banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 13:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2010, 13:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Jun 2010, 12:34
ciro_kd,
ja ti inače nisam po forumima al sad se zakuhalo a ja sam na godišnjem :) pa ko zna možda dobijem od tog VipCS par mjeseci free zato što pišem protiv tebe.
Naravno, šalim se, i opet napominjem da ja ništa protiv tvog CS-a nisam niti mogu reći jer ga nisam isprobao.
Pobunio sam se zbog promjene načina uplaćivanja jer je ovo najgori momenat za to jer kao što Saleee86 reče ljudi nemaju hljea za jesti....a kamoli za kožnu jaknu ili eurokrem :)

Što se tiče onoga šta si trebao reći, pa i prodavači na pijaci znaju reći Izvolite? ili Kako mogu pomoći? i slično.

Uglavnom, ja sam CS riješio i to od nekog lika koji se ne reklamira nego sam čuo za njega da je dobar. 10KM mjesečno i može kako hoćeš.

Tebi želim puno sreće i da se izmiriš sa tim iz Gradiške jer mjesta ima za sve.

Da, sunce je izašlo, odoh napolje sa djecom...ebeš televiziju.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 13:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Avg 2008, 15:10
E i Deki je tu, ja se necu hvaliti ali onaj ko ima moje DNSove neka preko IPja provjeri gdje se nalaze masine.
Ugodno ce se iznenaditi.... 8) pa neka napise ovdje jer ako budam ja pisao reci ce neko da se hvalim itd....

P.S. Kolega meni reklama vise nije potrebna a vidim kod tebe nije tako .....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 13:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 13:41
:lol:
'vaki ste... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 14:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 15:06
ciro_kd je napisao:
Saleee86 je napisao:
O boze oko cega se vi prepirete, ciji je cs bolji, dok vani narod nema hljeba jest...
al dobro, ja sam imao losa iskustva sa cs teamom, kupio sam 4 ili 5 mjeseci ne sjecam se (ili 6) i imao sam ga cca 2 i po.Nakon toga su oni promjenili domene linija i nit su se na mob javljali nit na msn slali...nista...Svako ima svoja iskutva ovo su moja, nije da sam propao sto su me odradili za tih 30-40 km, ali onako...jadno je :).
Msm odnjih sam uzeo i box i radi sasvim ok, ali support im je grozan.
Toliko od mene, pozdrav!

uspio sam nakon dugo vremena skontati tvoj slucaj, kolega mi je ispricao.
zao mi je sto je tako ispalo ali ipak cs nisi uzeo od mene nego od nekog drugog ko ti je prodao x-server CS, a stavrno taj kolega ima "problem" u komunikaciji sa korisnicima, i sada sam spremn da ti vratim novac, uzeo si bio za period od 4 mjeseca odnosno box 160 KM + 40 KM CS-a,

Glupo je prekinuti svu komunikaciju i okrenuti ledja covjeku...

Poslednji put menjao kickoff dana 24 Jun 2010, 18:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 07:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2009, 09:59
@ciro

ti imas opasne probleme u komunikaciji sa ljudima , mora da su u pitanju neke traume iz djetinstva . . . , a o tvom obrazovanju i kulturi netreba trositi rijeci , tako arogantan i bezobrazan stav nebi treba niko imati pa taman da jedini nudi svoje neke usluge u svijetu . Sva sreca ili nesreca , pa koristim elta kablovsku televiziju , na kojoj je kvalitet slike katastrofa , ali radije cu i to smece gledati nego se zamajavati sa takvim kao ti .

Pljuvanje po drugima , omalovazavanje , vrijedjanje i tvoj prepotentni stav govori sve o tebi i tvojoj usluzi .

Neces tako daleko dogurati . . .

