banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2010, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Првотимци отпутовали у Словенију

Slika

Фудбалери Црвене звезде кренули су данас пут Словеније и Похорја где ће у наредне две недеље спровести прву фазу припрема за наредну сезону. Тренер Ратко Достанић повео је 29 играча:

Стаменковић, Павловић, Бајковић, Дмитровић (Омладинац), Стојковић (Омладинац), Спајић (Омладинац), Мијаиловић (Омладинац), С. Ђорђевић, Вилотић, Савић, Нинков, Микић, Игњатијевић, С. Рељић, Богдановић, Н. Николић, Исах, Савио, Каду, Мугоша, Вешовић, Јеремић, Лазовић, Бинић, Трифуновић, Субашић, Јевтић, Перовић, Лекић, а током недеље екипи би требало да се прикључи и Огњен Короман.

Током прве фазе рада црвено-бели ће имати три теста. Први, 26. јуна, када ће одмерити снаге са словеначким прваком Копром, док су два меча предвиђена за 3. јул и тада ће наш тренер пробати две екипе у мечевима са Домжалама и једним словеначким трећелигашем. Звездина база биће хотел Арена у којем ће боравити до 4. јула.

Дакле, на припреме за нову сезону и мечеве за улазак у Лигу Европа иде овај састав.

Без капитена Лазетића, уз Драгишиног сина и Вешовића.
Добра вијест је да на списку нема Блажића, лоша вијест је да је Богдановић ту и да нам се враћа још и Короман.
Добра вијест је да су на списку Нинков и Лекић (вјероватно није било добрих понуда за њих), лоша вијест је да су на списку људи нису добили шансу до сада и не видим како ће је и добити (Мугоша или Субашић).

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Lekić u Saragosi, za mrvicu bolja ponuda od Rasingove, ali za ove je sigurno da će da plate. Paja bolje da ostane nego da ide za 1/3 vrijednosti. To će Blažić da nadoknadi sve (porašće uplate u fondaciju kad ode).

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Мени је Нитро баш духовит, не знам чему прозивање. Чак је и сувише озбиљан каква су зајебанција од управе овад двојац Лукић - Аџић.

Evo konačno i priznanja za moj predani rad... Zahvaljujem na ovim lijepim riječima.

Citiraj:
Lekić u Saragosi, za mrvicu bolja ponuda od Rasingove

Biće da je u Osasuni... Moram priznati da jedva čekam da vidim tog momka u dresu Osasune, pa da konačno i ja valjda vidim, ono što su vidjeli skauti ovog kluba. Bojim se samo da se ne ponovi priča sa kvalitetnijim igračima, koji su odlazili iz Zvezde kao odlični igrači, da bi se u novim klubovima, ispostavljali suvim prosjekom ili čak ni toliko. Purović, Đokić, Milovanović i da ne nabrajam dalje...

Vidim njega su uspjeli da utrpaju, sad će vjerovatno da se očerupa taj novac, prvo Zemunu postotak, pa nekim menadžerima i posrednicima, vjerovatno i Adžiću dio da pokrije kockarske dugove. No sve će to biti transparentno objavljeno, kako je i obećano...

Vidim da se Bogdanovića ne mogu riješiti ni da plate nekome da ga uzme, a Bogami ni Blažića. S obzirom da su obojica oprobani na svim mogućim pozicijama u timu, te da su na svima bili podjednako beskorisni, očekujem da naredne sezone, kao vrsni "univerzalci" budu nosioci igre.

Predviđam taktiku 4-5-1 (ona je sad moderna), sa ultra brzim krilima Blažićem i Koromanom, i dvojicom centralnih (ne defanzivnih) veznih Gumom i Savijom, sa Kaduom ispred njih. Potonji će najmanje da bude u dodiru sa loptom, da ne bi sputavao kreativnost dvojca iza njega.

Predviđam i neku revoluciju u mjerenju posjeda lopte na Zvezdinim utakmicama i ta statistika bi trebala da izgleda otprilike ovako...

Koroman 70 % - ostatak tima 10 % - protivnik 20 %

Da, ne volim Koromana, a sad kad su dotičnog doveli ljudi iz sadašnje uprave, čini mi se kao da se ostvaruju moje najcrnje noćne more...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koj će sad da nam bude glavni špic? Jao ode u Vojvodinu, od njega ništa. Ajmo, predlozi, predviđanja, gra, tarot (poker).

