Iako i ja imam odredjene sumnje sto se tice stadiona,opet nesto razmisljam,ne treba se vjerovati novinama,eto vidite sta su napisali za Muminovica,a desilo se potpuno suprotno.Odmah se nasmijem,kad se sjetim,kad sam jednom procitao,Boka Raspudic pregovara sa Sarajevom.
Dakle pricekajmo zadnji rok,mozda ubrzaju radove pred kraj,ko zna.Ljudski se nadati.Licno mislim da ne bi imalo smisla uopste zapocinjati renoviranje da se stvarno ne misli zavrsiti na vrijeme.Onda su fino mogli i sebi i nama olaksati muke i iscekivanje i odmah u startu prijaviti Pecaru.Vidjecemo sta ce da bude...
Koliko ja znam,ne moze mjenjati stadion iz pretkola u pretkolo,jedan kad se prijavi to nam je to...Velika sramota bi bila da se igra na Pecari,pogotovo kad se uzme u obzir da se vremena imalo na pretek,jos se od prvih par kola prosle sezone znalo da ce Borac igrati veliku ulogu u BiH fudbalu.A ni para nije manjkalo.Izgovora nema,jedino neodgovornost.
Sto se pojacanja tice,sto neko rece i da ostanemo na ova tri opet je uprava odradila ogroman posao i iskorak,uz naravno zadrzavanje proslosezonske ekipe na okupu,sto mislim da nam je najveci plus.Ali eto opet nas borcev_navijac obradovao i kaze bice jos potpisa,znaci ekstra,nema sta.
Evo i Boka se vraca,a vidim s nama trenira Milan Sreco,cuo sam da je odlican igrac,sto znaci da cemo imati najjacu odbranu,i najjaci vezni red u ligi.E sad jos da nam je samo jedan rasni golgeter,napadac,na primjer Stajic(zna li iko sta je s njim?),onda bi ekipa bila kompletna i savrsena,s tim da bi imali klupu zvanu perverzija.Nesto razmisljam,onaj mali Kunic stalno postize golove za mladje kategorije,odlican napadac,mozda bi ga trebalo gurnuti u vatru jednom da se vidi gdje je sa velikim momcima.Na kraju krajeva tako je i Bilbija poceo,dobijao sanse na kasicicu,znalacki iskoristio i sad je tamo gdje jeste.
Dakle napadaci Vukelja,Kajkut,Stajic i Kunic i vise nam ne treba.Tim kompletan,sto rece RBA kaznena ekspredicija.