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 08:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Avg 2008, 15:10
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@Sljivo, arogancija i bezobrastina nije problem dok ti neko ne pocne lomiti kosti i mijesati bubrege, to je problem
ovo je moj poslednji post na ovom forumu, jebem vas sve pametne tako, nadam se da ce me konacno moderatori banovati i izbrisati sa ovog foruma

bye,bye to all

:angry4:

Sljivo je napisao:
@ciro

ti imas opasne probleme u komunikaciji sa ljudima , mora da su u pitanju neke traume iz djetinstva . . . , a o tvom obrazovanju i kulturi netreba trositi rijeci , tako arogantan i bezobrazan stav nebi treba niko imati pa taman da jedini nudi svoje neke usluge u svijetu . Sva sreca ili nesreca , pa koristim elta kablovsku televiziju , na kojoj je kvalitet slike katastrofa , ali radije cu i to smece gledati nego se zamajavati sa takvim kao ti .

Pljuvanje po drugima , omalovazavanje , vrijedjanje i tvoj prepotentni stav govori sve o tebi i tvojoj usluzi .

Neces tako daleko dogurati . . .

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:01 
Početnik
Početnik

E brate,
ovako se ne pravi posao.
Nadam se da ti mušterije ne čitaju ovaj forum.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
aspirin je napisao:
E brate,
ovako se ne pravi posao.
Nadam se da ti mušterije ne čitaju ovaj forum.

Ja se nadam da citaju. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ciro_kd je napisao:
@Sljivo, arogancija i bezobrastina nije problem dok ti neko ne pocne lomiti kosti i mijesati bubrege, to je problem
ovo je moj poslednji post na ovom forumu, jebem vas sve pametne tako, nadam se da ce me konacno moderatori banovati i izbrisati sa ovog foruma

bye,bye to all

:angry4:

O moj bože i ovaj covjek nudi usluge , i njemu treba da se vjeruje :roll: , nije ni cudo sto se ljudi žale na njega .

Stvarno mi je žao ljudi koji imaju posla sa njim .

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2010, 14:15
ciro_kd je napisao:
ovo je moj poslednji post na ovom forumu, jebem vas sve pametne

Ja ga podržavam u potpunosti jer što čovjek da troši svoje vrijeme i živce na ljude kojima su 99% postova ili šupljaci ili napadanje i provociranje

@Sljivo

Statistika foruma pokazuje da imaš 57 postova od kojih je 90% napad na bilo koga u bilo kojoj temi. Glavno ti je da napadaš ljude, provociraš i pišeš gluposti, a da nebi bilo da pričam napamet evo pa neka ljudi pogledaju tvoje postove...

bez ljutnje al tu sve piše...
search.php?author_id=15787&sr=posts

Čak ti je i moderator počeo brisati postove jer pretjeruješ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Forum: Mali oglasi Tema: P:Gaming PC - JEFTINO ! HITNO :)

Sljivo Tema posta: Re: P:Gaming PC - JEFTINO ! HITNO :)
Poslato: 29 Okt 2009, 15:17

Odgovora: 3
Pogledano: 310
ALO MODERATOR NE BRISI MI POSTOVE

Zainteresovan sam ja za komponente , graficka koliko i kojeg rama, cpu je X2 ? , DDR2 koji proizvodjac i na kojoj frekvenciji radi ? i ima li ikakva i koliko garancija ?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

neznam samo što te ne banuju da više ne pišeš gluposti po forumu.

Pa *ebote ti nema s kim se nisi posvađao na ovom forumu i nema u kojoj temi ti ne pišeš (pardon pišeš samo u oglasima :lol: ).
Što se kaže: "Svakom si loncu poklopac"

Eto pa ti sad opet napiši nekakvu glupost :bootyshake: ionako je ova tema po pravilima foruma :evil3: odavno otišla u šupljak.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:16 
Početnik
Početnik

...reče on, čovjek koji je dobio 3 mjeseca free CS zbog lijepih riječi za X-server.
Pa ja sam mislio da je tebe sramota da se javljaš više po pitanju ove teme.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Aspirin poduvaj ga lagano ;)

Da si normalan ko što nisi mogao si dobiti CS na 6 mjeseci ovako...

pročitaj ponovo moju prvu rečenicu ;)

P.S. Već sam ti rekao ako imaš nešto protiv mene napiši mi pm. Ako si glup nisi nepismen.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:05 
Početnik
Početnik

