banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 13:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 16 Jun 2010, 20:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Туча у Вршцу!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ldu-KFHcQjc[/youtube]

Партизан на крају побједио 86-81.

http://www.sportal.rs/news.php?id=29674

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
skypostman je napisao:
Туча у Вршцу!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ldu-KFHcQjc[/youtube]

Партизан на крају побједио 86-81.

http://www.sportal.rs/news.php?id=29674

vratimo se onim sportovima u kojim dominiramo: borilackim sportovima!

hebes fucu i WC-2010!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Umjesto dobre kosarke mi posljednjih godina gledamo boksere i kecere. Siledzije treba suspendovati sa parketa na 6 mjeseci ili godinu dana, pa bi onda vidjeli da li bi se ovakve stvari desavale. Sramota i za Partizan i Hemofarm i KSS. Vinovnci incidenta, prije svih Maric i Katic, dobice kaznu od par hiljada dinara i nista vise, smijesno, ... to mu dodje kao pozivnica da i dalje nastave po starom. Eto kakvu sliku saljemo u svijet. Gori smo od Grka.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Umjesto dobre kosarke mi posljednjih godina gledamo boksere i kecere. Siledzije treba suspendovati sa parketa na 6 mjeseci ili godinu dana, pa bi onda vidjeli da li bi se ovakve stvari desavale. Sramota i za Partizan i Hemofarm i KSS. Vinovnci incidenta, prije svih Maric i Katic, dobice kaznu od par hiljada dinara i nista vise, smijesno, ... to mu dodje kao pozivnica da i dalje nastave po starom. Eto kakvu sliku saljemo u svijet. Gori smo od Grka.

Не рисе.

http://www.mondo.rs/tg3546/Foto/Dominac ... izana.html

Девета титула за редом а 17. укупно 8)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Rise ne rise, ali je tako ...
Ali u KSS ce po obicaju zabiti glavu u pijesak.
Djeca se malo igrala, pa sta ... sljedece sezone nova prilika da vidimo jos jedan ultimate fight! :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
A koliku kaznu treba da dobije takozvani KK Hemofarm? Ne pojaviti se na finalnoj utakmici je za mene za izbacivanje iz lige. Jasno je meni da imaju kompleks da stalno igraju a ne osvajaju titulu ali boze moj...bolji pobjedjuje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Malo smijesno ali svake godine masovna tuca igraca nebitno za koji klub igraju Zvezda Partizan Hemofarm.. treba tome stati u kraj. Igraci ukupno kaznjeni (mislim) sa 61.000 eura Partizan osvoio titulu (zasluzeno cestitam) i idemo dalje sledece godine ili sledeci derbi opet tuca i nikome nista. Ako se kaznjava navijac na tribini onda se mora kaznjavati i igrac na terenu. Svima su igraci uzor i idoli a vamo se ponasaju gore od huligana

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HVALA TI, HVALA CRNO - BELA LjUBAVI !!!

Slika
Slika
Slika
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 17:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тумбас је убацио трицу. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Тумбас је убацио трицу. :D

Gledao sam,sigurno je bio na casovima kod Duleta :lol:

ps-Jedino Dule Vujosevic sa dve pobede moze da uzme titulu u seriji na 3 pobede... :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.mondo.rs/s174237/Kosarka/Dus ... _CSKA.html

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Реално било је и време да оде негде вани.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Armija navijača Partizana grozničavo je u četvrtak prepodne čekala vesti, a onda je čula onu koje se najviše pribojavala: Duško Vujošević je potpisao trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA, vredan, kako saznajemo, pet miliona evra. Iskusni stručnjak je napustio Partizan posle devet godina (prethodno bio u Partizanu od 1985-1989, 1990-1991).

U svom trećem "mandatu" u Humskoj Duško Vujošević je osvojio devet titula u domaćem šampionatu, četiri šampionska prstena u NLB ligi, četiri Kupa Radivoja Koraća, uz fenomenalne rezultate u Evroligi i plasman na fajnal-for u Parizu 2010.

Ipak, čovek koji je postao sinonim za Partizanov sistem uspeha od moskovskih "armejaca" dobio je ponudu koja se ne odbija - višegodišnji milionski ugovor, uz budžet za pojačanja i selektiranje ekipe koji će mu omogućiti da sa CSKA juriša na najviši plasman u Evroligi. Prvi pomoćnik Vujoševića u Moskvi biće slovenački stručnjak Sašo Filipovski, dugogodišnja "desna ruka" Zmagoslava Sagadina i nekadašnji trener Olimpije.

Još je rano za nagađanja oko naslednika Duška Vujoševića, ali to će najverovatnije biti njegov dosadašnji pomoćnik Vlada Jovanović. Slede burni i zanimljivi dani u Humskoj, kao i novi početak za crno-bele.
http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=3872

Posle sinocne tuge ovo ce me dokrajciti...SRECNO MAJSTORE!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ovo me vise rastuzilo nego ono sinoc. :(
Mada mijesaju se tuga i radost...zasluzio je da mu se ne kaze ni rijec sto odlazi. Jedino da mu kazemo SRETNO MAJSTORE.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ne vjerujem da dule moze igdje da uradi ono sto je uradio u partizanu. u prevodu - eto njega nazad za godinu-dvije. nigdje nece imati toliku slobodu, kredit i status bozanstva kao u partizanu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
Slika
Čuvari trofeja proslavili sjajnu sezonu 24.06.2010.

Košarkaški klub Partizan je proslavio jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba.

Sručni štab, igrači, Uprava, poslovni partneri i svi prijatelji crno-belog tima prethodne večeri su u hotelu Prestiž zaokružili priču koja je ovoj generaciji donela tri trofeja i plasman na fajnal for Evrolige.

