Citiraj:
Мени је Нитро баш духовит, не знам чему прозивање. Чак је и сувише озбиљан каква су зајебанција од управе овад двојац Лукић - Аџић.
Evo konačno i priznanja za moj predani rad... Zahvaljujem na ovim lijepim riječima.
Citiraj:
Lekić u Saragosi, za mrvicu bolja ponuda od Rasingove
Biće da je u Osasuni... Moram priznati da jedva čekam da vidim tog momka u dresu Osasune, pa da konačno i ja valjda vidim, ono što su vidjeli skauti ovog kluba. Bojim se samo da se ne ponovi priča sa kvalitetnijim igračima, koji su odlazili iz Zvezde kao odlični igrači, da bi se u novim klubovima, ispostavljali suvim prosjekom ili čak ni toliko. Purović, Đokić, Milovanović i da ne nabrajam dalje...
Vidim njega su uspjeli da utrpaju, sad će vjerovatno da se očerupa taj novac, prvo Zemunu postotak, pa nekim menadžerima i posrednicima, vjerovatno i Adžiću dio da pokrije kockarske dugove. No sve će to biti transparentno objavljeno, kako je i obećano...
Vidim da se Bogdanovića ne mogu riješiti ni da plate nekome da ga uzme, a Bogami ni Blažića. S obzirom da su obojica oprobani na svim mogućim pozicijama u timu, te da su na svima bili podjednako beskorisni, očekujem da naredne sezone, kao vrsni "univerzalci" budu nosioci igre.
Predviđam taktiku 4-5-1 (ona je sad moderna), sa ultra brzim krilima Blažićem i Koromanom, i dvojicom centralnih (ne defanzivnih) veznih Gumom i Savijom, sa Kaduom ispred njih. Potonji će najmanje da bude u dodiru sa loptom, da ne bi sputavao kreativnost dvojca iza njega.
Predviđam i neku revoluciju u mjerenju posjeda lopte na Zvezdinim utakmicama i ta statistika bi trebala da izgleda otprilike ovako...
Koroman 70 % - ostatak tima 10 % - protivnik 20 %
Da, ne volim Koromana, a sad kad su dotičnog doveli ljudi iz sadašnje uprave, čini mi se kao da se ostvaruju moje najcrnje noćne more...