banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2010, 13:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Islamski teroristi izveli napad na policijisku stanicu u Bugojnu
U snažnoj eksploziji koja je jutros u 4.50 sati potresla Bugojno jedna osoba je poginula, a nekoliko ih je povrijeđeno.

Prema prvim informacijama radi se o autobombi na parkingu iza Policijske stanice u Bugojnu, od koje je jedan policajac smrtno stradao, dok je nekoliko osoba povrijeđeno.

Pripadnici policije su oko 6.00 sati priveli pet osoba osumnjičenih za ovo terorističko djelo i nad njima je u toku kriminalistička obrada.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=23613

Slika

Slika

PS. ovim putem apelujem na vladu RS i MUP RS da uspostave kontrolne punktove-granicne prelaze na granicama Republike Srpske kako bi se sprijecili ovakvi dogadjaji u RS ......samo je pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti u nekom gradu RS

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ima već tema
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=68&t=50520&start=0

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ozna je napisao:
I
PS. ovim putem apelujem na vladu RS i MUP RS da uspostave kontrolne punktove-granicne prelaze na granicama Republike Srpske kako bi se sprijecili ovakvi dogadjaji u RS ......samo je pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti u nekom gradu RS

Jesi li ti normalan?Kakve granice?Koliko bi graničnih prelaza trebalo da se uspostavi?Koliko ljudi da čuva takvu granicu?Ti sam smišljaš te nebuloze ili ti neko pomaže?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
_zoka je napisao:
ozna je napisao:
I

Jesi li ti normalan?Kakve granice?Koliko bi graničnih prelaza trebalo da se uspostavi?Koliko ljudi da čuva takvu granicu?Ti sam smišljaš te nebuloze ili ti neko pomaže?

Granicnih prelaza treba uspotsaviti onoliko koliko treba,granicu bi cuvala granicna policija RS ista ona koja je ukinuta 1999 i koja je do tada cuvala granice RS.kazes nebuloze.......vidjecemo za 10-15 godina jesu li nebuloze,ali da se mi nebi svadjali najbolje da politicari naprave referendum pa da vidimo sta zele gradjani RS i ko lupa nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ozna je napisao:
]

Granicnih prelaza treba uspotsaviti onoliko koliko treba,granicu bi cuvala granicna policija RS ista ona koja je ukinuta 1999 i koja je do tada cuvala granice RS.kazes nebuloze.......vidjecemo za 10-15 godina jesu li nebuloze,ali da se mi nebi svadjali najbolje da politicari naprave referendum pa da vidimo sta zele gradjani RS i ko lupa nebuloze.

Koje prelaze prema Federaciji je čuvala Granična policija RS?Od kako su rezervisti demobilisani tu "granicu" niko nije čuvao.....A biće referendum,biće.....Za jedno 35 miliona godina...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
vec sam pomislio da ce opet optuziti predsjednika radovana :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ima tema.

viewtopic.php?f=68&t=50520&start=0

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]