Saleee86 je napisao:
Ja i dalje hvatam samo 23 kanal ( imam epg hura!), ali 39 nece jer iz nepoznatih razloga ja na tom kanalu analogno lovim prokleti BHT1, slika je snjegovita ali ima tona bez prekida...
Evo par slika(slika govori 1000 rijeci

).
DVB-T 23 kanal

//img535.imageshack.us/img535/504/slika1622.th.jpg[/img][/url]
HVALA ZA SLIKE MNOGO SU MI POMOGLE, a evo i kako:
Molim vas pomagajte

nestade ovaj analogni signal sinoc, sta cu jedino sto ima gledati je narod pita macu fircija i milosa bojanica na pinku...znaci ako necete da se samoubijem pomazite da nadjem taj MUX A...

))
E ovako: imam neku extra antenu, nije na krovu na terasi, ne znam kako se zove, ali znam da je 135 KM, sa pojacalom, super mi slika bila za sve kanale, jos se i automatski rotira pa mi lako podesiti za "uljepsati sliku" tako da do antene nije, (jedino ako je moram na krov staviti)
Imam LG32LCD2000 ili je 32LH2000, zabubio sam uputstvo, uglavnom ima built-in DVB-T sve one etiketice po njemu 3xHDMI,DigitalTv,DTT,DVB,HDready...itd i valjda bi sad "sam" trebao da "ulovi" taj signal na 23 ili 39...ali jok kad idem na:MANU/SETUP/MANUAL TUNING= i izlistam, samo analogne prikazuje i onda sam primjetio razliku izmedju ovih slika sto ste kacili i mog trazenja, kod vas na slici ima u vrhu DTV dok kod mene ima samo TV i nema strelica da se mijenja lijevo desno...jel trebam podesiti nesto u input level-u ili sta vec...nadam se da razumijete moj problem, ako nisam dobro objasnio probacu slikama

Hvala puno svima koji pomognu