banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 07:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2010, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Znaci dzimi bi da mi igramo kao svabe, ajd daj Boze da nije opet neka njgova demagogoija

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Da li je neko dobio odgovor od RTRS???*?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Odličan rezultat s OFK-om, koji je respektabilan za naše uslove, a takođe se sprema za 15. juli. Švajcarci se moraju proći.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Šta je ovo danas,nema nikog na forumu. Imam dva pitanja:
Ima li kakvih informacija iz NS???
Da li su Srećo i Benović potpisali i ono što me najviše interesuje da li čupo ostaje???

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Osvrnuo bih se na ovu akciju slanja mejlova.
Plemenita 8) je to ideja, ali bojim se da nece donijeti neki znacajniji rezultat. Ovo pisem zato sto sam cuo raznorazne price, uglavnom negativne, o onom Novakovicu (urednik sportske redakcije RTRS-a) kao covjeku. Svi znamo da je pred kamerama ocajan kao i oni ostali novinari u pokusaju, ali jos vise me brine to sto sam cuo da je jako tvrdoglav i to u negativnom smislu.
Covjek je pored toga i poltron na kvadrat. E sad, to sto je poltron moze biti i dobro ako mu neko odozgo naredi da se "ucini sve" da bi se obezbjedio prenos.
Takodje, ako vec saljete mejlove ne predstavljajte se samo kao obicni ljubitelji fudbala i naseg kluba, vec obavezno istaknite da Borac predstavlja Republiku Srpsku i njene interese.
Znaci, ubacite malo patetike jer se takvi kao on najlakse pale na te stvari! Cinjenica je da predstavlja RS, ali nije zgoreg da se sadrzaj mejla malo "nakiti".

Da rezimiram. Odluku o prenosu ne donosi Novakovic vec gazda iz Laktasa. Ako on procijeni da ce imati koristi od takve promocije sporta RS-a onda ce biti prenosa. Situaciju oko prenosa povezite sa rekonstrukcijom stadiona i samo ce vam se kazati...
Naravno, nemojte zaboraviti da je pitanje da li ce uopste neka svajcarska TV kuca imati kamere na stadionu. Bez toga nema nista osim blejanja u teletekst.

Ja cu uskoro poslati mejl, ali nemam previse nade da ce to piti vodu...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ne treba to njemu slati vec direktoru direktno, Davidovic ili kako se vec zove, a isto bi se moglo probati sa alternativnom tv, oni su i onako banjalucka tv, kad mogu da obezbjede prenos spanske lige sto ne bi mogli da prenose i Borac

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tacno je da treba i Davidovicu, ali nacuo sam da ovaj Novakovic ima odredjenu autonomiju kada je u pitanju trosenje para. On uglavnom odlucuje na sta ce se spucati pare kada su pitanju prenosi sportskih dogadjaja.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma druze kad direktor nesto naredi to ti je. Joj kako me nerviraju, kome ja dajem pare svaki mjesec, i to za sta im dajem, da bi oni ona dva uboga nazovi novinara slali u JAR. a kad oni nama treba nesto da urade kao ljudima koji finansiraju njihova radna mjesta onda oni glume silinu i velicinu

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
sad sam dosao sa stadiona radi se radi, mislim da niko vise i nesumnja da ce biti zavrseno do lozane. U srijedu pocinje postavljanje stolica stigli su i uzorci istih, u svlacionicama se postavlja keramika uglavnom zavrsni radovi, krov je zamijenjen skoro do pola

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znam da je off topic ali jedno vrijeme nam je ovaj igrac bio zanimljiv!

Duško Stajić ipak ne ostaje u Čeliku

Iako se do prije par dana činilo da je dolazak napadača Duška Stajića u redove zeničkog Čelika gotovo pa završena stvar, čini se da od toga neće biti ništa.

Stajić nakon razlaza sa njemačkim Ahlenom trenira sa Čelikom ali kako nam je i sam potvrdio, u opticaju je odlazak u inonstranstvo. Za njegove usluge zainteresovani su klubovi iz Poljske i Rusije pa su šanse za ostanak u ekipi Čelika svedene na minimum.

