Schlager je napisao:
Evo i mene,sa jednom idejom,prevashodno bih volio da je procita borcev_navijac,koji,nazovimo to tako,ima dobre veze u upravi,pa ako mu se svidi neka prenese gdje treba.Ideja nije skupa,a mislim da bi se visestruko vratila,cak i finansijski,a da ne pricam o popularizaciji Borca.
Dakle,ocito je da sad vec jako licimo na ozbiljan klub,bar kad je igracki pogon u pitanju,ali mislim da neke stvari koje prate sve ozbiljne,pa cak i manje ozbiljne klubove,kod nas jednostavno nisu zstupljene jer marketing kluba ne radi-nista!
Znaci,moj prijedlog je da se po povratku iz Novog Sada,a prije odlaska u Lausane,organizuje Crveno-Plava vece,ali ne kao one dosad u Romanovu,noge pod sto itd,vec u vecernjim satima na Trgu Krajine,gdje bi se izvrsilo poimenicno predstavljanje tima za ovu sezonu,svaki igrac bi mogao reci po recenicu dvije kao odgovor na pitanje voditelja,moj prijedlog je onaj Milan Kalinic iz Sve za ljubav,posto znam da je lud za fudbalom,zatim bi se izvrsila prezentacija dresa za sledecu sezonu,naravno sa standom gdje bi se za 40-60 km vrsila prodaja istog,a na istom standu bi se mogle prodavati i sezonske ulaznice za Istok i Zapad po popularnim cijenama,mozda dovesti nekoga da otpjeva pjesmu-dvije,organizovati neko upisivanje mladjarije u clanstvo kluba,podjeliti im neke legitimacije,nemam pojma,i to bi po meni trebala postati tradicija svakog ljeta uoci pocetka sezone.
Prevashodna ideja mi je da borcev_navijac procita ovo,da i mi njemu damo neku ideju a ne samo da uzimamo informacije od njega,ali volio bih cuti i ostale sta misle kako bi ovo proslo kod nas?
ideja mi se svidja, ali mislim da nije realna, premalo je vremena, prevelike aktivnosti oko organiacije utakmice, iprema i svega ostalog.
Mislim cak da bi bilo bolje organizovati docek ili proslavu kad se vratimo iz lozane, ili kad prodjemo lozanu.
nevolja je sto kod nas ljudi nemaju bas naviku da kupuju navijacke rekvizite, a iskreno ni borc jos nije u dovoljnoj mjeri popularan, narocito ne dok traje svjetsko prvenstvo.
Na stranu mi sto volimo borac, ali u gradu je jos mnogo ljudi koji neamju pojma da borac uopste igra u evropi i protiv koga, ne naju ni jednog igraca itd.
Puno ce trebati truda da se od borca bnaprai istinski brend
P.S
danasnju utakmicu je igrao drugi tim plus juniori