banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2010, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sto se tice trenera, evo i ja sam misljenja da treba Maricu pruziti priliku u prvih 5 kola, ipak upoznao je igrace i obavio pripreme sa njima, dobio je dosta dobrih pojacanja i za nadati se da ce znati to uklopiti, kostur tima je ostao od prosle polusezone, sve mu ide na ruku, mislim da bi trebao sa ovim timom proci Lozanu i u prvih pet kola izbiti na celo ili biti u vrhu tabele. I iskreno, ja ove sezone sa ovim timom i na bazi rezultata iz prosle 2 sezone ocekujem titulu, u najmanju ruku Evropu i sledece godine, koja ne bi trebala po meni biti upitna.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nije bas tako lako biti trener kao što mnogi misle.
Kao sto je napisao navijač Džimi na treninzima ne radi loše, mnoge vježbe su moderne pazi na sve detalje, ali je slab izgleda sa motivacijom i pripremom ekipe. Sad ima izbor , sirinu igraca i vidjećemo da li će vidjeti kako tim treba izgledati. Trener svakom igraču mora pronaći mjesto gdje može pružiti maksimum i ko je u tom momentu najspremniji.

Ovaj sto spominje Curcica to je budalestina, covjek em nikog nije vodio em je dileja a takav nam ne treba. Za njega je Farma,Veliki brat pa nek se tamo ludira.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Dileja je i Maradona, pa ce da osvoji SP.
Sam si rekao da ekipi nedostaje trener motivator, sigurno da ce publika dobrim djelom to nadohnaditi, ali svlacionica i trening su mnogo vazniji. Realnost je da ce Maric otici, da li ce biti maknut sad ili nakon 5 kola stara je boljka Borca, jer to radimo konstantno.
Ovo za Curcica shvati kao shalu, samo ukazujem na problem!

Poslednji put menjao djole BFC dana 02 Jul 2010, 11:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Moze neko da mi kaze, otkud nama tolike pare za ove silne igrace :)
Jesmo uzimali samo slobodne igrace?! Iako jesmo, treba njih isplacivati svaki mjesec... Je li pala neka donacija? Ili smo te pare imali i prije, samo nismo znali iskoristiti?! U svakom slucaju, podrska upravi (mislio sam da ovo nikad necu reci)... Ti Dzimi, ti si mi najsumnjiviji... Ajd budu ljud'na pa pokazi da nemaju ljudi pravo sto te pljuju ovoliko (nemoguca misija, al' 'ajd :lol:)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma okej samo sam protiv eksperimenata sa trenerima. Ja sam uvijek prvo za domaceg trenera koji poznaje situaciju i koji se ne boji pruziti sansu mladima. Iskreno volio bih za koju godinu da Bilbiju vidim na klupi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e bilbija bi mogao biti rjesenje. covjek zivi za borac

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma rekao sam, ako ne osvoji šest bodova u prva dva kola, noga mu ne gine, tako ja bar razmišljam, nego ekipo draga, trebalo bi razmisliti o promjeni imena gradskog stadiona sada kada bude renoviran... recimo " STADION REPUBLIKE SRPSKE" moćno zvuči, pa kad ga imaju Francuzi možeme i mi, naravno ako neka kompanije ne izvali neku lovu za ime stadiona :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja imam jedan drugaciji prijedlog

STADION MILORADA I DRAGOLJUBA
ili
STADION MILORAD DODIK

:D :D :D :D :D

Salu na stranu ili ovo sto je rba rekao ili mu dati ime po nekom od Borcevih igraca

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ili mozda Stadion DZIMI MARIC :D:D:D:D:D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma rekao sam, ako ne osvoji šest bodova u prva dva kola, noga mu ne gine, tako ja bar razmišljam, nego ekipo draga, trebalo bi razmisliti o promjeni imena gradskog stadiona sada kada bude renoviran... recimo " STADION REPUBLIKE SRPSKE" moćno zvuči, pa kad ga imaju Francuzi možeme i mi, naravno ako neka kompanije ne izvali neku lovu za ime stadiona :D

Odlican prijedlog i ja sam za taj naziv! Kad u SA ima trg Alije Izetbegovica, aerodrom, mozemo i mi dati stadionu ime po voljenoj nam domovini!