Ovih dana čekam da dobijem vizu kako bih mogao otići na razgovore koji se tiču nastavka moje karijere. Imam nekoliko dobrih ponuda ali ništa nije sigurno dok ne stavim potpis na ugovor. Moram reći da su iz Čelika korektni prema meni i sviđa mi se ovaj način rada, ovdje vlada dobra atmosfera i ako se desi da ne pronađem inostrani angažman, karijeru ću vjerovatno nastaviti u Čeliku. Rekao sam i treneru Ibrakoviću da me sačeka 10-tak dana pa da vidimo šta će od svega biti, kazao je Duško Stajić za Sportin.ba.

Ukoliko se na kraju desi da Stajić ne pojača Čelik, Abdulaha Ibrakovića to ne bi trebalo mnogo zabrinuti jer se prije nekoliko dana zeničkom timu ponovo priključio robusni napadač, Phil Jackson.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalučki Borac od danas je jači za dva nova igrača. Naime, klub sa Vrbasa predstavio je bivšeg igrača Slavije Vukašina Benovića, te nekadašnjeg igrača Partizana i Banata - Milana Sreću.

Kako se bliži početak prvenstva, momčad Borca sve se više pojačava. Posljednji u nizu koji su stavili svoj potpis na ugovor s Borcem su Vukašin Benović i Milan Srećo.

Benović (23) se još ranije priključio pripremama Borca, a radi se o igraču zadnje linije koji je nekoliko sezona nosio dres Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Pored Benovića, u Banja Luci je danas predstavljen i Milan Srećo (23). Ovaj igrač sredine terena ponikao je u beogradskom Partizanu, a dres Borca nosio je i u sezoni 2004/05. Posljednje dvije sezone bio je član srbijanskog Banata.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mozda je neko postavio ranije, ali od viska glava ne boli:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRGE_WxvVNc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nema šta,čovjek izuzetno dobro šutira i lijevom i desnom,ima brzinu,sjajan pregled igre,odličan je u skoku i izuzetno borben i snažan u duelima,mislim da je najbolji fudbaler na svijetu :D

Ovi video klipovi su stvarno čudo

Evo vratio sam se u BL,i odmah otišao na stadion,jako puno se uradilo,a krov na Zapadu se bijeli poput labuda!!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ODLICNO!!!!

Smo me jos interesuje Cupo????

Kakva je sad borceva masina ufffff!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neka Čupo igra desnog beka ako dodje,čini mi se da nam je zimus i doveden kao bek,bar tako su pisali novinari dok ga još nismo znali,sjećam se da smo svi bili iznenadjeni otkud desni bek najbolji strijelac na pripremama u Antaliji.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Интервју: Борис Распудић

понедељак, 05 јул 2010 15:37

Борис Распудић послије три године проведене у Ирану (играо у Петрохимију) вратио се у Бањалуку. Распудић објашњава да никако није могао да се навикне на тамошњи живот јер се све затвара у 23 сата! Он додаје да су храна и намирнице у Ирану много јефтиније него у БиХ, али да му је досадила рижа, која је једини прилог. Највише су му, каже, недостајали породица и пријатељи.

- Све се затвара у 23 часа, а и инале нема класичних кафића гдје би човјек могао да сједне у башту и попије кафу. Тамо се живот своди на шетње и само шетње. Није да не волим шетњу, али тамо нисам имао нешто посебно да видим, тако да сам већину времена проводио у кући – каже Распудић.

Како си проводио вријеме?

- Срећа да је заједно са мном био и Славиша Ђукановић, живјели смо у истом стану и са њим сам проводио највише времена. Утакмице смо гледали заједно и дружили се, да нам прије прође вријеме. Лакше је када причаш на свом језику. То је оно што ми је тамо највише недостајало – мој град и познате фаце.

Да ли си се навикао на њихову храну?