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Блажић није отишао на припреме, није у плану за ову сезону. Једино ће се екипи придружити Ђорђевић који је имао неку повреду. Ко ће да плати Блажића, једино да ми неком платимо да га узме.
Највише бих волио да остане Нинков, али изгледа да су актуелне неке понуде па је и његов одлазак извјестан. Вјерујем да ће Микић бити адекватна замјене. Танки смо на позицији штопера гдје би нам Тошић дошао као наручен јер може играти на више позиција у одбрани али колико видим од тога неће бити ништа. У принципу то је једина дефицитарна позиција. Надам се да ћемо играти са два шпица иако има нешто у формацији коју је Нитро спомињао, односно 4-5-1.

Када је у питању трансфер Лекића, званичне информације су биле овако представљене (чини ми се): 2.7 милиона евра, 30% добија Земун, 10% менаџери. Звезда задржава 20% права на фудбалера, премије ако игра у репрезентацији, број голова и сл.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Nitro je napisao:
Predviđam taktiku 4-5-1 (ona je sad moderna), sa ultra brzim krilima Blažićem i Koromanom, i dvojicom centralnih (ne defanzivnih) veznih Gumom i Savijom, sa Kaduom ispred njih. Potonji će najmanje da bude u dodiru sa loptom, da ne bi sputavao kreativnost dvojca iza njega.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мој први, прави, искрени смјех након Србија - Аустралија!
Хвала ти пријатељу!

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prema pisanju grčkih medija, atinski Olimpijakos zainteresovan je za štopera Crvene zvezde Milana Vilotića.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=441944

Дакле, Лекић у Осасуни, Короман је прихајао в Словенијо на припреме. Савић се нудио многима, али изгледа да би други штопер могао отићи.

Иначе, изгубили смо пријатељску од Копра: http://www.crvenazvezdafk.com/src/kopar ... -video.htm

Ништа страшно, Достанић дао шансу скоро свим играчима које је повео у Словенију. Зaнимљиво је да је утакмицу посматрао и Југовић, вјероватно скокнуо из Беча:

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Треба нам још један штопер, или универзалац у одбрани. Опет се помиње Тошића мада нешто не вјерујем у то ... Чини ми се да је извјестан одлазак Нинкова, надам се и Богдановића.

Увијек мислим да је тај Југовић могао да пружиЗвезди много као члан управе. Вјерујем и данас да би био идеалан кандидат за мјесто СД.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jugovic je rjesenje ali za predsjednika. Odmjeren u izjavama gospodin, veliki zvezdas koji se nece busati u prsa kao Lukica sa dovoljno veza u inostranstvu
Nazalost tim je losiji u odnosu na proslu sezonu, izgubio je kljucne igrace Lekica i Lazetica, pitanje je kako ce Koroman saradjivati sa pajom po desnoj strani. Ocekujem u spicu Jevtica a na krilima Koromana i Trifunovica . Bas me interesuje kakav je ovaj Vesovic jer su ga bivsi treneri Borca Radulovic i Rakojevic bas nahvalili.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odlaskom Lekica Zvezda je dobila :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Jugovic je rjesenje ali za predsjednika. Odmjeren u izjavama gospodin, veliki zvezdas koji se nece busati u prsa kao Lukica sa dovoljno veza u inostranstvu

Југа је господин човјек. Они који га боље познају, кажу да је повучен, чак чудан.

Био је у Управном одбору ФКЦЗ у Пиксијево доба, па је дао оставку. У Конобарево вријеме је био потпредсједник клуба, али је брзо отишао. Цијело вријеме фигурише као Цептеров човјек.

Не знам. Кад видим ове Аџиће и Лукиће, Југа ми дјелује као свјеж дах. Он нема ни жељу ни капацитет да буде на челу клуба, али би добро дошао у свакој управи. Мада ни он не бјежи од ликова као што су Драги Мићовић, чак напротив.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jeste dobila novcano, ali nije Lekic bas bio balvan kako neki misle . Istina da je u zavrsnici sezone bio puno losiji nego na pocetku, ali je bio itekako okoristan ekipi i posebno kod Pizona se dosta trosio u odbranim zadacima. Ne gledam ja samo golove, vec i kretanje i borbenost a to mu je u finisu itekako nedostajalo
Doduse voli da cugne, tako da me bas interesuje sta ce napraviti u Osasuni.
Dosta ocekujem u novoj sezoni od Jevtica i Trifunovića , jer se vidi da su skolovani igraci koji se itekako znaju naci u sansi nadam se da ce proraditi

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Jeste dobila novcano, ali nije Lekic bas bio balvan kako neki misle . Istina da je u zavrsnici sezone bio puno losiji nego na pocetku, ali je bio itekako okoristan ekipi i posebno kod Pizona se dosta trosio u odbranim zadacima. Ne gledam ja samo golove, vec i kretanje i borbenost a to mu je u finisu itekako nedostajalo
Doduse voli da cugne, tako da me bas interesuje sta ce napraviti u Osasuni.
Dosta ocekujem u novoj sezoni od Jevtica i Trifunovića , jer se vidi da su skolovani igraci koji se itekako znaju naci u sansi nadam se da ce proraditi