Prisutni su imali priliku da uživaju u filmu „Naša priča se nastavlja...“ koji na najbolji mogući način predstavio sezonu 2009/2010. Crno-beli su potom otkrili sve pehare koji su i ove godine ostali u Humskoj 1 što je bila prilika za još jednu istorijsku fotografiju generacije koja je prevazišla sva očekivanja. Sinoćno okupljanje je bilo i prilika da se Partizan zahvali svih svojim poslovnim partnerima i ljudima koji su bili uz crno-beli tim ove sezone. Predstavnicima kompanija NIS, Telekom Srbija, Komercijalna banka, Ford, Kappa, Dunav Osiguranje, Jat Airways, Lasta , Aik banka, Asseco, ASA, Denim, Aerodrom Nikola Tesla, Austrotherm, Državna Lutrija Srbije, Nicolas, Galenika, Gradske pijace, AND1, Winterfresh, Destefiko i E-smart predsenik Danilović uručio je prigodne poklone, koji su oslikavali najupečatljivije trenutke iz prethodne sezone. Tradicionalno su se prisutnima obratili Petar Božić i Duško Vujošević.

Kapiten još jednom napomenu koliko su svi srećni što je ova sezona upisana ko jedna od najboljih u istoriji kluba i izrazio je želju da i u budućnosti KK Partizan nastavi sa uspesima, a potom je i dodao:

“Pričali smo čitave godine na terenu i tu smo dovoljno rekli. Sada ćemo samo da slavimo i uživamo”, zaključio je dugogodišnji kapiten crno-belih.

Strateg Partizana je rekao je da je za ovaj tim samo nebo granica:

“Presrećan sam ovde sa vama. Mislio sam da ne može bolja sezona da bude od prošle, ali smo pokazali da je granica za nas samo nebo. Zahvalio bih se svima i istako da je film o Partizanu izvanredan, samo je trebalo pomenuti da u bukvalnom smislu nismo imali protivnika u Srbiji”, rekao je najtrofejniji trener Partizana u istoriji.

Bivši igrači našeg kluba Goran Grbović, Dejan Tomašević, Aleksandar Čubrilo, Novica Veličković, Milenko Tepić kao i mnogi prijatelji iz javnog života su došli da uveličaju još jedno slavlje kluba iz Humske.

Šampionsko veče je ove godine nosilo naziv “Čuvari trofeja”, a KK Partizan veruje da će se kako i sam film kaže”Naša priča nastaviti…”

Crno-beli svoje pripreme za sezonu 2010/2011 počinju početkom avgusta….

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Duško Vujošević i zvanično u CSKA
Kako je B92 prvi najavio, dosadašnji trener Partizana Duško Vujošević potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA.

U izjavi na zvaničnom sajtu ruskog kluba Vujošević je rekao da je zadovoljan i počastvovan što nastavlja karijeru u CSKA i dodao:

„Moj prelazak u Moskvu definitivo je korak napred u karijeri, ali verujem da će i ono što ja donosim koristiti klubu da napravi još bolje rezultate“.

„Rusija ima ogroman potencijal u svim segmentima, uključujući košarkaški talenat, i iskreno se nadam da će moje iskustvo u radu sa mladim, zajedno sa vrednim, svakodnevnim radom i posvećenosti terenu, pomoći mladim ruskim igračima da se razviju u prave košarkaše“, kaže trofejni trener.

Vujošević je istakao da će, osim afirmacija mladih, cilj biti i bolji rezultati.

„Prirodno, moraćemo svaki dan da se borimo sa našim rivalima kako bismo postigli vrhunske rezultate. Osvojio sam mnogo trofeja u karijeri, ali još mi nedostaje Evroligin. Sanjao sam da osvojim evropsku titulu i nadam se da će mi se san ostvariti tokom mog perioda u CSKA. Iskreno se nadam da će mi CSKA i Rusija pružiti istu vrstu ljubavi koju ja osećam dolazeći u novi klub i novu zemlju“.

"Ponuda je takva da nema čoveka koji ne bi razumeo moju odluku da je prihvatim, i profesionalno i u svim drugim aspektima. Ostavljam klub na dobrim i čvrstim osnovama i u dobrim rukama. Nije to stvar trenutka, već nešto što se dugo gradilo... Sistem je uspostavljen da traje, a sada treba ići dalje", rekao je Vujošević za klupski sajt Partizana.

Ime novog trenera još nije poznato, a agenciji Beta je u klubu rečeno da će biti poznato uskoro.

Predstavnici CSKA doputovali su ove nedelje u Beograd po Vujoševića, a u košarkaškim krugovima njegov odlazak u Moskvu bio je glavna vest, koju niko zvanično nije želeo da potvrdi, ali su svi nezvanično govorili da nije istina.

Vujošević je konačno potpisao ugovor čiji finansijski detalji nisu saopšteni, ali mediji navode da je vredan pet miliona evra za tri godine.

"Zahvalan sam svima koji su mi omogućili da služim Partizanu, pre svega radnoj zajednici, predsedniku i upravi kluba. Cela istorija svedoči o ljubavi koja zaborava nema. Posebno bih zahvalio navijačima. Ovo je prilika da se svi ujedine i podrže novi Partizan, jer će mu podrška biti jako potrebna", zaključio je Vujošević.

Trener je proveo poslednjih devet sezona u Partizanu, tokom kojih je osvojio devet titula prvaka Srbije, četiri Jadranske lige i četiri kupa. Vujošević je trenirao Partizan i tokom osamdesetih i tada je osvojio evropski Kup Radivoja Koraća, titulu prvaka Jugoslavije i nacionalni kup.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=vXmsbQJJ ... eature=sub

NASA PRICA SE NASTAVLJA...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 17:31 
Slika
Metalika je moj dobar drugar??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]