- Занимљиво је да се код њих форсира рижа. Има меса, пилетине, овчетине или јагњетине, али је рижа сваки дан и обавезан је прилог. Можда се у неким специјалним ресторанима може наћи и кромпир, али нешто више од тога не вјерујем, за било шта друго у Ирану нисам чуо. Кад сам се вратио кући, мами сам рекао да не рачуна на мене ако буде спремала рижу. Један од разлога што нисам остао у Ирану, иако сам имао понуда, јесте и исхрана.

Какве су остале цијене, горива на примјер?

- Занимљиво је и да се код њих за један долар може купити 10 литара бензина. Када сам клупским колегама причао колика је цијена говирва код нас, чудили су се како неко овде уопште вози аутомобил.

Зашто си приликом потписа уговора са Борцем рекао да ти је потребан психички одмор, а не физички?

- Мислио сам првенствено на то да се враћам у свој град, да поново видим људе, своје родитеље, браћу, сестре, дјевојку, затим познате улице, објекте... То је за мене прави психички одмор, док у Ирану нисам имао шансе да видим било кога познатог, осим преко Skype-a и камере, што никако није исто.

Како ти се послије три године одсуства сада чини Борац?

- Осјети се помак. Клуб је организованији и има свој циљ и амбиције, док тога није било кад сам одлазио. Драго ми је што је Борац, послије толико година, изборио пласман у Европу и драго ми је што сам и ја ту. Једини циљ ми је остати што дуже у Европи. Што се тиче Европске лиге, први ривал нам је Лозана и мислим да је можемо проћи, али желим нагласити да се не смије ни очекивати превише. Прије свега, наше искуство на међународној сцени не постоји и тек треба да га стекнемо. Не обећавам ништа осим велике борбе.

Колико си упознат са садашњом екипом Борца?

- Са некима сам играо и о њима знам све. Против неких сам играо и то су позната имена Премијер лиге. Ове нове играче не знам, али се надам да нећу имати проблема да се уклопим.

Зашто си се само послије два дана одмора прикључио припремама?

- Прије свега, ја сам професионалац, а и не питам се ја баш толико! Нисам хтио дужи одмор јер бих онда касније почео са припремама. Иако сам физички спреман и не морам да радим додатне припреме, желим да наставим континуитет тренинга. Да сам се одмарао још додатних седам дана, док остатак тима ради, био бих у заостатку. Уосталом, већ сам у заостатку кад је ријеч о погледу тренера на мене.

У каквом заостатку?

- Тренер ме неће гледати истим очима јер се касније прикључујем припремама, а и нови сам у тиму. Морам кроз рад и залагање да се изборим и дођем на ниво да ме тренер гледа као и остале играче. Наравно, оптимиста сам, као што сам увијек и био!

Мислиш ли да си и даље идол Лешинара?

- Вјерујем да јесам без обзира што ме три године није било у Бањалуци. Када су славили 20 година групе, истакли су транспарент на којем је писало "Гдје год био, гдје год играо, Бока ти си наш, вољеће те Лешинари, ти то добро знаш!" Те слике ми је послао један пријатељ и кад сам их видио, не могу рећи да сам плакао, али најежио сам се и засузиле су ми очи! Нисам могао да вјерујем шта су направили и то им никад нећу заборавити. Због њих ћу увијек кад не будем играо, што због картона, што због чега било другог, бити на том истоку и ићи са њима на гостовања.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
izgleda da je sreco napredovao ovih godina. Ja ga se sjecam kad je bio u borcu prije 5god nista posebno prosjecan igrac mekan u duelima,spor i nezainteresovan ili je napredovao ili je schlager u pravu za video klipove, uostalom vidjecemo ubrzo. ko sazna rezultat danas neka odmah ostavi hvala unaprijed :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Stvarno je ovaj Boka ljudina!Svaka cast!Mislim da nema igraca koji vise voli Borac.

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Obrisao sam postove koji nemaju veze sa temom i koji su obicna prepucavanja i vredjanja drugih ucesnika... Hajde lepo nastavite kako ste poceli da i ja imam manje posla :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
U koliko je sati utakmica?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]