ozna je napisao:
Moralo se desiti posle onog komentatora sa muslimanske BHTV koji je citavu utakmicu provocirao,navijao za australce a svaka druga rijec mu je bila nasi istocni susjedi,dokle trpiti ovaj muslimanski teror,pogasili su nam HTV i RTS,silom nas tjeraju da gledamo BHTV i slusamo provokacije
WOW...kad vidim ovakve komentare pitam se koliko su izgubljeni i ispranog mozga ljudi u ovoj zemlji...wow.
1) Gledao sam utakmicu i razmisljao kako komentator stavise navija za Srbiju - i nije mi smetalo jer su mi draze komsije od kengurasa u svakom slucaju, tako da fakat ne znam o cemu ti pricas.
2) To sto tvoj isprani mozak ne moze pojmiti da za
2 od 3 naroda ove zemlje Srbije jeste KOMSIJSKA DRZAVA (a ne NASA, dakle) - to je tvoj problem i nedostatak zdravog razuma. Sta je trebao komentator raditi - govoriti "nasa Srbija"?? Srbija je druga drzava, pomiri se s tim. To sto je veliki broj Srba iz RS smatra "svojom" - nema nikakvih problema, ali druga 2 naroda je nikad nece smatrati "svojom" a BHT je javni emiter...Dakle...za takve kao ti je Corsovica i RTRS - pa neka svojata Srbiju koliko hoce...za nas ostale to je samo komsijska drzava, kao i HR, CG....sto prije to shvatis bolje za tebe, a i nas ostale koji sa takvim likovima moramo zivjeti u ovoj sjebanoj drzavi (a ovo ti bosnjak govori, sto je najcrnje).
Jbt ne mozes ne ici off topic kad ti 3 od 4 komentara povuku zivac jer nemaju veze s vezom (a pogotovo sa temom). Nije sto je u pitanju Dzamija - krajnje je vrijeme da policija ovih entiteta pocne raditi svoj posao po pitanju huligana...bez obzira o kojoj "strani" se radi. To se fakat vise ne moze podnijeti.