čuj, poduvaj ga, pa kakvo ti je to izražavanje.
Jesi ti igdje u ovom forumu vidio da sam ja za tebe napisao da ga podudlaš, ili da si najveći smećar i lizač šupka. Normalno da nisi jer ja nisam nekulturan kao ti.
Strašno šta sve puštaju na ovaj internet.
Treba zvati Arsenu da vam svima da tarabu :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 05:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

PBB je napisao:
ciro_kd je napisao:
ovo je moj poslednji post na ovom forumu, jebem vas sve pametne

Ja ga podržavam u potpunosti jer što čovjek da troši svoje vrijeme i živce na ljude kojima su 99% postova ili šupljaci ili napadanje i provociranje

:lol: :lol: :lol: HAHAHA koji si ti dupeuvlakac , podrzavajuci ovakve , dovoljno govori o tebi kao osobi, o tvojoj kulturi , obrazovanju , ponasanju i odgoju . . .

Kakva si ti sitna prodana dusa , pa .ovno bi pojeo samo da dobijes jos koji mjesec besplatnog CS . :lol: :lol: :lol:

Naravno da sam kriticki nastrojen , prema svim budalastinama , nerealnostima i glupostima , ovo je forum otvorenog tipa i svako iznosi svoje misljenje pa nevidim razlog zasto nebi i ja .

Kad se vec drzis statistike , kako to da nisi uvidio da imas skoro isto postova kao ja , a pola od doga si potrosio hvaleci ciru i njegovu uslugu ???? , ili ga znas , ili mu se toliko dubogo uvlacis nebi li dobio koji besplatan mjesec CS, a nebi me iznenadilo da je u pitanju cak i ista osoba , posto si se pojavio otprilike kad i on , a ciro je poznat po tome da su se pojavljivali likovi na forumu koji naprave samo jedan post i naravno samo fale njega .

Nego ti kupi kantu vazelina i trci kod cire nebi li sto lakse dobio jos koji mjesec BESPLATNO .

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 06:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Koji levati majko mila :violent1:

Ima li igdje moderatora na vidiku za zatvori ovu temu, ova dvojica ne misle prestati sa šupljacima :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 03:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2006, 22:32
Stvarno ste pretjerali, card sharing prodaja nije legalna stvar, bolje da se primirite sa svađama jer je moguće da sve ovo neko čita ko ne bi valjalo da pročita pa bar sačuvajte dostojanstvo i pošteno radite, ko ima više neka ima, biće posla za svakoga.

Inače, pojavu zvanu Card Sharing koristim od 2006, još kada je bio popularan gbox, tek kasnije dolazi CCcam, mbox. Neću da govorim koliko znam jer znanje se ne može izmjeriti, ali znam mnogo i mogu iznijeti mišljenje bez da neko kaže ko si i šta si u svemu tome.
I CCcam i gbox, mbox su FREE emulatori, podržavam naplatu kao i za svaku drugu uslugu jer za sve je potreban trud, a nije lako raditi sa card sharing serverima, ali da od card sharinga pravite firme/kompanije i međusobno se svađate i nadmudrujete ko ima bolje "mašine" stvarno je previše, jer Vas je većina do prije godinu gledala dreambox samo na slikama, a sad svi profesionalci, ma ajde!

...i naravno plaćanje polugodišnje ili godišnje je jedino razumno, jer nisu ljudi totaltv da prate sve uplate...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 22:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Jun 2010, 21:48
Došao i ja pisati na ovakve i sl...trule teme.

Neki od ukucanih izraza u google daju tagove na ovu stranicu,ti tagovi mi nikako ne odgovaraju pa ću da vam objasnim i napišem par stvari.

Sada sam vas pročitao i nadam se da neću više.Ovo o čemu vi pišete ovdje,vaše nametanje,vaša priča,vaše ponašanje u relativno virtuelnom svijetu kakav je ova stranica je predškolskog uzrasta.Niste ni svjesni šta pišete o čemu pišete,kakvim tonom o tome pišete i na kraju krajeva niste ni svjesni kakve posledice možete vi snositi i ne samo vi već još dosta ljudi.Ne prizivajte đavola dok spava,ne dozvolite sebi da upadnete u probleme na više strana da se morate kriti po podrumima i ko zna sve kuda.