TaškoBL je napisao:
Moze neko da mi kaze, otkud nama tolike pare za ove silne igrace :)
Jesmo uzimali samo slobodne igrace?! Iako jesmo, treba njih isplacivati svaki mjesec... Je li pala neka donacija? Ili smo te pare imali i prije, samo nismo znali iskoristiti?! U svakom slucaju, podrska upravi (mislio sam da ovo nikad necu reci)... Ti Dzimi, ti si mi najsumnjiviji... Ajd budu ljud'na pa pokazi da nemaju ljudi pravo sto te pljuju ovoliko (nemoguca misija, al' 'ajd :lol:)

Od stadiona zapravo LOTa 3, necemo imati sjever i jug ali cemo imati tim! Salim se mada ova izjava i nije daleko od istine!

Stadion Muhameda Ibrahimbegovića-Fišera :D :D :D :D :D :laughing5:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mladi bh. reprezentativac Miroslav Stevanović (19) će, po svemu sudeći, i narednu sezonu provesti na posudbi u Banja Luci.

Stevanović, inače član srbijanske Vojvodine, proljetni dio prvenstva proveo je na posudbi u Banja Luci, a kako saznaje SportSport.ba, 19-godišnji igrač sredine terena će i u narednoj sezoni biti član tima sa Varbasa.

Tako bi Stevanović trebao biti u sastavu crveno-plavih za sutrašnju prijateljsku utakmicu sa OFK Beogradom, koju Banjalučani igraju u Novom Sadu, gdje se od početka sedmice pripremaju za narednu sezonu.

Stevanović je u Borac doveden kao zamjena za Nemanju Bilbiju, koji je prešao u redove Novosađana.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Odlično Stadion Republike Srpske!!!!!!

Ne treba, bar za neki prvobitan period od 2-3 mjeseca pričati o negarivnim stvarima prije svega mislim na Marića. Ajmo svi da uživamo malo, pa ovakve stvari nismo doživljavali ni u ono predratno vrijeme, vidjećemo kako će sve ići ali ovo meni izgleda kao da se ponovo budimo nakon dubokok sna u koji smo upali početkom 90-tih sad smo u jednom novom ruhu, zapljusnuo nas je talas optimizma i sad dajmo svi doprinos da ih bude što češće i što više. Eto to je moje mišljenje.
Biće i sjever i jug, polako, sljedeće godine kad budemo igrali kvalifikacije za LŠ biće sigurno

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
bio sam na stadionu radi se cini mi se brze nego prethodnih dana, kopa se na sve strane skida i ostatak krova bice to ok i mislim da bi mu stvarno trebali dati novo ime npr arena rs ili tako nesto. Maric je trener defanzivac i kao takav ce i otici iz borca mislim da ce igrati katanaco i dalje to je njegova filozofija i tacka. Kod stojnica je ekipa imala posjed lopte i prvi put poslije rata smo mogli vidjeti promjenu ritma,polukontru i kontru, izmjenu mjesta uigran korner i slobodnjak, a to je sve sto je do trenera. Kod marica bek nesmije preko centra drzimo loptu na nasoj strani itd

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro je i Cupo se vraća ali sumljam da će imati minutažu kao u prošloj sezoni s obzirom da je tu sad Muminović.

Ima li informacija za Sreću i Banovića- naravno pitanje je upućeno borčevom_navijaču!
Juče se pojavila informacija da oko Banovića iskrsao nekakav administrativni problem. Nadam se da ćeš nas razuvjeriti!

Pozz

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
nesto analiziram ove vijesti sa portala raznih sportskih

evo npr moj jucerasnji post :

" Tema posta: Re: ФК Борац 2010/2011Poslato: 01 Jul 2010, 11:13

Početnik

Pridružio se: 23 Jun 2010, 10:43

prije svega citiracu vam jedan jucerasnji post sa ss.ba

"potencijal je napisao/la:
Ekskluzivna vijest za navijace Sarajeva, Stevo Nikolic svojevremeno najbolji strijelac Modrica Maxime i Premijer lige, a u zadnje dvije sezone igrac rumunskog Oţelul Galaţi, na pragu potpisivanja ugovora sa bordo timom.

