nesto analiziram ove vijesti sa portala raznih sportskih
evo npr moj jucerasnji post :
" Tema posta: Re: ФК Борац 2010/2011Poslato:
01 Jul 2010, 11:13 Početnik
Pridružio se: 23 Jun 2010, 10:43
prije svega citiracu vam jedan jucerasnji post sa ss.ba
"potencijal je napisao/la:
Ekskluzivna vijest za navijace Sarajeva, Stevo Nikolic svojevremeno najbolji strijelac Modrica Maxime i Premijer lige, a u zadnje dvije sezone igrac rumunskog Oţelul Galaţi, na pragu potpisivanja ugovora sa bordo timom.
To bi se vec moglo nazvati pojacanjem ali u pravom smislu te rijeci,ako bude tako imas pivu prvom prilikom kad budes u SA "
i onda opet idu moji poznati smajlici
jer Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac u Banjaluci
Moguce je da danas potpise i Boka
a oni sto sam vam juce rekao da bi trebali da potpisu jos nisu potpisali zbog nekih problema sa papirima tako cujem
I da, Stajic, mislim da je sad u ovoj situaciji potpuno nepotreban narocito kad je 95 % izvjesno da dolazi stevanovic
Za one koji ne znaju Stajic je vezni igrac koji igra uz desnu aut liniju eventualno desni poluspic, a ne spic"
znaci vrijeme objave 11,13 h
i onda ide vijest na scsportu :
"Piše: Edin Sprzo ::::: Tekst objavljen: 01.07.2010. 000000 11:19
Borac brži od Sarajeva: Stevo Nikolić potpisuje u 14.30
Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će bivši napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas potpisati ugovor
Iako je bio nadomak Sarajeva,
Stevo Nikolić će, ipak, karijeru nastaviti u banjalučkom Borcu. Naime, Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor.
Zajedno sa bivšim prvim topnikom Premijer lige ugovor sa Borcem
potpisat će i Boris Raspudić, bivši igrač Borca koji je u posljednje vrijeme igrao u Iranu. Nakon ovoga je jasno da Borac pravi šampionski tim. U Borac su već stigli Asmir Avdukić i Milan Muminović, Borislav Mikić i Siniša Marčetić "
znaci vijest objavljena u 11,19 h
pa dobro gdje je tu moj honorar

brzo honorar il vise ne objavljujem vijesti