Ti ćiro_kd nudiš uslugu potpuno nelegalnu za 10 km mjesečno pa da te ja nešto pitam.Koliko jedan tcp protokol svlači podataka kada kroz njega ide saobraćaj svakih 10 sekundi brzine 30 kpbs,koliko provuče Internet saobraćaja samo jedan takav protokol na mjesečnom nivou.Drugo,znaš li ti uopšte koliko košta na mjesečnom nivou:Sky Italia full,Sky Deutchland full,Pink full,Total tv full,Digi tv full,ITV Partner full,Digitalb full...
Koliko pretplate na takve pakete koštaju na mjesečnom nivou,koliko ti treba novca da sve te pakete imaš da daš svojim korisnicima .Zašto ljudima prodaješ vazduh i to nelegalan vazduh i za sobom povlačiš nisi ni svjestan šta sve.Uhvatila bi te panika kada bi znao.Zašto pišeš oglase po stranicama javnog tipa koje čita ko zna koliko ljudi.Jesi li ti normalan čovječe,imaš li ti imalo mozga.

Druge slične neću prozivati ovo se ne odnosi samo na nesretnog ćiru već na sve slične ćire koji nemaju ni trunke mozga i pameti.

Ukoliko još samo jednu riječ pročitam na ovoj stranici koja mi ne bude odgovarala lično ću se pobrinuti da se nađu odgovorni za ovakve sadržaje pa da je i sam RAK otvorio ovu stranicu ne interesuje me,dok toplo preporučujem ćiri i sličnim njemu okanite se ćorava posla.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Па сви знамо да он и њему слични немају ништа од картица у локалу, евентуално једну двије..
Све се своди на размјену.
Иначе, налетио сам на неког од ових овде на страним форумима где су их људи пријавили као КОМЕРЦИЈАЛНЕ сервере па су их бановали.
Нећу наводит њихова имена, сами ће се препознат.

Она стара каже, док је оваца биће и шишања. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 09:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nenad.Ostojić je napisao:
Došao i ja pisati na ovakve i sl...trule teme.

Šta ste se okomili na ćiru i njemu slične pa nisu on i njemu slični izmislili CS da svi na njih skačete.

Nelegalno jeste al niko nikog netjera da uzima CS.

Pa i ključevi za digi su nelegalno godinama postavljani na net, a većina njih se dosjetila pa ljudima koji nisu znali ništa oko toga u početku uzimala pare i kao punila reciever ključevima za 10 ili 15 KM.

Windows bilo koja verzija vrvi kopijama i svi ih koristimo, patike se kopiraju od nike, adidasa i drugih na sve strane, nokia telefon kopija izađe prije originala i to se prodaje i kupuje.

Zemlja je puna kopija, nelegalnih poslova i čega sve ne a ti se našao prozivati čovjeka ovdje zbog gluposti i još nešto prijetiti, kao "ako ti pročitaš još jednu riječ" čitaj brate i čitaćeš net je pun svakakvog sranja ako ti se ne sviđa nemoraš ni guglati.

Evo gore sam ti naveo dosta materijala za ispravljanje krivih drina pa samo udri i prijavljuj.

Živio ti meni ko si da si...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:14 
Početnik
Početnik

Nenad.Ostojić je napisao:
Ukoliko još samo jednu riječ pročitam na ovoj stranici koja mi ne bude odgovarala lično ću se pobrinuti da se nađu odgovorni za ovakve sadržaje pa da je i sam RAK otvorio ovu stranicu ne interesuje me,dok toplo preporučujem ćiri i sličnim njemu okanite se ćorava posla.

..u jes ti neki zajeban. Možeš li mi reći koja to tebi riječ ne bi odgovarala pa da je svi napišemo, jer me baš interesuje šta ćeš da uradiš.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]