekne armiju navijača kao što su ih nekada ovdje imali Zvezda i partizan...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18

kakva god da je ponuda treba je prihvatiti on nece igrati kod marica jer isti igra sa 1 napadacom pa bi ga samo dzaba placalia tu na vrata1 tima kuca i ovaj mali junior kunic ili tako nekako bolje da se napravi mjasto za njega

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Gdje se igra sutrašnja utakmica protiv Vojvodine?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:

pa stize stevanovic, imamo vukelju , i dva ofanzivna vezna , a i kajkut je igrao lijevog veznog vise nego spica, ja ne mislim da cemo s njim previse izgubiti.

a dovbicemo nek sredstva koja su nam sad it6ekako potrebna jer je prelazni rok bio "iscrpljujuci" pa irganizacija utakmice pa stari dugovi, sve to kosta bem li ga, nikone voli kad se dobri igraci prodaju, ali lose nece niko da kupuje :)

Prihvatam obrazlozenje. Koliko cifara ima ta ponuda za Kajkuta? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

recimo da nije potcjenjen ali ni precjenjen , ali evo ovako, razlicit broj cifara ima u eurima ili markama :) koliko sam ja cuo :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

recimo da nije potcjenjen ali ni precjenjen , ali evo ovako, razlicit broj cifara ima u eurima ili markama :) koliko sam ja cuo :)

Ja zadovoljan. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebiga nije isto 100 000 i 900 000, tako da bi ja jos sacekao da vidim hocu li biti zadovoljan, a kad bi umjesto njega usmjeli maznuti stajica e to bi onda bio posao

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

subzero81 je napisao:
jebiga nije isto 100 000 i 900 000, tako da bi ja jos sacekao da vidim hocu li biti zadovoljan, a kad bi umjesto njega usmjeli maznuti stajica e to bi onda bio posao

ajd malo razmisli :) ako je razlicit borj cifara u eurima i markama ne moze nikako biti 900 000 :)

jer 450 000 eura i 900 000 maraka imaju isti broj cifara

a mislim da stajic ne moze sad u borac sve da kleci i moli, pa nije borac klub s kojim moze da se tek tako zajebava

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

za one koji ne znaju ili ne razmisljaju
mi sad imamodva napadaca, nikolic i vukelja a sto kaze veteran tu je i mali kunic , jos dolazi stevanovic pa su tu dva do tri ofanzivna vezna, ne oskudjevamo pretjerano u napadacima .

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:

Po ovom sto je borcev_navijac napisao cifra je u svakom slucaju manja od 200 000 KM. :wink:
Zato sam i pitao koliko cifara ima ta ponuda, jer sam zadovoljan svakom cifrom koja ima 5 nula.
Za igraca iz nase lige, koji usput vise nije mlad, ova cifra je dobra.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
subzero81 je napisao:

Po ovom sto je borcev_navijac napisao cifra je u svakom slucaju manja od 200 000 KM. :wink:
Zato sam i pitao koliko cifara ima ta ponuda, jer sam zadovoljan svakom cifrom koja ima 5 nula.
Za igraca iz nase lige, koji usput vise nije mlad, ova cifra je dobra.

sto volim kad se logicno razmislja :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
subzero81 je napisao:

Potpis! :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da malo sam se sjebao u racunici. 200000 i nije lose. ali onda da hoce tom kunicu pruziti priliku da dobijemo novog bikija, to bi bilo super, ali nikako se ne slazem da se prvenstvo moze igrati samo sa dva klasicna sipica. jedan se povrijedi i sta onda kako onda ganjati rezultat koga uvesti i slicno...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ajmo ovako,

davu neke parametre pa sami donesite odluku sta bi vi ucinili da ste na poziciji da odlucujete.

Imate prosjecnog igraca

1. pitanje, do kad mu traje ugovor i kad mu ugovor istice ? (tad odlazi bez icega)

2. pitanje zeli li on da ide?

3. pitanje imate li prosotr da ga pustite uz obestecenje u voom trenutku a da ne narusite znacajno ekipu ?

4. pitanje koliko vas taj igrac kosta ako ostane ?

5. pitanje kolike su sanse da igra u prvom timu ili ima zapšazenu minutazu odnosno da li je realno da mu poraste cijena u odnosu na sadasnju ?

6. Kakvi ste sa budzetom ?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma druze ja se slazem sa prodajom, ali ne volim prodaju bez adekvatne zamjene

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kajkutu istice ugovor na zimu ili za godinu dana?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
Kajkutu istice ugovor na zimu ili za godinu dana?

mislim da ima jos godinu ugovor

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Žao mi je za Kajkuta,već sam napisao da,kad bi me pitali da izaberem jednog igrača čiji bi me odlazak najviše pogodio,to bi bio upravo Kajkut,ali bilo je za očekivati da će neko morati i otići,mislim da će otići i Vule,ali nakon ispadanja u Evropi jer prelazni rok je do 31 avgusta.

Kajkut je sve samo ne prosječan igrač,kad je Borac u pitanju,a nekako njegovim dolaskom u sredini jeseni 2008 je počeo i naš meteorski uspon,on i Jagodić su došli u dve-tri nedjelje.

Šteta,ali postoje neke zakonitosti u ova kokuzna vremena,i drugačije se ne može.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]