U yebote,cim sam vidio da ste 5 stranica ispisali,znao sam da je dobro!Pa evo,da se i ja sa par recenica ukljucim u raspravu. Prvo i najvaznije,svaka cast za Upravu,uradili su mnogo vise nego sto je bilo ko od nas mogao sanjati,i drago mi je sto sam pozivao na strpljenje i da im damo vremena bar do zavrsetka prelaznog roka,pa da onda kritikujemo ako bude bilo potrebe. Znaci imamo po imenima sjajan tim,ali ne treba se zaletati sa ovim izjavama kako cemo se prosetati ligom,jer najmanje isto tako dobra imena ima i Siroki s tim sto su za godinu-dve uigraniji a znamo sta to znaci.Osim toga,znamo da Siroki ,za razliku od nas,uvijek moze racunati na lagane trice iz Trebinja,Travnika i jos nekih terena,gdje em sto uzme tri boda,em se odmore i oporave ,em ociste kartone,pa se ja ne bih opterecivao imperativom titule,ali ono sto mi Banjalucani mozemo i moramo uraditi je da na svakoj utakmici popunimo taj novi kapacitet od 7000 sjedecih mjesta,i da ne biramo utakmice,da nas ne zanima ko je sa druge strane vec da idemo gledati Borac!Ne smije se ponoviti Olimpik pa da dodje 2000 ljudi (iako se slavio Kup) i jos neke tako utakmice,vec stadion mora biti rasprodat stalno u tako velikom gradu,i to treba biti nas nacin da se zahvalimo ovim ljudima koji su nam sve ovo omogucili,a ujedno i velika finansijska podrska klubu da ovo sto se desava bude konstanta i da samo idemo naprijed.U Premijer Ligi,Evropi i Kupu,odigracemo preko 20 domacih utakmica,neka prosjecna cijena karte bude 6-7 km,to bi bilo preko milion km samo od ulaznica. Grad daje jos toliko,nesto ce navuci uprava,sponzori i sl,i to je vec jedan respektabilan budget koji ce garantovati da cemo duuugo biti na vrhu. Ako se budu birale utakmice i dolazilo 2000-3000 ljudi,mozda se ljudi upitaju da li Banjaluka uopste zsluzuje takav klub i takva ulaganja i dignu ruke od svega,pa se vrati Ljubo Cubic,Maxmara i kompanija....
Sto se tice ovoga o taktici sto raspravljate,tu stvarno nisam strucnjak,znam samo sta bih ja radio da sam trener. Igrao bih sa ovakvim igracima,uvijek na pobjedu i gol vise i kuci i na strani i u timu bi mi bili najbolji igraci,bez obzira za koje su pozicije specijalizovani,znaci moralo bi biti mjesta za Vukelju,Kajkuta,Nikolica,Muminovica,Mikica,Raspudica,Trivunovica,Stevanovica,Petrica,Stanceskog....ako mogu Etto i Milito igrati beka protiv Barcelone,mogu i Muminovic,Stanceski ili ne znam ko,ali to cu prepustiti treneru. Od mene ima podrsku,ali samo ako bude igrao ofanzivno i Borac bude mamac za publiku (titula nije imperativ) a ako bude igrao defanzivno,ja ga necu podrzavati.
Pozdrav svima.
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
Poslednji put menjao Schlager dana 02 Jul 2010, 10:29, izmenjena samo jedanput
|