To bi se vec moglo nazvati pojacanjem ali u pravom smislu te rijeci,ako bude tako imas pivu prvom prilikom kad budes u SA "

i onda opet idu moji poznati smajlici

jer Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac u Banjaluci

Moguce je da danas potpise i Boka

a oni sto sam vam juce rekao da bi trebali da potpisu jos nisu potpisali zbog nekih problema sa papirima tako cujem

I da, Stajic, mislim da je sad u ovoj situaciji potpuno nepotreban narocito kad je 95 % izvjesno da dolazi stevanovic

Za one koji ne znaju Stajic je vezni igrac koji igra uz desnu aut liniju eventualno desni poluspic, a ne spic"

znaci vrijeme objave 11,13 h

i onda ide vijest na scsportu :

"Piše: Edin Sprzo ::::: Tekst objavljen: 01.07.2010. 000000 11:19
Borac brži od Sarajeva: Stevo Nikolić potpisuje u 14.30
Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će bivši napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas potpisati ugovor

Iako je bio nadomak Sarajeva, Stevo Nikolić će, ipak, karijeru nastaviti u banjalučkom Borcu. Naime, Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor.

Zajedno sa bivšim prvim topnikom Premijer lige ugovor sa Borcem potpisat će i Boris Raspudić, bivši igrač Borca koji je u posljednje vrijeme igrao u Iranu. Nakon ovoga je jasno da Borac pravi šampionski tim. U Borac su već stigli Asmir Avdukić i Milan Muminović, Borislav Mikić i Siniša Marčetić "

znaci vijest objavljena u 11,19 h

pa dobro gdje je tu moj honorar :)

brzo honorar il vise ne objavljujem vijesti :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
Dobro je i Cupo se vraća ali sumljam da će imati minutažu kao u prošloj sezoni s obzirom da je tu sad Muminović.

Ima li informacija za Sreću i Banovića- naravno pitanje je upućeno borčevom_navijaču!
Juče se pojavila informacija da oko Banovića iskrsao nekakav administrativni problem. Nadam se da ćeš nas razuvjeriti!

Pozz

bice to u redu sa benovicem sve :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ljudi, uzivajte u ovim trenucima!
Nakon duzeg perioda doveli smo kvalitetne igrace, gradi nam se stadion, najvjerovatnije igramo igramo protiv Lozane u BL....
Jeste, Maric je igrao kukavicki u gostima, ali je imao i novu ekipu, losiju od one jesenje. A za to je prije svega kriva Uprava. Evo, sada se gospoda iz Uprave djelimicno iskupila dovodjenjem ovih igraca i angazovanjem oko gradnje stadiona.

Budite realni, do prije 2 godine o ovom nismo ni sanjali. Dobro, jesmo sanjali ali nije bilo ni blizu realnog. Ima vremena za pljuvacinu, to cemo raditi ako Maric i sa ovakvim igracima bude igrao ziheraski.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
zli mrkvić je napisao:

Pozz

Jbg. Benović. Nego nešto kontam da nam je sad Markić (Toni) na toj desnoj strani bili bi uffff!
Nismo ga trebali puštati. Šta kažeš??

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
pa dobro gdje je tu moj honorar :)

brzo honorar il vise ne objavljujem vijesti :)

Zar ti nije vrijednija lijepa rijec od honorara? :D
Mi te hvalimo na svakoj stranici a ti bi jos honorar... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
zli mrkvić je napisao:

Pozz

Jbg. Benović. Nego nešto kontam da nam je sad Markić (Toni) na toj desnoj strani bili bi uffff!
Nismo ga trebali puštati. Šta kažeš??

nismo trebali pustati markica, ali to ne bi rijesilo pitanje beka, trositi markica na beku je suludo on je stoper ili zadnji vezni, a tu smo sad zaista pokirveni dobro, prema tome anulirali smo odlazak markica

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]