banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Toy story 3
PostPoslato: 28 Jun 2010, 15:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Iako je Toy story prva saradnja Diznija i Piksara, svaki naredni mi je bio bolji od ovoga .Do ovog, treceg dijela.

Toy story 3 je zaista dobar crtani. Pametan, smijesan, izvrsna rezija, mastrovit, zapravo sve ono sto ocekujete od Pikarevic crtanih filmova.

Nazalost, jeste sinhronizovan ali sta je tu je. Nije mnogo izgubio na kvalitetu ( bar se nadam). Nazalost, samo 10 ljudi u najvecoj sali , 2 roditelja, djeca i ja :) je uzivalo u odlicnom filmu.

Preporuka!

P.S. Sta je najbolje u ovom filmu? Zapravo ne u filmu. To je kratkometrazni crtnani prije samog filma, Day and Night. Remek djelo u 3 minute!

Vrh

Tema posta: Re: Toy story 3
PostPoslato: 28 Jun 2010, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
Ja preporučujem izbjegavanje sinhronizovanih filmova jer su to stvari za djecu. Svakako su bolji titlovi.
Osim toga nisam do sad gledo nmi jedan toy story, da li da krenem iz početka ili može ovaj prvi.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Meni su likovi iz Toy Story filmova nešto najpozitivnije što je moglo nastati u Hollywoodu pa mi je tako i konačni treći dio sjeo. Malo je surov kao i prijethodna dva Pixarova remek djela, ali najtoplije preporuke.

Jedna opaska - relativno nedavno su i domaći glumci počeli sinhronizovati američke crtiće, jer dosad smo imali priliku slušati samo hrvatsku sinhronizaciju. Ekavica je nama mnogo ugodnija i toplija od hladne i neemotivne ijekavice, što jest jest :wink:, ali šteta je ne čuti glasove Toma Hanksa ili Mikea Myersa. Ko uostalom može nadmašiti vokalne mogućnosti Eddieja Murphyja?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Opet kazem, bilo bi dobro da imamo obe verzije ponudjene ali nazalost, nemamo. To ne znaci da treba izbjeci ugodjaj koji nudi kino.

Moze se treci pogledati, bez gledanja prethodna dva.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Hehe, ja sam vec navikla kada idem da gledam neki crtic u kino da ce oko meni biti gomila djece, i mozda par starijih likova (obicno roditelji). :) Ja mislim da nikad nisam bila na projekciji gdje je bilo manje ljudi (jedva 10?), ali ne smeta... Meni je crtic, kao i svaki Pixarov sjajan. Jeste steta sto je sinhronizovano, ali boze moj, na kraju nije ispalo toliko lose, poceli su da se trude i oko sinhronizacije. Mada kao sto neko rece, nije to to dok ne cujes glas Toma Hanksa.
Btw, za ostale crtanofile :) .. zna li iko hoce li ovaj crtic dolaziti kod nas?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bEyAqhzGJUU[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]