S tim sto su ova dvojica po meni pokazali dosta vise od Lekica... Kada im se pruzala prilika

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 11:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa oni i jesu kvalitetniji igraci od Leke, ali na njemu je Zvezda dobra 1.8. miliona he he malo li je na ovu krizu

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zvezda nakantala neke slovenačke trećeligaše 13-0. Pogledajte snimak, smiješno je. Golman legne na zemlju dva minuta prije šuta i slično.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Zvezda nakantala neke slovenačke trećeligaše 13-0. Pogledajte snimak, smiješno je. Golman legne na zemlju dva minuta prije šuta i slično.

Ево мало озбиљније :)

Citiraj:
Фудбалери Црвене звезде савладали су словеначког петолигаша Старше са великих 13:0 у утакмици која је више подсећала на јачи тренинг наших првотимаца него на равноправан дуел два ривала.
Ипак, јачи тренинг јесте и био циљ шефа струке Ратка Достанића у овој фази припрема, а ову утакмицу почео је са следећих 11:
Бајковић, Стојковић, Микић, Спајић, Рељић, Исах, Богдановић, Бинић, Вешовић, Трифуновић и Јевтић.
У наставку меча улазили су и Дмитровић, Мијаиловић, Савић, Игњатијевић, Николић, Мугоша, Лазовић и Перовић.

Од првог минута је било јасно да ће утакмица бити игра „мачке и миша“, а међу нешто мање до 100 гледалаца пљуштале су и опкладе на тачан резултат, односно тачан број голова које ће Звезда постићи.
Серију у првом полувремену отворио је млади Марко Вешовић већ у 5. минуту после одличног соло продора у којем је преварио два играча. Наставили су Трифуновић у 7. минуту и Јевтић у 15.
Богдановић у 28. минуту и Бинић својим првенцем у Звездином дресу у 38. минуту ставили су до знања да ће резултат ићи преко туцета голова.
Трифуновићевих 6:0 у 39. минуту после продора Вешовића по левој страни и полуволеја само је још јаче утврдила Достанића да код играча инсистира на кретањима као кроз тренинге како би се још боље уиграли.

Наравно, под посебном лупом су биле партије младих Спајића, Дмитровића, Стојковића и Мијаиловића, али и Бинића и Лазовића од којих се такође много очекује у будућности. Управо су њих двојица уписала хет-трик на овој утакмици.
Бинић је свој други гол постигао у 61. минуту, а Лазовић креће да га стиже у 70. минуту својим првим голом после соло продора по левој страни.
По истој страни је направио продор Лазовић и минут касније и опет затресао мрежу за 9:0.
Бинић га престиже у 75. минуту својим трећим голом, а Лазовић стиже друга и саиграча осам минута касније за 11:0.
На крају су погођен тачан резултат симпатичном брки из Морске Соботе донели Мугоша у 85. минуту и Перовић у 86. минуту за коначних 13:0.

Намерно су у стручном штабу желели ривала из ниже лиге, јер у овој фази припрема потребан је противник против којег ће се доминацијом увежбати све што се вежба и на тренингу.
Црвена звезда следећи меч на припремама у Словенији игра у Домжалама у суботу 3. јула од 18,30 против истоименог ривала. Нема сумње да ће та утакмица бити много тежи тест за наше првотимце.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim da su stavili na sorceve malu reklamu, cini mi se, Agrobanke... Ima li kakvih informacija o generalnom sponzoru, jer na dresu jos uvek stoji onaj broj

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Vidim da su stavili na sorceve malu reklamu, cini mi se, Agrobanke... Ima li kakvih informacija o generalnom sponzoru, jer na dresu jos uvek stoji onaj broj

Да си жив и здрав, стоји то па мислим већ годину дана :). (реклама Агробанке)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na sorcu :-?
Nisam ja to video :lol:

Svejedno, kakvo je stanje sa gen. sponzorima

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И даље се спомиње Газпром али ништа конретно.

На званичном сајту пронађох нешто интересантно:

Citiraj:
После 209 званичних утакмица у црвено-белом дресу, 24 поготка и освојених
седам трофеја – чак три „дупле круне“ (2004, 2006. и 2007. године) као и Купа
2002. од Црвене звезде се опростио Дејан Миловановић. Дете „Маракане“ и
син нашег такође прослављеног фудбалера Ђорђа Миловановића преселио
се у Француску, где је Лансу помогао да се врати у елитно друштво. Ипак,
због мале минутаже у овом француском клуну наш некадашњи капитен све
је ближи одлуци да промени средину.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]