banjalucki_gang je napisao:
Kolega licno nemam nista protiv ovih svih auta ali da su nova,veliki dio auta bas tih auta starosti 3-4-5 godina je presao cak preko 200 000,ne kazem da su svi ali veliki dio,ako vec planiras da kupis auto do 15 000,za taj novac imas vec novo auto,evo recimo:
chevrolet aveo sa 4 ili 5 vrata i 85 konjskih snaga kosta izmedju 14000-15000 sa klimom i svim ostalim peksimetima.ps.pogledaj ovaj sajt chevrolet.ba
Evo jos jednog mozda i bolje solucije:
Dacia sandero model stepaway,meni ovaj model izgledao onako ljepuskast sa 1.6 motorom i 90 konjskih snaga kosta 14 500 km,jos za 1000 km mozes i dodatne opreme podosta nabaciti na njega.sajt dacia.ba
uglavnom na ova oba modela imas garanciju 3 godine ili 100 000,a na prohrdjavanje cini mi se puno vise godina.
Imas i skodu fabiju sa 1.2 motorom koja kosta 15.666 ambijent verzija,ali puno siromasnija opremom nego ova gore dva navedena auta.
Uglavnom ja glasam za novo auto,ipak je novo novo.pozdrav
Razmišljao sam ja i o toj opciji. Gledao sam i Chevrolet Aveo i Fabiju i još neka auta, međutim sve su to auta na kojima se dosta pada - prilikom iduće prodaje. Npr. Aveo koji košta oko 16.000 KM za 5 godina će izgubiti preko 50% svoje vrijednosti.
Znam da je teško naći dobro polovno auto a da je pri tom u dobrom stanju i po mogućnosti sa malom kilometražom. To sam već jednom prošao kupujući sadašnjeg pežoa prije 6 godina. Nastojaću uvesti polovnjaka 5-6 godina starog i sa kilometražom do 80.000 km i sa maksimalnim paketom opreme kojeg si mogu priuštiti. Bitnije od kilometraže je stavka koliko je auto bilo dobro servisirano i održavano. Biće teško, al videćemo..